7 znakova da se duh nalazi u Vašoj kući

Postoje trenuci kada pomislimo da nismo sami u kući, kada imamo osjećaj da nam se kosa diže na glavi kao da osjećamo da nas netko promatra iz sjene u vlastitom domu. Mnogima se ovakvi trenuci sve češće ponavljaju. U takvim slučajevima je teško utvrditi igra li se to naš um s nama ili stvarno postoji nešto nepoznato u našoj blizini. Ponekad smo sami mi krivi, osjećaji u nama, loša izolacija električnih žica od kojih dolazi zračenje ili je riječ o utjecaju nekog materijala za koji nismo znali da izaziva takve simptome u našim tijelima, dušama.

Razloga moze biti na tisuće, ali što ako nas ipak sustigne neka nadnaravna sila? Kao prvo moramo biti u stanju utvrditi što to utječe na nas pa potražiti pomoć stručnjaka ako postoji duh u našoj blizini. Za dokaze pogledajte OVDJE!

 

SNOVI: Mnogi snovi mogu ukazati da nešto nije u redu u našoj blizini. Najčešći snovi su o preminulim rođacima. U tom slučaju nažalost se ne susrećemo uvijek sa osobom koju smo vidjeli i na taj način zli duhovi se nam žele približiti, stoga uvijek budite na oprezu.Tu su i snovi u kojima se pojavljuje stranac ili nam se u snovima događaju brutalne stvari ili mi radimo nešto krivo. Sve to može ukazivati na prisutnost duhova, zlih duhova. Pogledajte ovaj zastrašujući video  OVDJE !

 

NOĆNE BUKE: Često se čuje škripa na katu ili čujemo neko neobjašnjivo kuckanje. Sve to može biti samo fizička radnja, ali ako ne postoji fizičko objašnjenje, tada je vrlo moguće da se radi o duhovima. Ako se zvukovi slabije čuju, radi se o slabijem duhu. To može biti neki preminuli rođak koji Vam želi nešto poručiti. U ovakvim slučajevima potrebna Vam je pomoć stručnjaka jer nije dobro ako više generacija živi na jednom mjestu.

 

duh

 

NESTAJANJE PREDMETA: Ovo je jedan od najzanimljivijih fenomena jer se još ne zna kako nestaju ti predmeti. Mnogi znanstvenici su pokušali snimiti ili pratiti nestajanje predmeta, ali do sada nisu bili uspješni u tome. Jedno je sigurno, ako postoji snažan zao duh u Vašoj blizini, predmeti će zasigurno nestajati i pojavljivat će se na neočekivan način. Ako se to često događa, vrlo važno i potrebno je napraviti testiranje na duhove jer zli duhovi mogu biti u Vašoj blizini. Budite oprezni jer duhovi napadaju , pogledajte  OVDJE !

 

ČESTI KVAROVI TEHNIČKIH UREĐAJA: Mnoge električne naprave se često kvare, a nemate logično objašnjenje za to. Često dolazi do kvarova strojeva jednog za drugim bez obzira jesu li novi ili stari uređaji. U takvim slučajevima možemo posumnjati na duhove jer duhovi u blizini strojeva i uređaja povećavaju elektromagnetsko polje koje može spržiti elektronske uređaje. Nekada je dovoljno i samo nekoliko volti više da se pokvari televizor ili računalo. Ako često dolazi do takvih kvarova, a nemate logično objašnjenje, trebate se obratiti stručnjaku za pomoć.

 

astro_banner_cro_dada_2

 

ČUDNO PONAŠANJE KUĆNIH LJUBIMACA: Kućni ljubimci, odnosno psi i mačke znatno jače osjećaju i vide nego mi sami. Oni osjećaju i najmanje promjene i ukazuju na njih, ali se i oni prestraše duhova. U tom slučaju pas cvili ili bijesno laje usredotočen na jednu točku i reži. Mačke se nakostriješe i reže ili jednostavno pobjegnu. Imala sam i slučaj da su ribice u akvariju počele nemirno plivati kad se duh pojavi. Pogledajte  OVDJE  zastrašujuće snimljene slučajne fotografije!

 

ČUDNI DJEČJI CRTEŽI: Djeca su osjetljiva na utjecaje duhovnog svijeta. Potrebno je češće obraćati pozornost, osobito ako sumnjate na takvo nešto. Pozorno pratite crteže, no namjerno Vam neću otkriti sve znakove koji ukazuju na prisutnost duhova. Problem je ako Vaše dijete kaže da ima imaginarnog prijatelja kojeg crta u sjeni u crnom kaputu. U tom slučaju imate zlog duha koji opsjeda Vašu kuću. Neovisno kada, ako Vaše dijete nacrta više stvorenja ili ljudi no što vas ima, uvijek pitajte tko je tko i zašto je na crtežu. Kada djeca imaju noćne more (sanjaju čudovišta) zbog kojih spavaju s upaljenim svjetlom, nažalost nije uvijek mašta u pitanju.

 

babona

 

TEMPERATURNE PROMJENE: Duhovi mogu biti hladni pa čak i topli u odnosu na temperaturu okoline. Jedno je sigurno na temelju iskustva, temperatura duha se može izmjeriti i osjećati. Češća pojava su hladni duhovi, kao hladan povjetarac ili kao dodir nevidljivih hladnih ruku. Bio hladan ili topao duh, ne boji se približiti. Ako Vam se to često događa, ili više osoba u obitelji ima taj osjećaj, to je gotovo sigurna potvrda prisutnosti duhova. Kliknite  OVDJE  kako biste potvrdili!

 

To je bilo 7 znakova koji ukazuju na prisutnost duhova. Ako osjećate bilo koji od njih, reagirajte odmah jer nije dobro živjeti zajedno s duhovima! Duhovima je mjesto na drugom svijetu, trebaju se reinkarnirati i zato im treba pomoć pri odlasku. Samo tako možemo živjeti i postojati, a da nas taj svijet ne ometa u našoj svakodnevici. Nije zdravo živjeti s duhovima jer je njihovo zračenje također štetno i za nas. Ako uočite bilo koji od znakova, nazovite naš centar jer tako ćete najbrže doći do stručnjaka, savjeta kako biste se oboje oslobodili (i Vi i duh) jer je možda i on tu zarobljen.

 

 

Naši savjetnici su inicirani za najrazličitije spiritualne nauke, te ukoliko imate kakvih problema, nazovite broj 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob.8,41kn/min, i zatražite pomoć za najefikasnije izvršenje magije!