12 Zakona karme, koji će promijeniti vaš život! (II. Dio)

Čini se nevjerojatnim, ali istinitim. Postoji 12 takvih zakona koji Vam mogu donijeti sretan i uravnotežen život, ako ih se pridržavate. Razmislite o svakom zakonu, i ako osjećate da ih se možete pridržavati u svakodnevnom životu, onda učinite to. Biti ćete iznenađeni rezultatima. Prvih šest zakona možete pročitati OVDJE!
Zakon koncentracije: Ljudski um je sposoban u isto vrijeme obratiti pozornost na nekoliko stvari, ali uvijek postoji prioritet jedne važnije stvari od ostalih na koju obraćate više pažnje. Neka ta važnija stvar bude neki preokret ili pozitivni događaj, i uvijek se fokusirajte na stvari koje su dobre i donose Vam pozitivu u život. Naravno, i tuga je dio Vašeg života, ali njih rješavajte tako što ćete na njih trošiti manje energije. Umjesto njih dajte prednost energijama koje Vas zadovoljavaju, kao što su ljubav, sreća, radost.
Zakon velikodušnosti: Drugim imenom “ Što je moje, i tvoje je” zakon. Svijet, zemlja i naša prava su zajednička korist, i onaj tko misli da je nešto samo njegovo i ne želi dijeliti, on krši zakon karme. Nemojte se čvrsto držati predmeta i novca, gledajte na njih kao da ste ih dobili na poklon na privremeno vrijeme. Za izvjesno vrijeme ćete ih morati vratiti natrag i predati nekome drugome. Kada se grčevito vežete za neke predmete, objekte, stvarate sebi negativnu karmu i zato Vas sudbina prisiljava da ih se odreknete. Primjerice, iznenada izgubite sve u požaru za što ste radili cijeli život. Ako ne znate poklanjati, teško će se promijeniti Vaša financijska situacija. Dijelite sve Vaše s drugima i tako se ne morate bojati negativnih poslijedica karme. Ako ste dobroćudni i rado dajete, dijelite s drugima, a financijska situacija se ne mijenja, onda pitajte za jedno čišćenje jer su Vam financije pod velikom blokadom. OVDJE možete saznati 5 magija za novac koji funkcioniraju!

Astrosavjetnik, advisor, Zvjezdana, Zvjezdana 458, kod 458 , Hrvatska , najbolji savjetnici
Zakon za “ ovdje i sada”: Nemojte se jediti zbog prošlosti i ne živite u mreži snova budućnosti jer se prošlost ne može mijenjati u budućnosti, a sutra možda neće ni doći. Sadašnjost je ono što se sada događa, to je najvrijedniji trenutak. Budite prisutni u Vašem životu i ne promatrajte događaje izvana. Prisutnost je najvredniji dar od sudbine, ali ne uspije svatko doživjeti te trenutke. Danas se u svijetu selfija zato prave tolike fotografije jer svatko želi doživjeti ono što u sadašnjosti nije mogao. Ako ste i Vi u takvoj situaciji, pitajte naše savjetnike za pomoć kako biste živjeli u sadašnjosti i otpustili prošlost. Oni će Vam pomoći kako bih Vam budućnost bila lijepša.
Zakon promjene: U svemiru se sve mijenja, nebeska tijela se stalno vrte i kruže što utječe na izmjene noći i dana. Ciklus karakterizira stalne pokrete i promjene u našim životima. Ako ste zapeli na jednoj poziciji i konstantno brinete o jednom određenom problemu, onda to činite protiv zakona svemira, i tako se nažalost Vaš život ne razvija u pravome smjeru. Trebate pustiti promjenu u Vaš život, čak i ako osjećate da to nije dobro za Vas. Nemojte se bojati jer je promjena prirodna, a ono što je prirodno je uvijek dobro. Ako teško podnosite promjene i nešto tišti Vašu dušu od koje se ne možete osloboditi, pitajte za pomoć. Naši savjetnici su dostupni 24 sata na dan i čekaju na Vaš poziv. 5 magičnih predmeta od kojih možete očekivati promjene, saznajte OVDJE!
Zakon strpljenja i nagrade: Često nemate dovoljno strpljenja dočekati pozitivne promjene i želite unaprijed donijeti dobro u Vaše živote. Nažalost, s time što želite unaprijed stvoriti sigurnost, miješate prste u karmu što može dovesti do niza negativnih događaja. Dobro i zlo su podjednako prisutni u Vašim životima, važno je zadržati ravnotežu, inače bi moglo doći do nereda koji će istaknuti loše i negativne događaje na površinu. Ako želite pozitivne promjene koje će brzo uslijediti u Vaš život, nazovite naše profesionalce u pomoć!
Zakon inspiracije i doprinosa: Sa svakim svojim postupkom doprinosite rastu svemira i iscjeljenju istog. Vi možda mislite da ono što radite i razmišljate, gubite između puno milijardi mišljenja drugih. Važno je znati da se niti jedna misao ne gubi, nego se dodaje jednoj velikoj cjelini i s mislima drugih ljudi stvara masu ideja, zbog čega se svemir kreće unaprijed. Što je više dobrog samopouzdanja u njemu, piše se dobra sudbina za cijelo čovječanstvo. Neka i Vaše misli budu jedna od mnogih zajedničkih sastojaka u “POZITIVNOJ JUHI” . Doprinesite i Vi tome da ne jedete svaki dan “CRNU JUHU”, i neka svjetlost pobjedi tamu.
Napravite veliko čišćenje misli i ponavljajte pozitivne izjave mantre za privlačenje novca i obilja.
Saznajte koji je Vaš karmički zadatak prema astrološkom znaku, i odradite jedno istraživanje o Vašim prethodnim životima jer je lako moguće da nosite teret karme iz prethodnih života. Loreana, kod 159 i Tamara, kod 383 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, će Vam pomoći u tome.

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojev telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv