Slavica Ela

064 600 076
Fix:6,99 kn/min; Mob:8,41 kn/min

Kod: 712

Online Busy Offline

Moje ime je Slavica Ela. Od rane mladosti osjetila sam povezanost s Univerzumom, a kako sam po prirodi vrlo empatična, krenula sam putem ezoterije u želji da pomognem ljudima.

Proučavala sam istovremeno psihu ljudi, rad mozga i djelovanje Univerzuma na ljudske sudbine. Kroz svoj dugogodišnji rad na području ezoterije (više od 25 godina), stekla sam mnoge prijatelje kojima sam u životu pomogla.

Mnogi se gube u labirintu života, i dođe trenutak kada više ne znaju kako i kamo dalje. Karte i visak služe mi kao stimulator već urođene i vrlo razvijene intuicije-vidovitosti, te tako stvaram telepatski kontakt koji mi omogućuje gledanje prošlih i budućih događanja.

Imam snagu kanaliziranja pozitivne energije, pa samim time i moć duhovnog iscjeljivanja, odašiljem pozitivnu energiju i uklanjam negativne, radim energoterapiju, dajem savjete i pomažem pri rješavanju životnih problema, suosjećam sa ljudima i vodim psihološke razgovore.

Sa svojim vjernim pomagalima – sudbinskim tarotom, viskom, psihoenergoterapijom i bioenergijom – stojim Vam na raspolaganju kao vodič i pomagač.

Tehnike: Bioenergija, Psihološki razgovori, Sudbinske karte, Tarot, Visak

Specijalnosti: Brak, Ljubav, Obitelj, Posao, Prijatelji, Smisao života