Božićna magija želja koja djeluje isključivo u tom periodu!

Magija želja – Božić je najsvetija proslava godine koja privlači puno duhovne snage na zemlju, tako da i nije iznenađujuća stvar da postoji Božićna magija želja. U ovom periodu svaki anđeo i dobra vila se nalazi na zemlji koji želi pomoći onim ljudima kojima je to potrebno i koji su dostojni toga. Sama Božićna poruka je ljubav, dobrota i spasenje, tako da božićna magija uspjeha, kao magija obilja i novca, isključivo su dijelotvorni onima koji žive pristojan i dobar život i ne proklinju nikoga. Onoj osobi koja ozbiljno želi napraviti božićnu magiju želja potrebna je jelka i odgovarajući praznički red. Nije potrebna velika jelka, samo onolika koliko si ju netko može priuštiti, čak je i grančica bora dovoljna, bitno je da ne bude umjetna. Važno je da i ishrana bude u skladu praznika, tj. na badnje veče treba konzumirati ribu. Tko želi magiju želja, ta osoba mora ići na ponoćnu misu, bez obzira koje je vjere jer toga dana slavimo Isusovo rođenje. Nakon svega toga, ako se odlučite napraviti magiju, vjerujte da niste donijeli lošu odluku jer ova magija je pmogla mnogim ljudima.

Želite biti sretniji za blagdane! Pogledajte OVDJE  koja božićna hrana Vam zasigurno može donijeti sreću!

Ne smijete zaboraviti božićnu poruku, tj. ljubav. Isključivo Vas to može pokrenuti kada nakon ponoćne mise upalite svete svijeće. Pet plavih svijeća trebate upaliti u sobi gdje se nalazi i jelka (borova grana).
Svijeće trebate složite u krug na jednom stolu, a slijedeće što trebate izgovoriti pored njih je:
Nek se otvara krug ljubavi, krug svjetlosti koji će iskupiti moju sudbinu i koji priziva u moj dom pet božićnih anđela koji će mi pomoći na mome putu.
Nakon što ste ovo izgovorili, morate pozdraviti svjetlost spasenja:
„Pozdravljam te o uzvišena svjetlosti, pozdravljam te u svom domu gdje je svaki anđeo rado viđen gost.
Poslije toga uzdahnite duboko deset puta i izgovorite slijedeće želje.

Želim da na zemjli vlada ljubav i mir, da ne bude više rata i da se nađe lijek za svaku bolest. Niti u mom životu da ne bude svađe, da u mojoj obitelji uvijek bude prisutna mir, umjesto suza da bude smijeha. A kada kucne zadnji čas, izvjesnost i vjera da ne daje nikome razlog za tugu.
Želim da svaka osoba koja pati i boluje ozdravi. Da ne bude sumnje ni u čijem srcu, samo zdravlja, neka Isusova krv utječe na Vašu dušu kako bi na zemlji ljudi bili i u raju. Neka moju obitelj i moju sudbinu zaobilazi svaka nevolja, neka bolest poznajemo samo po glasu i neka nas munje zaobiđu izdaleka.
Želim da svaki posao na zemlji bude dostojno plaćen. Da ne bude siromašnog čovjeka čije je srce na mjestu, u kojemu je Isusova istina prisutna na sveti dan Božića. Neka mi sudbina bude zaokružena obiljem, neka mi se novac nikada ne izgubi, neka svaki čovjek bude bogat na ovoj zemlji, a da niti ja ne moram oskudijevati.
Želim da nitko ne doživi nesreću, a da grom isključivo udara u zemlju. Neka đavo ne prilazi niti ljudima, niti životinjama, neka svugdje bude prisutan sveti duh božića. Ne zaboravi ni moju sudbinu, već neko vrijeme vapim za srećom, samo me nesreća prati. Krajnje je vrijeme da to otjeraš o sveti božiću, da mi nikada više sreća ne bude samo san.

Gordana 311
Neka svim ljudima bude dobro, obilje u poslu, žetva obilna, neka im život prati uspjeh i prinova. Neka bude dobro svim mojim prijateljima koji me od sada nikada neće ostaviti samoga. Neka se pomire samnom svi s kojima sam u svađi i neka me zaobiđu lažovi.
Neka bude iskrena ljubav u svim srcima, da nitko ne izgubi svoga partnera. Iskušenje neka ne bude prisutno ni u čijoj duši, neka svačiji život bude sretan i neka svi imaju ljubav. Niti mene ne zaboravljaj božićni dobri duše, zadrži mi ljubav u mojem životu dovjeka. Da ne bude svađe u mojoj obitelji, moja ljubav i partner neka mi bude takav koji će uvijek biti uz mene.

Ako zaista želite biti spremni i dušom i tijelom za božićno vrijeme, mi Vam OVDJE dajemo pomoć kako se najbolje pripremiti!

Nakon što ste ovo izgovorili, možete ugasiti svijeće. Poslije toga se okrenite ka jelci i izgovorite joj slijedeće. “Drevna jelko, lepa jelko, sva moja nada je u tebi, nadam se da ćeš moju sudbinu obasjati za cijeli život. “ S time se Vaš ritual završio koji je jedan vrlo stari božićni ritual. To je jedna prava magija obilja koju ako budete napravili, nikada se nećete pokajati. Vrlo je važno ako napravite ovaj ritual, jelku isključivo na dan bogojavljanja možete otkititi!

Ako imate više želja slobodno se obratite savjetnicama Zrinki, kod 524 i Slavici Eli, kod 712 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. One će Vam pomoći da se ostvare sve Vaše božićne želje!

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica