Astro fitness – Kako biti tanak i fit u znaku Blizanaca

Ako se već duže vrijeme borite s viškom kilograma ili želite skinuti samo nekoliko kilograma, onda biste možda trebali astrološki razmotriti s kakvom dijetom započeti kako biste bili što uspješniji u tome i izgubili što više kilograma.
Sada ćemo dati nekoliko dobrih savjeta za Blizance, ali i za ostale horoskopske znakove. Također mogu pronaći nekoliko dobrih savjeta ako podijele naše članke sa svojim prijateljima.
Za Blizance je karakteristično da su spontani, a to je tako i kod hrane. Zato obično jedu neku brzu hranu, onu koja im je usput. Brzu hranu sa ulice su izumili za njih.

OVDJE možete saznati sve o Blizancima i njegovim podznacima!

 

Astrosavjetnik, advisor, Zvjezdana, Zvjezdana 458, kod 458 , Hrvatska , najbolji savjetnici

Srećom, Blizanci nemaju tipični puniji stas, a njihov avanturistički duh ih stalno tjera na pokret. Dovoljno im je samo slušati svoj unutarnji glas i naći slobodno vrijeme za izlete i pokret. Dijeta za Blizance je previše dosadna, ne vole pravila tako da im se to niti ne preporučuje. Bilo bi šteta i započeti.
Puno je zanimljivije i vrijednije ako se odlučite za odabir hrane. Potrebno je konzumirati puno mliječnih proizvoda i što manje tjestenine. Predlaže se još unos puno tekućine, čak i više od prosjeka, minimalno 3 litre dnevno, odnosno konzumiranje voćnih sokova i mineralne vode.
Važno: Uvijek obratite pažnju da jedete što sporije jer su Blizanci skloni žurbi. Uvijek imajte dovoljno vremena za obroke, ne jedite previše, prebrzo u isto vrijeme! Kada god možete, izbjegavajte brzu hranu.

Ako ste Blizanac i zanima Vas koji je Vaš stil odijevanja, kliknite OVDJE i saznajte!

Ako još uvijek ne znate kakvu dijetu trebate započeti kako biste uspješno skinuli dodatne kilograme, možete pitati naše savjetnike za pomoć. Savjetnice Zrinka, kod 524 i Slavica Ela, kod 712, će Vam pomoći da ostvarite Vaš cilj ako ih nazovete na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! Od njih možete dobiti osobne savjete kako postići idealan oblik na najučinkovitiji i trajni način!

Naše stručnjake možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv