Besplatno predviđanje – Što je Vaš podznak

Podznak je isto toliko važan kao sunčev znak. To je onaj znak koji se pojavljuje u trenutku Vašeg rođenja na horizontu. Podznak može biti samo znak koji je na horizontskoj liniji. Naš podznak ima vrlo jak utjecaj na naš sunčev znak, čak je nekim slučajevima bitniji za astrološku analizu. Za utvrđivanje podznaka je bitan Vaš točan datum i vrijeme rođenja tj. sat i minuta. Ako to ne znate, tada se može ustanoviti Vaš podznak na drugi način kroz vanjski znak. U takvim slučajevima astrolog postavlja dodatna pitanja na osnovu kojega lako može ustanoviti Vaš podznak.

OVDJE možete saznati Vašu daljnju budućnost!

 

Ukoliko ne razumijete što su vanjski znaci, trebali biste analizirati korelaciju Vašeg podznaka i sunčevog znaka jer na vanjske utjecaje najviše djeluje Vaš podznak. Ako netko želi ustanoviti horoskopski znak na osnovu vanjskih faktora, vrlo lako može ustanoviti podznak, naime, on je uglavnom već sastavni dio vanjskog znaka.

Vaš horoskopski znak otkriva koliko možete biti bogati, OVDJE pročitajte sve detalje!

 

Trebate znati Vaš podznak jer onda imate najviše mogućnosti sami sebi napraviti proricanje za određene događaje. U takvim situacijama možete točno znati u kojem satu ili minuti se otvara mogućnost za sreću jer točno možete znati koje korake trebate učiniti ka tome, pritom će Vam pomoći Vaš horoskopski znak koji se poklapa s podznakom u tom trenutku. Uz pomoć podznaka više naših pozivatelja je imalo sreće jer smo tako vrlo lako ustanovili točno kada i gdje se očekuje sreća u budućnosti.

OVDJE saznajte koji je Vaš mjesečev znak!

 

Ognjena astro savjetnik

 

 

Čak i na području zdravlja je bitno znati Vaš podznak. Tijelo najčešće pokazuje vanjske simptome, dok podznak ukazuje na psihičko stanje i psihičke uzroke bolesti. Zato, ako znate Vaš podznak, tada sami možete otkriti puno potencijalnih problema, ali je uvijek najbolje da za to potražite stručnu pomoć.

Vrlo je važno da se gleda cijela astrološka slika jer se moraju potražiti čak i utjecaji iz prošlosti kako biste otkrili sadašnjost i budućnost, odnosno, da biste saznali kako stoje stvari na području zdravlja i koje su mogućnosti koje se pružaju.

Podznak Vam čak može pomoći na području poboljšanja finansija jer podznak ima utjecaj čak i naš novčanik. Naročito ako ne radite posao koji Vam je dodijeljen kroz karmički zadatak. Bitno je da znate kuda idete, odnosno, gdje biste trebali ići tj. u kojemm pravcu. Možete saznati trebate li napraviti magiju za sreću jer ona djeluje samo ako živite na nivou koji Vam je za financije predodređen kroz karmu. Trebate otkriti tajne podznaka i kako se trebate odnositi ka Vašoj sudbini jer je moguće da karmičko siromaštvo i neimaština nije upisana u Vaš karmički zadatak. Obavezno otkrijte koji je Vaš podznak, odnosno, kako on utječe na Vašu sudbinu. Ako to ne možete samostalno, tada nazovite naš Astro centar gdje 24 sata dnevno možete saznati sve detalje od naših stručnjaka.

 

Slijedi nepovoljno razdoblje, dočekajte ga spremno uz najjaču magiju obilja i uspjeha naše savjetnice Tonke, kod 126 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Ne čekajte da se problemi riješe sami od sebe, nazovite je već SADA i poboljšajte Vaš život!

 

 

Naše savjetnike možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

 

Brojevi za inozemstvo

 

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv