12 zakona koji će promijeniti Vaš život! (I.dio)

Karma i njene zakone često pojednostavljuju sa osnovnim pravilom “ŠTO DAJEM, TO I DOBIJAM”, ali da je kod karme samo o tome riječ, onda bi cijeli svoj život živjeli poput roller coastera, i nikada ne bih mogli živjeti miran život i stanje potpunog sklada jer čovjek nije u mogućnosti stalno činiti dobra djela.

Ako Vas zanima kakva je karmička misija Vašeg znaka, kliknite OVDJE!

 

 

Astro Savjetnik Gordana

 

 

Ipak postoji 12 zakona pomoću kojih postižete potpuni duševni mir i sreću. Ako ih se pridržavate, to će biti stanje u kojem se ne trebate suzdržavati od ničega, te će tako biti Vaš život ispunjen materijalno i duhovno.

12 zakona karme:

  • “ Što si sijao, to će žanjati “ : Što date životu i svemiru, to ćete dobiti natrag po zakonu vječnog ciklusa. Ali slijedeće nije istina ako nekoga povrijedite, prevarite, onda će prije ili kasnije i Vas prevariti, a morate preživjeti i sve što ste uzrokovali. Ova negativna karma se može nadoknaditi ako Vam je iskreno žao i ispričavate se u mislima tijekom meditacije osobi kojoj ste se zamjerili. Naravno da pomaže i razriješenje karme koje možete zatražiti kod naših savjetnika.
  • Zakon stvaranja: I Vi stvarate svaki dan sa svojim mislima. Što mislite ,to ste ono što želite, a to ćete postati. Stoga je važno stalno provjeravati misli i ponekad odraditi veliko čišćenje misli. Možete stvoriti sreću i novac u Vašem životu. Savjetnici će Vam pomoći s jednim čišćenjem misli i duše, kako biste isključivo samo pozitivne stvari privlačili u Vaš život.
  • Zakon poniznosti: Svi smo isti kao i cvijeće na livadi, potičemo od istog korjena, samo se razlikujemo toliko koliko začini u hrani. Ako mislite da ste više ili manje bolji nego itko na zemlji, tada kršite zakon karme. Ne smijete suditi drugima jer ako to činite sukladno zakonima karme, slično ćete i Vi doživjeti, s čime nije sigurno da ćete igrati bolje ili ljepše od onoga kome ste sudili.
  • Zakon razvoja: Kontinuirano idete kroz razvoj. Vaša duša zna puno više o tome nego Vaše misli i fizička tijela. Negativne sile i ljudi mogu ometati razvoj. Od toga se trebate osloboditi još danas. Pitajte savjetnike za pomoć, oni će Vas očistiti od svih negativnih energija. Tračevi i zavist stvaraju crnu energiju. Ne slušajte glasine i zlonamjerne izjave drugih. Ako možete, nemojte zavidjeti nikome i nikada nemojte željeti da Vama netko zavidi jer njihove negativne misli imaju razarajuči učinak na Vaš život.
  • Zakon o odgovornosti: Ne možete kriviti druge za ono što se događa u Vašem životu jer ste Vi odgovorni za sve. Kao što niti menađer tvrtke ne mže prebaciti odgovornost na zaposlenike kada izvješćuje šefu, ne može na njih svaliti krivicu što zbog njih nema prihoda jer je to njegova odgovornost, isto tako niti Vi ne možete kriviti nikoga ako Vam je život naišao na blokadu, ne možete očekivati da Vas netko drugi spašava, ako se Vi sami ne potrudite. Sami se morate izvući iz toga stanja u kojemu ste trenutno, sa punim osjećajem odgovornosti pozovite za pomoć broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.
  • Zakon udruživanja: U svemiru je sve međusobno povezano i također u Vašem svijetu. Kada nešto učinite, odmah ima učinak na nešto, a ono nešto na nešto drugo, poput domino efekta konstantna interakcija i u našim životima. Tisuće kilometara daleko jedno od drugoga, također imamo utjecaj na druge organizme. Morate živjeti u skladu s time i biti svjesni svojih riječi i djela.

Zanima li Vas kako pročitati sudbinu iz dlana? Kliknite OVDJE i naučite!

Kada Vam se nešto loše događa u životu, to svakako predviđa vrlo dobre stvari u budućnosti. Saznajte koja dobra stvar Vas očekuje i ako osjećate da ste u više navrata prekršili zakone karme, onda možete pitati savjetnike za razriješenje karme. Pročitajte naš ćlanak i saznajte koji je Vaš karmički zadatak prema astrološkom znaku.

Ako želite saznati koji je Vaš karmički zadatak, kakve ste poteškoče donijeli iz predhodnog života, nazovite savjetnike na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, pomoći će Vam u čišćenju i uklanjanju blokada!

 

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

 

Facebook