Blog jedne proročice 1. – Nemojte se bojati, upoznajmo se!

Veliki pozdrav svima! Velika mi je čast što Vas mogu pozdraviti na svom novom blogu koji ima jednostavan naziv: Blog jedne proročice.

Nadam se da ćete uživati u našim razgovorima. Istina, osjećam se malo glupo što razgovaram sama sa sobom, ali željela sam blog i nadam se da ćete mi pisati kako bi raspravljali o pitanjima koja mi šaljete; što Vas tišti ili možda želite čuti savjet stručnjaka, savjetnika, proroka.

Proreknite sami sebi pomoću lunarnog znaka, detaljnije OVDJE

Na ovom blogu neće biti riječ samo o proricanju, već i o običnim ljudima, svakodnevnim problemima, i ako je potrebno, udružit ćemo se i pomoći onima koji ne znaju sami riješiti svoje probleme.

Naravno, bit će i besplatnog proricanja, jer to svi vole. Također Vas molim da mi napišete o kojim područjima želite razgovarati, kao i tko je Vaš omiljeni prorok, savjetnik.

KORAK

 

 

Odradite analizu sudbine pomoću anđeoskih karata, kliknite OVDJE

  • Naša Web stranica obnovljena je prije par tjedana. Tu se nalazi mala ikona za Messenger; klikom na nju možete poslati privatnu poruku našem timu. Razgovor započnite sa riječju BLOG. Ali neće mi smetati ako Vaše mišljenje napišete u komentaru ispod članka i tamo započnemo razgovor.
  • Od mene osobni savjet možete dobiti i putem SMS-a, 647444 (6,20kn/sms), trebate samo napisati riječ BLOG i postaviti Vaše pitanje.

Pa tko sam ja? Prvenstveno majka, imam dvije lijepe curice i jednog dječaka.

Nisam supruga, jer se još nitko nije usudio učiniti taj korak, ali djeca imaju oca, i koliko god je to iznenađujuće ( u današnjem svijetu), imaju istog oca.

Prorecite svoj dan pomoću tarot karti! 

Ja sam proročica, vidovnjakinja, ali koristim i karte. Imam jake medijske vještine, i komuniciram sa dušama preminulih. Proricanje nisam učila, to je došlo samo od sebe. Informacije mi pristižu, čak i kada ne želim vidjeti budućnost. Naravno da sam pohađala školu, ne živim od proricanja.

A moje ime, ne znam koliko je važno moje ime? Želim da zabilježite jedno slovo Z, PROROČICA Z.

Javljam Vam se u skorije vrijeme, jer Vam ne želim pisati samo o sebi.

U međuvremenu se radujem Vašim pitanjima koje možete postaviti na gore navedeni način.

Želim Vam prekrasnu večer!

Facebook