5 ljubavnih magija koje djeluju

Ljubavne magije su uvijek igrale veliku ulogu u repertoaru vještica i magičnih stručnjaka. Čak su i ljudi na visokim pozicijama često koristili ove i slične usluge ovome, koje su uvijek povjeravali profesionalcima. Nije isključeno da su na našu povijest u mnogo čemu utjecale aktivne ljubavne magije jer su vladari i plemkinje znali često biti lukavi i tvrdoglavi, pa nije bilo na odmet koristiti neke lukave prakse. Suština ljubavnog rituala je da ne budi samu ljubav, jer je to Božiji dar, nego pojačava postojeća osjećanja do te mjere da dotična osoba ne bude u stanju djelovati protiv osobnih osjećanja. Često ne uzimamo u obzir to što nam srce govori, jer njegov glas može biti tako suptilan, tih, da naše ideje mogu biti glasnije od njegovog šapata. U tom slučaju nam dobro dođe ljubavni ritual, od kojih nekoliko i vi sebi možete načiniti, ali je najsigurnije ako tu ozbiljnu stvar povjerite nekom stručnjaku. Pročitajte što Vam donose ljetni mjeseci u ljubavi OVDJE .

 

  1. Preko osobnog predmeta

Nije slučajno da je ovo najrasprostranjenija tehnika jer zahtjeva samo jedan osobni predmet. Uglavnom, potrebna je vlas kose ili po narodnim tradicijama, maramica, koja je najbolji način da se privuče ljubav. Od 9 svijeća treba formirati krug i usred toga postaviti taj osobni predmet. Sve to trebate učiniti pored svjetlosti punog Mjeseca. Ako je moguće učiniti to pod vedrim nebom, kroz 3 noći, kada se Mjesec nalazi na najvišoj razini. Svijeće zapaliti prema kretanju kazaljki na satu, pa nakon kratke meditacije, slijedeću rečenicu 7 puta ponoviti u toku rituala. Mjesečeva Majko, ti koja imaš uvid u srca zaljubljenih, probudi XY-va osjećanja prema meni i postani naš doživotni pratioc! Saznajte kako to napraviti OVDJE .

 

astro_banner_cro_stoja_2

 

  1. Put do muškarčevog srca vodi preko njegovog stomaka…

Iako to uglavnom dame obavljaju gospodama, vjerojatno djeluje i u obrnutoj situaciji. Ovdje nam nije potreban osobni predmet našeg izabranika, nego malo vještine u kuhinji. Osoba koja obavlja ljubavni ritual, mora saznati koje je omiljeno jelo njegovom izabraniku i pripremiti mu njegovo omiljeno jelo. Tokom kuhanja, potrebno je konstantno biti fokusiran na dotičnu osobu i neku malu osobnu stvar ubaciti u hranu. Ova magija je upravo zbog toga pala u zaborav jer nije ugodna u svakom pogledu, pošto su mlade djevojke često svoju kosu skuhale ili ispekle u hrani dotičnog izabranika. Međutim, ova magija može biti razrađena, da stavite nešto jestivo u tu hranu, tako da s manjom promjenom recepta učinite tu hranu osobnom. U svakom slučaju, koristite sol za hranu jer je to suština rituala, i to 3 prstohvata soli. Tako pripremljenu hranu trebate dati ili poslati Vašem izabraniku i čekati rezultat!

  1. Magija boja

Za ovaj ritual Vam je potreban profesionalac koji se dobro razumije u energije i u jezik zvijezda jer je potrebno utvrditi vašu i od budućeg partnera duhovnost. Naravno, za magiju boja, potreban je i osobni susret, da bi dotična osoba vidjela što Vi nosite i što mu želite podsvjesno reći. Profesionalac će odrediti koji dan u tjednu i koju kombinaciju boja trebate nositi kako biste povećali privlačnost svom izabraniku te s kojom bojom ćete mu produbiti osjećanja prema Vama. Ova vrsta ljubavnog rituala je odlična za ojačanje već postojeće veze. Odlične profesionalce možete naći na našoj liniji, koji će vam pomoći u dugoj i uspešnoj magiji boja!

colors-of-love-l1

  1. Preko telepatske poruke

Vjerojatno ste već čuli o moći naših misli. Ovo je najefikasnije privlačenje ljubavi jer ako postoje osjećanja, onda već postoji i veza sa vašim izabranikom. Tu vrstu magije je poželjno raditi navečer, kada mislite da se vaša ljubav odmara ili već spava. Najuspešnija telepatska poruka nas nalazi u našim snovima, koje se svjesno i ne sjećamo, ali u našu podsvjest ta poruka s lakoćom ulazi. Zato je važno da svaki dan izvršite slijedeći ritual : Smjestite se udobno i skoncentrirajte se na osobu koja vam je važna. Mislite na njega najmanje 9 minuta. Nakon toga, u svojim mislima, smjestite ga u ružičastu svjetlost ili mjehurić. Što je točnije moguće, zamislite što mu želite poručiti, ali uvijek samo jednu misao trebate ojačavati. Um i duša osjećaju u slikama, zato ne morate nužno misliti u riječima, ali ako ipak tako budete činili, maksimalno se možete fokusirati samo na 3 riječi. Efikasnost ljubavne magije mnogi klijenti su već potvrdili, ali mana joj može biti što se mora provesti dosljedno i često! Pročitajte OVDJE tehnike kako privući ljubv.

  1. S kristalima do sreće u ljubavi

Ovdje je također riječ o vrlo efikasnom ljubavnom ritualu, gdje je poželjna pomoć profesionalca jer se preko datuma rođenja i kroz druge informacije treba odrediti osobni kristal vašem izabraniku. Slično tome i vaš se kristal treba odrediti, koji gotovo svi naši savjetnici znaju, pogotovo stručnjaci sa viskom i tarot sudbinski analitičari. Nakon toga trebate nabaviti kristal za Vas i za Vašeg izabranika da bismo to mogli usaglasiti na duhovnom nivou. Između 3 svijeće postaviti te kristale, i ostaviti ih tamo 21 dan. Svijeće zapalite 3 puta dnevno i ostavite da gore 7 minuta. U međuvremenu mislite na Vašeg izabranika i izgovoriti slijedeću rečenicu : „Jedna misao, jedan osjećaj, jedna poruka koju sam ti poslala, neka oživi, neka stvori neprekidnu vezu među nama.“ Kako saznati da li je on/ona prava osoba za Vas? Kliknite OVDJE !

 

celok

 

 

Želite li saznati nešto više o magiji i ritualima za prizivanje ljubavi, nazovite savjetnicu Ognjenu, kod 411, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob.8,41kn/min, i zamolite ju da Vam pomogne pri tome!