12 anđela sa Atlantide – Koji je Vaš?

Možemo zvati i anđele sa Atlantide, ako se zaglavimo u nekom životnom području. Anđeli sa Atlantide nam ne pomažu samo u tri glavna područja života, nego i u postizanju naših želja, bilo o čemu da je riječ.

Izračunajte Vaš anđeoski broj OVDJE i hrabro ga koristite!

Pogledajmo 12 anđela, koje poznajemo po imenu anđela sa Atlantide, te kojeg trebamo pozvati u pomoć!

1. Anđeo vječnosti
Anđeo vječnosti Vam pruža podršku u nadilaženju poteškoća. Pomaže Vam koristiti energiju planeta za ono životno područje na kojem ste se zaglavili i shvatiti zapravo tko ste i zašto ste se rodili na ovu Planetu. Dovodi u ravnotežu Vaš ego i dušu, kako biste znali i u kojem pravcu nastavite na Vašem putu. Ako ne možete naći Vaše mjesto u ovome svijetu, ne znate koji je Vaš životni zadatak, onda je on Vaš anđeo među anđelima Atlantide. Želite saznati kako ga možete zvati? Naši savjetnici će Vam to reći!

2. Anđeo Zemlje
Anđela Zemlje zovite kada imate zdravstvene probleme. Pomaže Vam u regeneraciji ćelija Vašeg tijela sa pretvaranjem zemljanih energija. Želite znati kako ga možete zvati? Naši savjetnici će Vam to reći!

Znatiželjni ste i zanima Vas koji Vas arkanđeo čuva? Saznajte OVDJE!

3. Anđeo kreativnosti
Ovaj anđeo Vam pomaže da doživite Vaše umjetničke sklonosti. Blagoslivlja Vas sa umjetničkim sposobnostima, zahvaljujući tome možete biti uspješni u struci o kojoj maštate, koju rado obavljate, i s kojom možete stvoriti sebi i Vašoj obitelji financijsku sigurnost. Nezaposleni ste? Ili niste dovoljno plaćeni, a možda čak ni Vaš posao ne obaljate s voljom? Onda je on Vaš anđeo. Kako ga možete pozvati kraj sebe, naši savjetnici će Vam to reći!

4. Anđeo života
Daje Vam sposobnost da budete u stanju privlačiti vitalnost i životnu energiju. Ako su Vam se dogodile mnoge loše stvari zbog kojih ne gledate optimistično na budućnost, onda je on taj anđeo sa Atlantide kojeg morate pozvati kraj sebe za pomoć. Pomaže Vam da pronađete sitne radosti života, mogućnosti, kao što Vam i donosi bolji život koji možete živjeti. Ne znate kako ga možete pozvati kraj sebe? Naši savjetnici će Vam to reći!

Na ovim slikama se vide pravi anđeli! Pogledajte ih OVDJE!

5. Anđeo harmonije
Anđeo sa Atlantide za harmoniju donosi Vam mogućnost za harmoničniju budućnost. Pomaže Vam da se pomirite sa sobom, s drugima, a nije zanemarljiva činjenica niti to, ako ga pozovete, možete privlačiti sve u Vaš život što Vas čini sretnim. Ako se trudite imati harmoniju oko sebe, onda je on Vaš anđeo. Od naših savjetnika možete saznati kako ga možete pozvati u pomoć!

6. Anđeo radosti
Ako želite mir i unutrašnju ravnotežu, onda će Vam to osigurati anđeo radosti. Ako ste očajni i zaboravili ste se smijati, morate pozvati anđela radosti jer će Vam isključivo takve stvari donijeti u Vaš život, koje će Vas učiniti sretnim. Ne zaboravite pitati naše savjetnike kako ga možete pozvati u pomoć kraj sebe!

Gordana 311

7. Anđeo moći
Predvodi kosmičke energije u Vaš živčani sustav kako biste na svakom životnom polju otklonili blokade. Da budete u stanju iz osobne energije napraviti takve stvari koje služe za poboljšanje Vašeg životne kvalitete. Imate osjećaj da Vas neka sila vuče natrag? Onda pozovite anđela Atlantide moći, naši savjetnici će Vam otkriti kako!

8. Anđeo Sunca
Anđeo Sunca Vam pomaže u ispoljavanju Vaše iscjeliteljske moći. Ovu moć možete iskoristiti u Vaše potrebe ako se borite s nekom bolešću, ali isto tako možete pomoći i drugim ljudima da krenu na put ka ozdravljenju. Ako Vam je to cilj, onda morate pozvati ovog anđela sa Atlantide. Želite znati kako? Naši savjetnici će Vam to reći!

9.Anđeo ljubavi
Anđeo ljubavi Vam pomaže u tome da stignete do više emotivne razine, iskusite takve nove osjećaje koji pomažu Vaš duhovni razvoj. Možete privlačiti u suštini ka sebi više emotivne vibracije i ovu univerzalnu ljubav možete širiti dalje ka drugima ili im prenosite direktno. Ako želite oko sebe mir i ljubav, da svi budu voljeni, čak i oni usamljeni, onda nazovite ovog anđela. Saznajte od naših savjetnika kako!

10. Anđeo vode
Ovaj anđeo sa Atlantide Vam pomaže u ublažavanju bolova i u reguliranju Vaše cirkulacije. Ako Vas već muče nepodnošljivi bolovi ili imate cirkulacijske probleme, nazovite anđela Vode. Još ne znate kako? Naši savjetnici će Vam to reći!

11. Anđeo mudrosti
Od njega možete dobiti sposobnost telepatije, a Vaše predosjećaje možete podići na takvu razinu da možete imati uvid u Vašu budućnost ili čak u tuđu budućnost. Tako možete izbjeći buduće probleme i gubitke. To želite? Pitajte naše savjetnike kako možete pozvati kraj sebe anđela mudrosti!

12. Anđeo Zraka
Daje Vam sposobnost u pronalaženju Vašeg mjesta u ovome svjetu, da imate snagu i izvor snage pred bitnim odlukama i stvarima, pa čak i prijeći preko nekih stvari. Ako nešto ne možete nadići i muči Vas iznutra ili stojite pred nekom odlukom, pitajte naše savjetnike kako pozvati anđela zraka!

Anđeli sa Atlantide, a naravno i ostali anđeli, stoje pored nas i u najgoroj situaciji, međutim, mogu nam pomoći isključivo tada ako ih pozovemo i zamolimo za pomoć! Naši savjetnici će Vam pomoći na broju telefona 064/600-076, ix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, da naučite kako im se obratiti!

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica