10 znakova da je on prava osoba za Vas!

Jako volite Vašega partnera, ali niste sigurni da ćete ostarjeti zajedno? Već su prošli početni trnci i bojite se da će Vašem odnosu doći kraj? Ne brinite, ako ste stvoreni jedno za drugo, sigurno ostajete zajedno, i na temelju slijedećeg možete odlučiti koliko je Vaš odnos jak i koliko dugo ćete biti još zajedno.

astro_banner_cro_dora_2

 

  1. Ako je on zaista prava osoba, onda raspoloženje i osjećaje koje ste doživjeli na početku Vaše veze, u bilo koje vrijeme znate to probuditi, tako što ćete otići ponovno u isti restoran/kafić gdje ste išli u to vrijeme. Ponavljate aktivnosti kojih se rado sjećate. Ako ne uspijete ponovno reproducirati ljubav, onda ne živite s pravom osobom za Vas. Zatražite mišljenje naših savjetnika, tražite savjet, čak i online možete saznati vrijedi li ulagati Vašu energiju i vrijeme u ovaj odnos.
  2. Jesu li Vam interesi zajednički, rado slušate priče jedno od drugog? Vaš partner Vam je već više puta ispričao jednu te istu priču, a Vi mu ne zamjerate, nego strpljivo slušate iznova i iznova? Ako je to tako samo s Vaše strane, a partner Vam zamjera da ste to već pričali i traži od Vas da pričate nešto novo. Nažalost, ali Vi onda niste prava osoba za njega. Zatražite ljubavno proricanje i saznajte koliko Vas partner voli, koji su mu planovi. Zanima te kako privući ljubav u svoj život?  OVDJE  možete saznati kako pomoću ovih 5 tehnika.
  3. Volite provoditi vrijeme u dvoje? Ako idete na ljetovanje, idete u dvoje ili s prijateljima? Naravno, to također ima svoj šarm kada ste s prijateljima na odmoru, ali godišnje samo jednom imate mogućnost pobjeći od svakodnevnog sivila i na ova dva tjedna ne biste htjeli biti u dvoje, nego u društvu. Onda je to znak upozorenja da Vi niste par i vjerojatno biste trebali raskinuti.
  4. Svaki dan Vam govori da Vas voli i mjesečno jednom poklanja cvijeće? Nažalost, to još uvijek ne znači da je on prava osoba za Vas. Cvijeće uglavnom kupuje kao znak pokajanja nakon noćnog izlaska. S ovim pokušava smekšati svoju savjest. Je li Vaš partner iskren? Saznajte da li iz navike govori da Vas voli i da li postoji druga žena u njegovom životu. Na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, možete saznati istinu ako zatražite  DADU  na kodu 432.
  5. Završavate misli jedno drugom? Ne prekidate ga s nestrpljenjem, nego dopunjavate njegovu misao, čitate mu misli. Ako se to događa često, onda ste Vi vjerojatno blizanački plamen. Vise informacija o blizanačkom plamenu možete saznati na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min , obratite se  ZIJI  na kodu 523.
  6. Nasmijavate jedno drugo? Sjećate li se kada ste bili dijete, kada se počnete smijati i ne možete prestati. Teku Vam suze, boli vas trbuh i opet se smijete bez zaustavljanja? Ako Vas partner može tako nasmijati, a i Vi njega, onda se ništa ne brinite. Možete biti sigurni da ste na istoj valnoj duljini i to će trajati do kraja života.
  7. Volite iste knjige i filmove? Čula/o sam Većo odnosima gdje obje strane vole različite filmove, ali su ipak sjedili rame uz rame, i svatko sa svojega laptopa gledao omiljeni film. Po njima je to u redu jer poštuju ukuse jedno drugoga. Ne tjeraju jedno drugo da gledaju nešto što ne vole. Ne, ovo nije dobro. Ako i Vi tako gledate film, onda je i Vaš odnos također u velikoj opasnosti. Pitali biste našeg savjetnika za savjet ali ne znate kako? Kliknite  OVDJE  kako biste saznali.
  8. 90 posto vremena ste zajedno? Ako ste pročitali ovu rečenicu i niste trebali računati koliko vremena provodite zajedno jer ste odmah znali da većinu slobodnog vremena trošite zajednički, onda je on prava osoba za Vas.
  9. Konzultirate jedno drugo o problemima na poslu i o riješavanju drugih sukoba? Prihvaća Vaš savjet ili Vas niti ne pita, radije ga interesiraju mišljenja prijatelja? Vi ste prva koga će nazvati kada mu se nešto dobro dogodi, primjerice: povećanje plaće, unaprijeđenje? Ako su na gornja dva pitanja odgovori potvrdni, onda Vaš odnos ide dobrim putem. Ako su odgovori na oba pitanja negativna, onda ćete nažalost imati problema u bliskoj budućnosti. Spriječite problem, zatražite ljubavno predviđanje na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kod naše  TONKE  na kodu 126.
  10. Posljednji, ali i najvažniji znak da je on prava osoba, da bez obzira kakav problem imali i koliko ste očajni, kada čujete njegov glas, smirite se i na trenutak zaboravite na probleme. Ako se dogodi suprotno i postanete još nervozniji, onda nažalost nije on prava osoba za Vas.

39_osszetartozas

 

Ako ste na temelju gore navedenoga došli do zaključka da partner nije prava osoba za Vas, ali Vi želite ostati s njim, onda od naših savjetnika na broju 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, zatražite magiju ljubavnog paketa koji će Vam pomoći da osvojite njegovu ljubav i ostane zauvijek s Vama.

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv