Budite oprezni! Ovaj planetarni položaj donosi mnogo kontroverzi i napetosti!

Za Vas je vrlo bitno da obratite pažnju na položaj zvijezda, posebice ljeti, jer ljeto ne počinje najboljim položajem planeta. Neovisno da li je položaj planeta loš, Vi trebate obratiti pažnju na astrologiju i savjete astrologa jer jedino tako možete sebe zaštititi od negativnih i štetnih utjecaja!

Prije nego što uslijedi astrološko ljeto, bit će jedan nebeski spektakl između Neptuna i Marsa. 14. lipnja započinje nešto što će utjecati na sve ljetne mjesece. Položaj zvijezda nije uvijek dobar i često su u konfliktu svoje vrijednosti. Naime, Mars je muževan i ratoboran, dok je Neptun miran i taj koji upravlja. Ovog dana se susreću Kain i Abel na nebu jer se vrlo lako nebeski susret može usporediti s ovim biblijskim slučajem.

Kako zatražiti više novca iz kase univerzuma? Klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Rasprave, bijes i napetost je nešto što ovog dana trebate izbjegavati. Ne smijete učiniti ništa nepromišljeno jer sve što učinite, npr. loše, sve te negativne energije sada mnogo jače djeluju na Vas. Baš zato trebate biti obazriviji tijekom cijelog ljetnog razdoblja! Kain i Abel, dva brata u suprotnosti, prema biblijskom učenju su učinili prahistorijski grijeh. Zato cijelog ljeta budite oprezni jer će se svi ljudi na planeti vrlo lako okrenuti jedan protiv drugog. Čak mogu upotrijebiti i kletve kako bi nametnuli svoju volju.

Prije nego što uslijede problemi, prije nego ove dvije suprotne planete stvore napetost, Vi trebate učiniti sve protiv kletvi i uroka! Stoga već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite zaštitu, čak i protiv najjačeg uroka!

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

 

Ljubav je kodirana u sudbini, detaljnije OVDJE

Bit će prisutno previše negativnih energija i napetosti na planetu Zemlji, stoga se ni financije neće odvijati kako bi trebalo. Trebate bolje paziti svoj novac, i dobro razmislite na što trošite novac. Mnogi će željeti prevariti druge, a osobe koje su dužne nekome žele nestati s novcem koji su posudili. Ukoliko Vam netko duguje novac, pripazite i budite odlučni jer vrlo lako može nestati s Vašim novcem!

Čak i ako osjećate da Vama ne može naškoditi urok, i onda trebate biti upućeni što za Vas znači jedan ovakav negativan položaj zvijezda! Sada učinite sve što trebate i zatražite osobnu astrološku analizu od savjetnice Katje na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Tri zapanjujuća predviđanja u 2019.! Klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Najveći problemi se uvijek mogu spriječiti! Možete živjeti ujednačenim životom, bez problema i sretni. Obratite se savjetnici Dadi na kodu 432 i savjetnici Bijeloj Dami na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje Vam u tome mogu pomoći!

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

Facebook