Božićna hrana koja sigurno donosi sreću!

Božićna priprema je drugo najteže pitanje poslije darova. Što kuhati za Božić i koju Božićnu hranu izabrati, s čime bi se obradovala obitelj ove godine!?

Ako želite promjene u životu, OVDJE možete saznati od kojih predmeta ih možete očekivati!

Različitost nije loša stvar, ako je obitelj velika. Potrebno je svake godine drugoj osobi ugađati s božićnom hranom, naravno da ne voli svako jesti uobičajenu hranu za Božić. Vašu obitelj možete analizirati i pomoću zvijezda, a u ovome kontekstu slobodno nazovite Doru, kod 903 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja će Vam pomoći u potrazi za Božićnim jelima prema horoskopu.

Božić je pravo vrijeme da se malo začini ljubavni život, intimna atmosfera, romantične svijeće, a u ovome kontekstu preporučujemo slijedeći članak koji možete pročitati OVDJE!

Prije nego što započnete meni, morate razjasniti jedan važni dio, Božićni stol. Potrebno je izabrati takve boje koje donose sreću. Informacije o tome možete dobiti OVDJE!

Tonka , Tonka 126 , Savjetnici, Astrosavjetnik, Novatv

 

A sada da pogledajte što ne smijete propustiti za Božić ove godine:
Hladetina
Božićna hladetina donosi sreću za cijelu obitelj. Većina ljudi je ne voli, pa ove godine možete pripremiti vegeterijansku, pileću ili čak riblju. Priprema je jednostavna. Odaberete od čega želite kuhati juhu, nakon toga stupa omaščivanje i stavljanje onoga što obitelj voli. Može se sastojati od piletine, ribe, jaja i povrća. Oslobodite Vašu maštu!

Božićni kolačići sreće!
Napišite na papiriće dobre želje za narednu godinu.
Sastojci: ¼ šalice šećera, 1kg rastopljenog maslaca, 1 bjelanjak, malo vanilije, prstohvat soli. Pomiješajte sastojke, poredajte kružiće na papir za pečenje 2mm visoke i 6mm promjera, i stavite peći na 150 stupnjeva 5 minuta. Zatim stavite dobre želje u njih dok su vrući.

U roku od 20 minuta možete donijeti za Božićni stol puno energije i ljubavi, a svakome će donijeti sreću za slijedeću godinu.

 

Ako Vas zanima koja su to tri jela prema drevnim praznovjerjima, koja trebate konzumirati na Božić kako bi obitelj bila zdrava iduće godine, obratite se našim savjetnicima za pomoć na broju telefona 064/600-076, fix:6/99kn/min, mob:8,41kn/min!

 

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica