Tumačenje snova – Ako OVO sanjate, možete postati BOGATI!

Tumačenje snova – Naši snovi su samo prikaz našeg dijela nesvjesnoga, kao što su sjećanja, poteškoće, želje i strahovi. Postoje i oni snovi koji nosi poruke iz budućnosti. Baš zato je od velikog značaja nauka o analizi snova.

Kliknite OVDJE i saznajte što trebate učiniti ako ne možete spavati noću!

Značenje naših snova možete saznati od stručnjaka za analizu snova, ali isto tako i sami možemo to učiniti uz naše znanje. Analizu slika i njihovog značenja i Vi možete savladati i sve što trebate je naučiti značenje određenih simbola.

Saznajte OVDJE kojih pet navika privlače siromaštvo!

Već u starim učenjima su koristili žitarice kao simbol i smatrali kako su najbitniji i najjači znak koji ozačava obilje. Ako se u Vašim snovima pojave žitarice u bilo kojem obliku, tada možete biti sigurni da Vas u budućnosti očekuje obilje, sreća i pristizanje novca u Vaš dom.

Gordana, nazovite provjeriti zašto je najbolja
Samljeti žitarice u snovima znači da ne trebate dugo čekati na pristizanje očekivanog iznosa i ako to činite pod plavim nebom, tada će taj iznos stići putem sretne okolnosti ili putem osvajanja nagradnog dobitka.
U starim knjigama za analizu snova piše da je najveći dar od Boga ako se pojavi žitarica u snu. Čak su zabilježili i ovo: ako netko putuje sa žitaricama, njega očekuje velika sreća, neočekivana pozitivna promjena u budućnosti.
Ali morate obratiti pozornost na jednu stvar. Ako je žitarica jako suha i to nam se pojavilo u snovima, očekujte požar ili neki novčani izdatak. Sanjali ste žitarice, ali niste sigurni odnosi li se na obilje ili gubitak novca? Pitajte naše najbolje stručnjake za analizu snova i oni će Vam točno otkriti značenje Vašeg sna. Također će odraditi i magiju novca za Vas kako bi obilje postalo java i stvarnost, a ne samo želja i san.

Imate stalno iste čudne snove koji se vraćaju, a ne znate njihov značenje, no ipak smatrate da su za Vas bitni? Nazovte naše savjetnike na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i saznajte koje poruke donose za Vas!

Naši savjetnici su dostupni čak iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv