Anđeoska pomoć: Čarolija otpuštanja!

Anđeoski simboli o kojima ste čitali u predhodnim člancima Vam pomažu da stupite u kontakt s anđelima i pronađete rješenje za probleme.

Ako ste zapeli u vezi iz koje ne možete izaći ili se želite duhovno otrgnuti od predhodnog partnera, svakako trebate odraditi ovu magiju otpuštanja koja će Vas pomoću anđela pomoći osloboditi svake povezanosti, pa ćete tako moći započeti novi život.

Prethodna vezanost može biti ljubavna povezanost iz prethodnog života ili karma koju niste odradili, a koju ste donijeli sa sobom iz nekog prethodnog života i koji spriječava razvoj jednog normalnog odnosa, u njegovom razvijanju, održavanju.

Možda Vam partner jednostavno ne odgovara i to uzrokuje stalne sukobe u Vašem odnosu.

Pročitajte OVDJE kako pomoću anđela možete privući novac, obilje!

 

Ako ne živite sa sudbinskim partnerom, onda trebate odraditi magiju otpuštanja kako biste što prije znali započeti novi život sa sudbinskim partnerom!

Što je sve potrebno za odradu čarolije otpuštanja?
Prije svega potrebno je očistiti auru, a prije nego što nastavite nazovite savjetnicu Zaru, kod 353 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pitajte za čišćenje aure! Za čaroliju otpuštanja biti će Vam potrebna još i svijeća, nož, konac i anđeoski simboli.

Klikom OVDJE možete saznati tko je Vaš anđeo pomoćnik prema datumu rođenja! 

 

poruka

 

Kada trebate odraditi čaroliju otpuštanja?
Čarolija otpuštanja se odrađuje isključivo za vrijeme mladog mjeseca. Ako želite u srpnju, onda je to 23. srpanj, a trebate ju odradti u nedjelju navečer. Naravno, naši stručnjaci Vam mogu izračunati najbolje vrijeme za odradu magije koja za neke može varirati.

OVDJE pročitajte koja su to tri znaka koja ukazuju da Vas anđeli čuvaju! 

 

Kako odraditi magiju?
Napišite na komad papira imena sljedećih anđela: Simiel, Asmodel, Mihael. Ova tri anđela rješavaju povezanosti i oslobađaju Vas od karmičkih tereta prošlosti, povezanosti.

Prva slova imena anđela trebate koristiti kao anđeoske simbole. Znači, imati ćete simbole sa slovima S,A i M.

Ove anđeoske simbole trebate urezati u bijelu svijeću, vertikalno, od vrha do dna.

 

Ognjena astro savjetnik

 

U obje svijeće trebate urezati ova slova, a zatim ćete svijeće usko vezati jednu za drugu s koncem. Upalite svijeće i u sebi ponavljajte tekst koji će samo Vama pomoći u otpuštanju. Nazovite savjetnicu Avu, kod 447 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koja će Vam dati Vaš osobni tekst!

Tekst trebate ponoviti najmanje deset puta, poput mantre i usput gledati kako se dvije svijeće tope jedna u drugu. Sačekajte da svijeće izgore do pola kada ćete ih s nožem razdvojiti i opet ponoviti tekst.

Nakon toga Vaš zadatak je da sačekate da svijeće izgore do kraja, do tada ne smijete napuštati stan. Preporučljivo je da se magija odrađuje noću, ali uvijek trebate voditi brigu o sigurnosti. Svijeće je najbolje staviti u metalnu ili porculansku zdjelu i neka uvijek budu okružene vodom ,na taj način nesreća će biti izbjegnuta!

 

Najbolje stvari nam se događaju kada nismo pod stresom i puštamo da se stvari same od sebe događaju! Ako Vas tište stare rane, imate probleme u odnosu, vrijeme je da ih se oslobodite! Nazovite savjetnicu Sanju, kod 389 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koja će Vam pomoći da otpustite negativne događaje i pomoći Vam da započnete novi život!

 

Savjetnici su Vam na raspolaganju i iz inozemstva:

as podesen

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica