Ovim danima budite na oprezu ako ste u potrazi za ljubavlju!

Vaš mjesečni horoskop otkriva mnogo toga o tome gdje trebate tražiti ljubav, ali za osobne detaljne informacije se obratite našim stručnjacima jer kod njih sve možete saznati.

NUMEROLOGIJA otkriva tko će biti Vaš životni suputnik! 

  1. prosinca – zimska ravnodnevnica kada Vaš ljubavni život dolazi do velike promjene. To je trenutak kad se ne smijete zadržavati kod kuće ako tražite ljubav. Izađite s prijateljima ili jednostavno u šetnju ili u neki kafić na topli napitak. Tog dana Vas može pronaći velika ljubav! Ako želite znati točno gdje i kako, nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!  

PRORICANJE ljubavi koje daje rezultate, detaljnije OVDJE

  1. prosinca je posljednji mladi Mjesec u ovoj godini koji Vam može donijeti ljubav. Pročitajte svoj mjesečni horoskop, jer možete vidjeti koji su Vaši sretni dani, jer je moguće da se ovi dani savršeno poklapaju. Velika sreća tog dana se ne odnosi na financije, već na emocionalno područje.  Ako želite ići na sigurno, onda zatražite od savjetnice Bijele Dame na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., magiju novog Mjeseca za novu ljubav!

30. prosinca je posljednja nedjelja i ujedno posljednji dan ove godine kada Vas ljubav može pronaći. Preuzmite sudbinu u svoje ruke i sami potražite ljubav. Prema proricanju, tog dana će uslijediti jako puno novih poznanstava širom cijele države. Iskoristite i Vi ovu priliku i pročitajte čak i svoj mjesečni horoskop kako biste saznali što trebate činiti!

Astro Savjetnik Gordana

KINESKI znakovi ljubavi, za sve detalje kliknite OVDJE

  1. siječnja – Sveta tri kralja stvaraju takve situacije kada možete upoznati svog budućeg partnera. Dakle imate tri prilike i nemojte ih propustiti, jer će Vas u protivnom tri godine zaobilaziti ljubav! Naši stručnjaci će Vam točno reći na što trebate obratiti pažnju. Pročitajte i svoj mjesečni ljubavni horoskop kako biste dobili sve potrebne informacije.  

22. siječnja na dan sv. Vinka; ako bude lijep dan, to znači da će Vas uskoro pronaći ljubav. Bitno je da tog dana vrijeme provodite u prirodi, izađite u šetnju. Provedite što više vremena u prirodi, jer ćete se tu sresti s ljubavi Vašeg života! Savjetnica Zija na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., će Vam otkriti gdje se trebate nalaziti i u koje vrijeme!

Jako je teško primijetiti znakove koje nebesa šalju prema Vama. Upravo iz tog razloga naši stručnjaci su Vam dostupni od 0-24h, kako bi uz nebesku pomoć pronašli odgovarajućeg partnera! Već danas nazovite savjetnika Aleksandra na kodu 407 i savjetnicu Aminah na kodu 562, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam biti od pomoći!

Facebook