Čarobna moć dana u tjednu!

Čarobna moć dana – Mnogi znaju da nije svejedno kada se obavlja magija. No ipak, mnogi ne znaju da ne treba samo pratiti položaj zvijezda ili Mjeseca ili datume ako je cilj uspješno obavljena magija.

Svaki dan u tjednu ima magičnu moć i svaki dan ima posebne energije. Jako je bitno da svaki dan svjesno doživljavate i da tako bude cijeloga života. To se odnosi i na planiranje zadataka, na novčane prihode i izdatke. Ona osoba koja je na višem spiritualnom nivou, uspješno planira svoje obaveze i svaki dan maksimalno energetski iskoristi.  

Predmeti koji mogu uništiti Vaš seksualni život!

A sada da pogledamo redom kakve energije sadrže dani u tjednu i kako biste ih trebali   iskoristiti.

Ponedjeljak

Vladar tog dana je Mjesec. Ove jake energije su pogodne za sređivanje svih onih rasprava s kojima već duže odugovlačite. Obavite sve one zadatke koje trebate riješiti, a to se odnosi i na međuljudske odnose. Krenite u tjedan sa čistim listom. A nakon posla se bavite sportom, jogom ili meditacijom. Osvježite dušu i tijelo!

Utorak

Vladar tog dana je planet Mars. Ove energije Vas čine ratobornom, izdržljivom, ali i agresivnom osobom. Taj dan je dan pobjede, pogodan za razrješavanje bitnog poslovnog razgovora ili osvajanje mjesta na nekom važnom natjecanju. Ako sudjelujete u natjecanju, onda je najbolje organizirati taj događaj u utorak ako postoji mogućnost za to.

Srijeda

Vladajući planet je Merkur koji pomaže u komunikaciji, pregovaranju, ističe inteligenciju i spretnost. Stoga je taj dan dobar za rješavanje nesporazuma sa susjedima, prijateljima ili partnerom. Otvorite se prema ljudima tog dana kako biste produbili zajednički odnos!

Zašto partner vara ako Vas doista voli? OVDJE doznajte istinu! 

Četvrtak

Jupiter je vladar ovog dana. Četvrtak je pogodan da igrate loto, igre na sreću, jer je Jupiter jedan od planeta koji imaju najveću energiju sreće! Idealan dan za sređivanje financija, kupovine i bankovnih obaveza.

Vaša veza je prepuna glasnih svađa i rasprava? Zatražite pomoć naših stručnjaka kako biste otkrili pravi uzrok problema na ljubavnom području. Obratite se savjetnici Veri na kodu 419 i savjetnici Mirti na kodu 613, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.! Kod spomenutih savjetnica također se nalazi i mantra za privlačenje novca u vrijednosti 22 milijuna, stoga iskoristite ovu priliku i napravite promjene!

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima!

Brojevi za inozemstvo


Petak


Vladar ovog dana je Venera. Ljepota, osjećanja, romantika, ali i ljubomora su tipični za taj dan. Petak je pogodan da nešto učinite za svoje tijelo i dušu. Bavite se sportom, otiđite na novu frizuru ili na tretman kod kozmetičarke. Pripremite romantičnu večeru, izgovorite svoje emocije, osvojite svoju ljubav.

Tajna Tibeta! Pet vježbi koje usporavaju starenje! 

Subota

Saturn je vladajući planet. Pojačava izdržljivost i bistar um. Idealan dan da napravite reda u svojoj kući, smislite ideje i planove za sljedeći tjedan, ali da sredite i svoje misli. Ne zaboravite na prijatelje i ako možete idite na izlet u prirodu.

Nedjelja

Vladar je Sunce. Energije Sunca Vam pomaže da se napunite, obnovite. Energije su pozitivne, zbog čega vlada optimizam kada možete mnogo ljepše zamisliti svoju budućnost. Nedjeljom radite sve ono za šta ste baš tad raspoloženi. Neovisno o čemu je riječ, bitno je samo da Vas usrećuje!

Facebook