Brojevi koje donose sreću u 2016

Prije nego što pročitate ovaj članak, odaberite jedan broj, zatim napišite na papir 2016, a slijedeće napišite brojeve od jedan do devet.

Ovo će sada biti Vaš sretni broj jer sada možemo pomoću numerologije predviđati za 2016. godinu, odnosno privući sreću putem Vaših predosjećaja.

Ako je moguće, nemojte zaboraviti ove godine taj broj jer u budućnosti ako se nađete pred važnim izborom, biti će Vam potreban! Primjerice, možete ga koristiti tijekom magije za privlačenje novca, ako vam je baš to potrebno.

 

Saznajte koji brojevi donose sreću u novoj godini!
Pitajte Dadu, kod 432, koja će izračunati na osnovu datuma rođenja i na taj način Vam može pomoći!

Ako ste izabrali 1:

Došlo je konačno vrijeme da ostvarite planove koje ste već dugo smišljali. Ne čekajte više, trebate djelovati u prvoj polovici 2016. godine, ako ne želite da Vam sreća izbjegne.

Ako se odlučite za 2:

Ove godine trebate već biti stabilni financijski, vrijeme je da se pozabavite emocionalnim životom i to popravite, a Vaš novac ostavite za rezervu. Došlo je vrijeme za štednju.
OVDJE možete pročitati savjete za stvaranje novca!

Ako ste izabrali 3:

Ova godina je za putovanja, umjetničko stvaralaštvo i kreativnost. Mnoge stvari će Vas učiniti bogatim, prave vrijednosti: obitelj, rođenje djeteta, nova ljubav.

Loreana, loreana159, astro, savjetnici, savjet, Hrvatska, Novatv, Astrosavjetnik

Ako ste izabrali 4:

Izabrali ste vrlo sretan broj ove godine i to bi mogla biti Vaša životna priča:
Broj 4 donosi neočekivane dobitke i novac. Nadam se da cijenite Vaše sretne brojeve jer donose puno nagrada, pa čak i veliki dobitak na lutriji. Pojačajte Vašu sreću!

Ako ste izabrali 5:

Samo uz puno posla ćete uspjeti financijski napredovati, očekuje se spori rast i
čeka Vas teška godina sa puno posla. Ne želimo Vas uzrujati, ali bi bilo najbolje ako krenete drugačijim putem već na početku godine. Pitajte za savjet karte, okrenite kod 555 i tražite Taniju!
Kako doći do novca uz pomoć magije, saznajte OVDJE!

Ako ste izabrali 6:

Očekuje Vas godina za promjene. Možete napredovati u području uljepšavanja doma i obitelji. Jedan član obitelji treba igrati igre na sreću u veljači.

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

Ako se odlučite za 7:

U ovoj godini trebate donijeti brze odluke, uvijek ćete morati u dvije sekunde donijeti jako velike odluke. Predlažem Vam da budete spremni tijekom cijele godine kako biste izbjegli sve loše od brzih odluka. Postoji puno datuma za upozorenja, pitajte sada koji su to, a Dora, kod 903, će Vam pomoći u tome.

Ako odaberete 8:

Ono na što trebate obratiti pozornost ove godine je promet, budite oprezni! No, tu je i dobra vijest, ako imate 8 i izabrali ste 8 onda to nije slučajnost, možete biti gospodar novca. Pokušajte nazvati i pitati za magiju 8-og u mjesecu ili u lipnju koji je osmi mjesec ili u 20:00 sati ili 8 minuta pitajte Gordanu na kodu 311.

Ako ste izabrali broj 9:

Stojite pred godinom ulaganja, ali budite oprezni koga ćete odabrati za partnera u poslu, ali i u privatnom životu. U 2016. godini broj devet je laž.

 

Ako ste zainteresirani za ovaj način predviđanja s brojevima, nazovite naše numerologe za analizu. I Vi ćete biti šokirani što brojevi mogu reći novinama u budućnosti, a osobito o novcu! Nazovite ih na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

 

Dragi naši od sada nas možete nazvati i iz inozemstva, pitajte najbolje stručnjake u regiji:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv