5 zaštitnih talismana

Talismani su predmeti koji svojem nositelju daju nešto posebno. Zaštitni talismani daju osobi snagu, hrabrost i zaštitu od negativnih energija koje ju opsjedaju.

Zamislite to kao što svatko ima svoje vibracije, tako to čini i zaštitni talisman zahvaljujući svom prirodnom materijalu, a koji može biti drvo, kamen ili neki drugi materijal. Naravno potrebno je njegovo energetiziranje koje mora stručnjak obaviti. Ta vibracija se prenosi na osobu kojoj je potrebna zaštita i za koju je napravljen talisman. S obzirom da je energija talismana uvijek specifična, može služiti za suprotstavljanje negativnoj energiji ili prokletstvima te urocima. Stoga je potrebno potražiti stručnjaka koji poznaje tu metodu energetiziranja. Naši savjetnici to sve znaju raditi, stoga si nabavite talisman čim prije.

astro_banner_cro_zuzi_2

 

 

Pogledajmo koji su 5 najdjelotvornijih zaštitnih talismana koje možete koristiti:

 

1.Jin i Jang

Jin i Jang talisman štiti od negativnih energija i dovodi u ravnotežu Vašu dušu. Najoptimalniji materijal za izradu je staklo. Staklo se smatra prirodnim materijalom jer je napravljen od pijeska što ga usko veže sa samim simbolom. I malo kozmetičko ogledalo može poslužiti, a na koje trebate nacrtati simbol Jin i Janga ugljenom ili nekom bojom. Jača granicu između dobra i zla, stoga ako zbog toga zatražite energetizaciju od naših savjetnika, tada možete biti sigurni da Vas u snovima više nitko neće uznemiravati.

jing jang talisman

 

2.Pentagram

To je simbol okultnih maga koji je najbolje urezati u amulet od orahovog drveta. Važno je da baza bude okruglog oblika, a da se simbol nalazi u sredini. Zahtijeva malo spretnosti, ali se isplati jer ćete nakon energetiziranja biti zaštićeni od svih duhova i nevidljivih entiteta koji vrebaju oko Vas. Magovi taj simbol oslikavaju oko sebe kada prizivaju duhove jer su unutar zvjezdanog pojasa zaštićeni cijelo vrijeme. Ovaj talisman može pružiti zaštitu i od jako moćnih demona, naravno ako prođe kroz odgovarajuće energetizacije.

pentagram, talisman

 

 

3.Horusovo oko (Sunčevo oko)

Horusovo oko je isto što i simbol trećeg oka. Simbol se treba nacrtati na malu glinenu pločicu i staviti na primjer u torbu tako da je uvijek s Vama ako odete iz kuće. Ovaj zaštitni talisman Vam omogućava da uvijek u Vašoj blizini prepoznate osobu koja ima zle namjere. Tako možete na vrijeme izbjeći tu situaciju. Proroci često koriste ovaj simbol jer preko njega imaju uvid u budućnost. Ako je energetizacija potpuna, i Vi ćete biti u mogućnosti unaprijed osjetiti događaje pa makar i nesreće. I tako ćete ih moći spriječiti.

horusovo oko, talisman

 

4.Ankh

Ovaj simbol također potječe iz Egipta i može pružiti veoma jaku zaštitu ako oslikate na bršljan. Ovako se to može nositi kao amajlija, naravno nakon odgovarajuće ceremonije energatiziranja koji trebate uraditi zajedno sa svojim savjetnikom. Nazovite ga i reći će Vam šta trebate učiniti. Zaštitni talisman je iznimno efikasan jer svome nositelju daje ogromnu snagu i samouvjernost čime će lakše preboditi sve prepreke. Ni negativne sile, ni kletve se ne zadržavaju na osobi koja nosi svoj talisma!

ankh,talisman

 

 

5.Solomonov pečat (Davidova zvijezda)

Dva međusobno obrnuto povezana trokuta koja su bila u stanju i vladara zaštititi te zašto i Vama ne bi pomoglo? Napogodniji materijal je kamen. Izađite u prirodu na obalu jezera ili na bilo kakvu obalu i potražite odgovarajući kamen jer je to najbliže prirodi. Najbolje je ako Vam kamen može stati u šaku, a koji nije oštar ni lagan. Na kamen nacrtajte kredom ili ugljenom Solomonov trokut i poslije napravite zaštitnu energetizaciju talismana. Njegov učinak se očituje tako jer svoje magične vibracije posađuje Vama u podsvijest  i na taj način ćete donositi sretne odluke. Uvijek ćete biti na pravom mjestu u pravo vrijeme te će se razviti zaštita od bilo kakvog zla u Vašem životu.

davidova zvezda, talisman

 

OVDJE možete vidjeti 5 vrlo jednostavnih magija novca koje i Vi sami možete obaviti i stvarno djeluju!

 

Mislite da ste pod utjecajem negativne energije? Nazovite našu savjetnicu MARIJU, kod 390, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob.8,41kn/min, koja će samo za Vas pronači odgovarajći talisman za zaštitu od raznih negativnih utjecaja!