Ako ne želite privući nesreću, ne činite sljedeće stvari!

Nesreća – Nitko ne želi privući nesreću, svi se žele dalje držati od prokletstva, uroka, bolesti, loših stvari. Ali mnogi ne znaju da se nesreće lako mogu prouzrokovati ne obraćajući pozornost na misli i riječi. U mnogim slučajevima, mi smo ti koji uzrokujemo, privlačimo nesreće, generiramo negativne energije i nesretne događaje u vlastite živote.

Klikom OVDJE doznajte pomoću koje metode možete osvojiti veći dobitak! 

Razmislite malo o tome jeste li u posljednje vrijeme smjeli sanjati i planirati bez straha i ulagati u nove stvari bez briga? Bilo da je riječ o poslu, odnosu, odmoru, putovanju ili o obnovi.

U situaciji kada planirate, razgovarate o Vašim snovima, što je sljedeća misao? Sigurni ste u sebe, vjerujete li u Vaše uspjehe? Ili se počinjete brinuti i spremati najgore moguće verzije, a možda čak i ne obraćate pažnju na sve ono što ste planirali?

Feng shui magiju za sreću možete preuzeti klikom OVDJE

Astro Savjetnik Gordana

Morate znati da svaka Vaša misao, strah i riječ imaju moć. Stvaralačku moć. Način na koji Vi razmišljate i razgovarate, prije ili kasnije će se ostvariti.

Vašu sudbinu samo Vi možete usmjeriti u krivom pravcu. U našim životima postoje određene “ dobronamjerne” osobe, koje pokušavaju svakom prilikom usaditi najgore misli u našu glavu. Stalno sugeriraju, da ne možete uspjeti u onome što ste isplanirali, ili je prevelik rizik i da ne trebate riskirati. Takve osobe probude Vaše strahove, pokušavaju Vas odvratiti od Vašeg cilja jer Vam zavide ili jednostavno vole da i drugi žive nesretnim životom kao što je njihov.

Sve tajne sreće! Brzo kliknite OVDJE za sve detalje! 

Sigurni ste da i u Vašem životu postoje takve osobe, ne znate odrediti da li Vam žele dobro i da li su iskreni prijatelji? Sigurna sam da imate planove, snove i ciljeve i da želite saznati koliko možete biti sretni u ljubavi, na području posla i financija.

Ništa Vam ne ide od ruke, iz dana u dan se nižu negativni događaji? Onda je vrijeme da provjerite, da li netko namjerno šalje negativne energije na Vas, i želi Vam zlo. Moje ciganice će Vam točno reći, koliko ćete biti sretni, i što Vam je potrebno da ostvarite Vaše snove. Nazovite me hrabro, savjetnica Zrinka na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., naučit ću Vas kako privući sreću, a izbjeći nesreću!

Facebook