Vidoviti Beki

064 600 076
Fix:6,99 kn/min; Mob:8,41 kn/min

Kod: 888

Online Busy Offline

Moje ime je Beki, čudesni vidovnjak, duhovni savjetnik i iscjelitelj te tarot majstor.
Rođen sam 13.2.1985. u obitelji velikih i poznatih svjetskih iscjelitelja čija se imena i prezimena mogu pronaći u brojnim povijesnim knjigama. Moja obitelj oduvijek je bila poznata po svojoj odanosti i hrabrosti. Kad je svijet i život pojedinca postao mračan, ova se obitelj borila za dobro. Osma sam generacija iscjelitelja. Rođen sam sa najtežim oblikom bronhijalne astme, zbog čega sam doživio do puberteta tri kliničke smrti, a sa 18 godina četvrtu kliničku smrt, kada sam stekao besprijekornu sposobnost vidovitosti koja bi se iz dana u dan sve više ukorjenjivala te postala beskonačno savršena, što može potvrditi nemali broj zahvala, utisaka klijenata.
Svakodnevno prakticiram astralnu projekciju. Nemali broj puta dokazano je da pomažem ljudima ondje gdje drugi nisu uspjeli. Informacije i vizije šalju mi nevidljiva bića u prostoru i vremenu.Zbog nevjerojatne intuicije, čudotvornih iscjeljenja i vizija traže me, posjećuju i pozivaju ljudi iz cijelog svijeta. Nadaren sam, moćan i posvećen mladi iscjelitelj, vidovnjak, tarot majstor i duhovni savjetnik. Odgovorit ću pravo i istinito na pitanja svih vas. Usmjerit ću na pravi put svakoga tko mi se obrati. Moje riječi nadahnjuju mnoge ljude. Moja je energija neokaljana i čista. Volio bih naglasiti kako je u svaki tretman uloženo mnogo truda. Što se tiče sposobnosti vidovitosti, ona ide ruku pod ruku sa iscjeljivanjem kojim se služim. Informacije koje dobivam dolaze u vidu slika i riječi, a kao što sam u prethodnom tekstu naveo, šalju mi ih nevidljiva bića u prostoru i vremenu, brzinom svjetlosti. Istom metodom se služim i danas, kako bih život onog tko mi se obrati doveo upravo do onoga što je njemu najpotrebnije, što biva vrijedno divljenja.

Pomažem tamo gdje drugi nisu uspjeli. Obratite mi se s punim povjerenjem i dobit ćete upravo ono što Vam je najpotrebnije. Uz pridržavanje pravila rezultat neće izostati. Radim na daljinu, stoga možete zatražiti pomoć i za mlađe članove obitelji.

Poruka čitateljima i pozivateljima: “Božja te volja nikad neće odvesti tamo gdje te Božja milost ne bi mogla pronaći.”

Tehnike: Bioenergija, Karmička dijagnostika, Tarot, Vidovitost

Specijalnosti: Brak, Djeca, Ljubav, Novac, Obitelj