5 razloga zašto da si još danas prorekneš sudbinu!

1. Jer sutra već može biti kasno! Neke stvari jednostavno ne mogu čekati. Morate znati što izbjeći još danas da biste se sutra mirno probudili ili što učiniti da Vam se sudbina kreće u pravom smjeru. Jednom sam imala jednu klijenticu, možda prošlog proljeća, koja me je mislila nazvati barem 15 puta, ali to nikad nije učinila jer je uvijek bila skoncentrirana na nešto drugo. Kada je imala vremena, onda je mislila da će joj biti skupo nazvati me da porazgovaramo 10-15 minuta jer je uglavnom toliko potrebno da bi sve vidjeli. Istina je da smo prvi puta i više razgovarale, ali od tada nam je i tih 10-15 minuta dovoljno. Tako je lijepo prošao dan, a gospođa me nije nazvala. Sutradan, kada je automobilom išla na posao, imala je prometnu nezgodu. Hvala Bogu i anđelima, nitko se nije povrijedio, ali automobil je bio potpuno slupan. Kada se toga dana vratila kući i koliko toliko se smirila, nazvala me i ispričala što joj se dogodilo. Od telefonskog poziva koji je mi je uputila, promjena automobila koštala je puno više nego taj poziv. Možda se sve to moglo spriječiti da je slušala svoju intuiciju i nije odgađala poziv.

2. Zato što stanje zvijezde drugačije pokazuje danas nego što će pokazivati sutra! Iako se predviđanja uglavnom provode pomoću tarot karata, i ja to koristim najčešće i najradije, na svako predviđanje utjecajni faktor može biti i stanje zvijezde. Ima dana kada Vam sve izgleda tamnije, to lako može biti i Saturnova krivica ili krivica lošeg svjetlosnog ugla. U ovom slučaju kad gledamo karte, moguće je da će i simboli dati pesimistične odgovore. Stoga, ako osjećate da imate jedno važno pitanje koje Vas muči, bolje je da to što prije pitate Vašeg savjetnika. Imala sam klijenticu koja je zaista željela prodati kuću. U suštini, od toga joj je zavisio život i sreća. Odavno ju je već prodavala, ali nitko nije bio niti zainteresiran za tu kuću. Pogledali smo jedan dan što će biti sa tom imovinom, ali karte nisu ništa dobro pokazivale. Sutradan me je ponovno nazvala, što me je iznenadilo, ali opet sam isto vidjela. Međutim trećeg dana, karte su nam otkrile kada treba biti kraj telefona jer će ju netko potražiti zbog te kuće. Uspješno je prodala tu imovinu i od tada me i dalje zove, ali sad već pričamo o drugim temama. Zato je važno da nikada ne mislimo, što se tiče proricanja, što je bilo jučer ili što će biti sutra, nego da se skoncentriramo na danas ili na aktualni trenutak. Tako se mojoj klijentici isplatilo što me je nazvala. Zašto se i Vama ne bi isplatilo ako imate dugoročne probleme za koje već dugo tražite riješenje? Tko zna, možda je danas baš taj dan kada zvijezde i Tebi pomažu!

proricanje

3. Zato što, ako preuzmete u svoje ruke upravljanje Vašom sudbinom, s time ćete prije imati sretniji život! Vrijeme je naše najveće blago na svijetu. Što prije telefonirate i zatražite Tarot proricanje, prije ćete dobiti informacije koje su potrebne za sreću. Tarot karta ne daje jednostavnu viziju o budućnosti, nego mnogo više od toga. Imate priliku da sudbinu uzmete u Vaše ruke, da budućnost kreirate kako baš Vi želite. Imala sam klijenta koji je godinama odlagao nazvati jednog proricatelja jer se bojao da će ga prevariti ili je žalio za novcem koji bi potrošio na usluge proricatelja. Moglo mu se pomoći u mnogo odlučnih situacija, ne bi mu pola života proteklo u traženju životnog puta. Kada me je odlučio potražiti, život mu se promijenio, dogodio mu se drugačiji preokret. Uz savjete tarot karti našao si je uspješan posao,a uz njih je naučio i kako poboljšati svoju ljubavnu vezu. I zdravlje mu se poboljšalo! Od tada smo skoro u svakodnevnom kontaktu. Kakav god problem imao ne čeka sutrašnji dan, još danas me zamoli da mu gatam!

4. Zato jer je bolje znati i promijeniti to, nego plašiti se i živjeti u strahu! Mnogi ne smiju potražiti proricatelje jer ih je strah što će od njih saznati. Što ako mi kažete nešto loše!? Uglavnom na takvo što kažem da ništa nije urezano u kamen. Dobro je znati da ako tarot karta pokazuje nešto loše, na vrijeme se može učiniti nešto protiv toga. Jednom mom klijentu karte su pokazale da će biti opljačkan ili će mu se uskoro dogoditi materijalni gubitak. Međutim, prije nego što se uplašio, rekla sam mu o čemu treba voditi računa što se toga tiče. Izbjegao je gubitak, ali na tom putu na kojem je putovao vlakom, mnogim njegovim saputnicima nestale su stvari. Premda je unaprijed znao na što treba obratiti pažnju, njegova se budućnost promijenila. Zato smatram da je važno ne čekati i nikada se ne ustručavati. Više se isplati ako se spremno suočavate sa sudbinom i sa svakim njenim detaljem. Cijena poziva je mala s obzirom na to što možete dobiti!

Tarot cards and crystal ball on red cloth

5. Zbog teorije kaosa, jer prema tome sve ima utjecaja na sve! Prema teoriji kaosa, bilo koje dijelo ili pojava, koliko god da je mala, utječe na sve ostalo u svijetu. Čak i leptirov zamah krilima može pokrenuti nekakav proces koji se poslije može razviti u tornado. Zamislite samo to, ako danas napravite predviđanje i čujete nebesku poruku preko tarot karata, kakav bi to utjecaj imalo na svijet!? Možda Vas je Vaša sudbina već odabrala, ali još niste potpuno svjesni toga. Karma Vam je da nađete Vaš put i zauzmete Vaše mjesto u naizgled kaotičnom sustavu, ali Vi još uvijek samo čekate da vidite priliku. To je uvijek tu, i danas je na dohvat ruke! Zato, ne oklijevajte, zatražite proricanje za Vas još danas ne bi li pronašli Vaš put i konačno krenuli k Vašim ciljevima!