Anđeosko učenje: Privlačenje novca i obilja!

Učenje anđela Gabriela Vam može djelotvorno pomoći u rješavanju financijskih problema. Uz njegovu pomoć možete privući obilje i bogatstvo u Vaš život na vrlo jednostavan način uz anđeosku magiju za novac. Ovom magijom i Vi vrlo lako možete imati dodatne prihode. Sve što trebate učiniti je da pratite anđeoske upute i odraditi sljedeće ritule za anđeosko privlačenje novca uz pomoć magije.

SADA imate mogućnost saznati osnove za privlačenje novca! Kliknite OVDJE

 

Trebate nabaviti zelenu ili zlatnu svijeću jer ove dvije boje simboliziraju novac i bogatstvo, a to je baš ono što Vam je sada potrebno. Kako biste bili u mogućnosti odraditi ovu magiju, morate imati barem jednu ovakvu svijeću. Ako želite privući veći iznos uz pomoć magije za privlačenje većeg iznosa, tu magiju morate napraviti sa zelenom i zlatnom svjećom ili uz pomoć savjetnika. Tako će velika sreća stići i do Vas, biti ćete dio tima koji imaju najveće bogatstvo.

Ako možete, upalite dim i slušajte duhovnu muziku. Ali to nije uvjet za magiju, već jednostavno pomaže Vama da lakše stupite u kontakt s anđeoskim pomoćnicima.

OVDJE saznajte kojih pet navika privlači siromaštvo! 

 

as_tonka_126

 

Stavite ruku na svijeću ili svijeće i zatvorite oči. Ezoteričnim vidom osjećajte da Vas obavija bijela i zlatna svjetlost iz svemira, kao da ona dodiruje svijeće. Dopustite da svjetlost očisti svijeću i ukloni sve negativne energije koje ne pripadaju tamo i koje blokiraju pristizanje novca.

Dakle, temelj za privlačenje novca je čišćenje put ka novcu. Ako želite biti sigurni jer Vas je novac uvijek zaobilazio, zatražite pomoć naših savjetnika na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min jer oni Vama mogu popratiti proces uspješnosti čišćenja.

 

Ovaj proces nije jako dugotrajan, obično se to završi za jednu do dvije minute. Nakon toga morate zatražiti posvećivanje svijeće od Tvorca i zahvalite se anđelima na suradnji. Zatim uz pomoć igle ugravirajte u svijeću onaj iznos koji želite privući uz anđeosku magiju za novac.

Pozovite u pomoć anđele, prizovite i anđela s Vaše svijeće, Gabriela. Nakon toga i anđela za uspjeh i uzdizanje, tako će ova magija za vrlo kratko vrijeme početi djelovati. Zamolite ih da posvete Vašu svijeću.

SAMI SI POMOZITE i kreirajte anđeoski pečat za privlačenje obilja! OVDJE saznajte kako! 

 

bogatstvo, buddha, Astosavjetnik. savjetnici, advisor, najbolji u hrvatskoj, Novatv

 

Upalite posvećenu svijeću, zamislite iznos koji ste ugravirali. Zamislite da se sve to bogatstvo ostvaruje. Doživite tu radost i osjećajte sreću koju Vam donosi taj novac. Zatim se zahvalite Svemiru i Tvorcu, ali i nebeskim pomoćnicima i naravno arkanđelu.

Ako Vam jako brzo treba fnancijska pomoć, hrabro nam se obratite za savjet kod savjetnice Gordane, kod 311 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, u Astro centru. Ona će za Vas napraviti istog trena magiju za brzo bogaćenje koju je direktno dobila od voditelja.

 

Želite bolji život? Vrijeme da djelujete, a ne da se samo žalite. Nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koji će uz pomoć anđela Vama stvoriti bolju financijsku situaciju.

 

 

Naši stručnjaci su dostupni čak iz inozemstva na brojevima telefona:

as podesen

 

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica