Blokade koje ograničavaju sva životna područja

Želite li pomijeniti kvalitete Vaše životne situacije, ali uvijek nailazite na prepreke? Morate očistiti podsvjesne blokade, ograničavajuće negativne duševne programe, kako biste umjesto toga dali prostora pozitivnim promjenama. Otpuštanje blokada je neophodno jer ako ove barijere ostanu dugo nesređene, vremenom će prerasti u trajne probleme, čak i zdravstvene probleme ili u neke druge načine životnih poteškoća. U najgorem slučaju u oba istovremeno.
Što trebate činiti kako biste se oslobodili stresa, kliknite OVDJE i saznajte!
Uglavnom, najbolje je ako se s ovim problemima obratimo profesionalcu koji je obdaren sa ezoteričkim sposobnostima. Oni znaju puno metoda s kojima se možete otarasiti od ovih barijera, s kojima je moguće izbjeći mišićne bolesti i bolesti zglobova, ili bolesti vezane za cirkulacijski sustav.
Ako za ovo nemate odmah mogućnosti, nemojte se uplašiti jer postoji metoda koju i od kuće možete napraviti i s kojom možete zaustaviti, čak i preokrenuti poteškoće koje su se formirale zbog te barijere.

as_ognjena_411
Evo prakse :
Lezite udobno na leđa i dozvolite da Vam se tijelo u potpunosti opusti. U mislima možete čak i izgovoriti jedan po jedan, opuštajte lijevu nogu pa desnu nogu, itd. – prolazeći kroz cijelo tijelo. Ako i nakon toga imate neugodan osjećaj, slobodno promijenite poziciju ležanja dok se ne uspijete u potpunosti opustiti. Ponekad čak pomaže i to da se skoncentrirate na disanje. Nakon toga trebate zamisliti da Vas okružuje jedno bijelo svjetlo koja će Vas izliječiti. Zamolite Vašega nebeskoga pomagača (anđela, sveca ili preminulog člana porodice) da Vam pomogne u potrazi barijere i u odstranjivanju istoga. Nakon toga obratite pažnju što će Vam se odvijati u glavi. Kada pronađete poteškoće, onda trebate dozvoliti da utječu na Vas. Ako je potrebno plačite, urličite, vičite, naravno i dalje zatvorenih očiju. Postoje li energije iscjeljenja, kliknite OVDJE i saznajte!

Loreana, loreana159, astro, savjetnici, savjet, Hrvatska, Novatv, Astrosavjetnik

 

Poslije, kad ste se smirili, zamolite ponovo Vaše pomagače da Vam pokažu gdje Vam se točno nalazi barijera u tijelu. Na tom dijelu tijela, ekstremitetu treba da osjeti bol gdje je blokada prisutna. Ako već osjećate, udahnite duboko i ispušite zrak, u međuvremenu fokusirajte se na to kako se oslobađate od blokada koji Vas ograničavaju. Ovu vježbu disanja ponavljajte sve dok ne eliminirate bol. Morate znati da Vam ova kućna meditacija pruža površinski tretman koja u potpunosti ne otklanja blokade koje Vas ograničavaju. Materijalne barijere isključivo profesionalac može eliminirati.
Zanima li Vas kako doći do velikoga dobitka pomoću meditacije, kliknite OVDJE!
Ako želite da Vam s bilo kojega životnog područja potpuno nestanu blokade koji Vam otežavaju napredak u životu, onda zatražite pomoć naših stručnjaka koji znaju to otkloniti. Savjetnice Ava, kod 447 i Ognjena, kod 411, su poznate po otklanjanju blokada. Nazovite ih na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!
Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

as podesen

 

 

članak, svidja, astro Centar, astrosavjetnik, hrvatska, Novatv,