10 znakova da se u Vašem domu nalazi duh!

Pojava duhova je jako ozbiljna stvar. Sada možete doznati 10 znakova koji ukazuju na blizinu duhova oko Vas. Trebate ozbiljno shvatiti ove znakove, jer nije lako živjeti s duhom u kući. Njihov utjecaj na Vas može imati štetne posljedice; na Vaše zdravlje, na opće raspoloženje, kao i na sreću! Imate osjećaj da se u Vašoj blizini nalazi duh? Smatrate da Vas muči neka nepoznata energija s onoga svijeta? Ako je odgovor potvrdan, obavezno nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite provjeru duhova, kao i veliki ritual čišćenja i zaštite!

1. Noćni šumovi. Duh je najčešće aktivan samo noću, jer ga tada svi čuju zbog tišine. Noćni šumovi, tihi glasić ili zvuk koraka i kucanja – sve su to znakovi koji ukazuju na prisutnost duhova u Vašoj blizini!

Klikom OVDJE doznajte što možete učiniti ako vidite duha!

2. Glasovi. Nisu svi ljudi ludi koji čuju glasove. Jedan duh često se obraća osobama koje žive u kući. To se događa kada čujete neki tihi, ali čudni glas. Ili ako Vam se učini da Vas netko zove po imenu ili govori nešto drugo. Ako često čujete glasove, posebice ako i drugi kažu da su ih čuli, onda sigurno postoji duh u Vašoj blizini!

3. EVP – bijeli šum. To možete provjeriti tako da uključite diktafon na mobilnom telefonu i preslušate snimak na najjačem tonu i čujete neke zvuke sa onoga svijeta. Zatim je najbolje ako se obratite tim lutajućim dušama i zamolite da Vam se obrate ako su prisutni. Prilikom preslušavanja ćete otkriti nevjerojatne rezultate.

PREPOZNAJTE prisustnost duhova uz naše savjete!

4. Vidljive anomalije. Nazivamo ih anomalijama, jer ne postoji naziv u slučaju kada ne znamo što smo zapravo vidjeli. Neka neobična stvar koja može biti neki oblik ili neka pojava. Anomalije doista postoje jer ih možete fotografirati i više osoba ih istodobno registrira. Ako vidite neku takvu anomaliju, također možete biti sigurni u prisutnost duhova.

Astro Savjetnik Gordana

 

 

5. Predmeti koji se kreću. Duhovi koji kucaju ili kako ih još nazivamo, poltergeist, srećom, rijeka su pojava, ali se ipak ponekad znaju pojaviti. Ako noću čujete da duh kuca, to još ne znači da je on kucajući duh. Kako se uvjeriti da je to doista poltergeist? Kada se uz kucanje događa nešto zastrašujuće, primjerice klavir se pomjeri sam od sebe sa svog mjesta. To je znak da je neki divlji duh oko Vas. To također može biti neka demonska sila u Vašoj blizini. U tom slučaju se obavezno obratite stručnjaku!

Vidjeli ste neki čudan oblik ili nešto jako neobično u svom domu? To sigurno ukazuje na prisutnost duhova, jer su ih mnogi vidjeli, pa čak i Vi! Nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja je stručnjak za to područje i koja će provesti čišćenje Vašeg doma, pa čak i ako je riječ o demonskim silama!

6. Mjesto rituala. Moguće je da ste pokušavali prizivati duhove. Adolescenti se time često zabavljaju, jer oni pokušavaju svakakve stvari, a kasnije dolaze problemi. Ako doznate da je netko od Vaših ukućana dozivao duhove, imate dobar razlog pomisliti da se isti nalazi u Vašem domu!

Postoje DOKAZI da duhovi postoje!

7. Fizički simptomi. Ukoliko netko u svom domu ima duhove, može doći i do pojave fizičkih simptoma. Naravno, to je nemoguće ustanoviti samo iz informacije da ste stalno umorni i neraspoloženi te da je uzrok tome prisutnost duha. To nije dovoljno informacija za potvrdu istog. Potrebno je imati neke od sljedećih simptoma: glavobolja, problem sa zglobovima, umor, osjetljivost na toplo ili hladno.

crna mačka, urok, zaštita, Astrosavjetnik, savjetnici, Novatv, Emisija, Najbolji savjetnici

 

 

8. Psihički simptomi. Osobu koje muče duhovi, često kod kuće haluciniraju, a najčešći uzrok tome je emocionalna iscrpljenost. Ukućani često pate od depresije bez razloga, neraspoloženi su i nemaju volje ni za što. Na taj način Vas duh ‘zaključava’ u Vaš dom i odjednom primjećujete da ste u potpunosti usamljeni, da nemate energije za druženje s ljudima. Ovi psihički simptomi mogu ukazivati i na prisutnost demona!

9. Čudni snovi. U snovima se često pojavljuju duhovi. Tada niste sami u snovima nego postoji još netko pored Vas. Loši duhovi Vas proganjanju u snu ili Vam prijete. Ipak, duh koji Vam pomaže Vam daje savjete i govori Vam bitne informacije koje trebate zapamtiti.

10. Česti kvar električnih uređaja. Kada imate duha u svom domu, električni uređaji se češće kvare, jer ti duhovi prave elektromagnetsko polje. Ovo polje se može mjeriti i označava se sa EMP. Mnogi tako mjere i prisutnost duhova jednim uređajem koji je napravljen ciljano za tu svrhu. Što je veće zračenje EMP, to je jači duh s kojim se borite i toliko više uređaja se kvari. Ako se često kvare uređaji u Vašem domu, nemojte čekati, već se odmah obratite našim stručnjacima, jer sve navedeno ukazuje na prisutnost duha u Vašem domu!

Primjećujete čudne stvari i znakove u svom domu? Ako je odgovor potvrdan, velika je vjerojatnost da imate duha u svom domu! Obavezno nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432 i savjetnicu Avu na kodu 447, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će ga poslati dalje, neovisno je li riječ o dobrom ili lošem duhu! Njemu nije mjesto u Vašem domu!

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

 

 

Facebook