5 slika na kojima su pravi anđeli

Za postojanje anđela nikada nje bilo znanstvenih dokaza koji to podržavaju, ali ponekad se dogodi da prilikom fotografiranja, ako ne u vrijeme slikanja, onda kasnije, možete otkriti konture anđela ili aure. Zanima li Vas što Vam Anđeli poručuju u 2015. godini kliknite OVDJE !

Anđeli su bića svijetla i za njih ne postoji jedan specifičan oblik na fotografijama. Njihove karakteristike uglavnom izgledaju mutno, ali ako se bliže pogleda i uzme u obzir okolnost slikanja, jasno je da se na slikama mogu vidjeti anđeli. Želite li znati koji je Vaš Anđeo čuvar? Kliknite OVDJE !

Ova slika ispod je fotografija koja je snimljena odmah nakon nesreće. U udesu, nekim čudom, nitko nije izgubio život i izašli su neozlijeđeni iz vozila.

image02

U Wisconsinu jedna dama je fotografirala muža, a fotografija je snimljena ukratko nakon uspiješne operacije srca. Liječnici su joj rekli da se pripremi za najgore, no njezin muž je još uvijek živ.

image00

Pored jednog dječaka koji pati od neizlječive bolesti, nekoliko su puta vidjeli čudno svjetlo-fenomen, ali samo jednom su uspjeli snimiti fotografiju. Prema njegovoj majci, istu siluetu sa fotografije u istom obliku više puta su vidjeli pored sina noću u bolnici.

image03

Fotografija je snimljena u evangelizacijskom kampu, pored logorske vatre. Za mnoge je bila želja vidjeti neki nebeski znak, ali anđela su uočili tek kasnije na fotografiji.

image01

Na ovoj prikazanoj fotografiji su vidljiva još dva lica, ali je fotografirana samo jedna osoba. Na drugoj slici je u pozadini duh iz obitelji McCabe, otkrivena je crta lica prethodno preminulog sina Nicholasa. Oni tvrde da je na fotografiji osim Madisona, Nicholasovog bratića, vidljiv također i njihov sin Nicholas. Nicholas je dvije godine prije postao žrtva tornada, ali njegovi roditelji vjeruju da je on prisutan kao anđeo čuvar obitelji i uvijek je s njima, tako da se također pojavio na fotografiji.

Névtelen

Možda imate fotografiju na kojoj se pojavljuje anđeo ili duh? Pošaljite nam ju i dobit ćete dragocjeni dar od nas! Ako Vas zanima koji je Vaš anđeoski broj kliknite OVDJE !

 Ako vjerujete da ste vidjeli anđela ili ste osjetili prisustvo duha, ali niste u to sigurni, onda bi trebali pitati naše stručnjake na broju 064/600-076, fix:699kn/min, mob:8,41kn/min. Može biti da anđeli ili Vaši preminuli najmiliji žele prenijeti Vama bitnu poruku? Saznajte još danas što Vam poručuju!