Uzroci psihičkih poremećaja: astma, ciste u bebrezima, poremećaj srčanog ritma, celijakija, upala krajnika

 

Uzroci psihičkih poremećaja – Dr. Richard Stohl, britanski psihijatar, potiče nas na otkrivanje psihičkih uzroka bolesti, on kaže: „Fizičko izlječenje uvijek treba početi liječenjem duše.” Prema njegovim riječima izlječenje se prvo rješava u glavi i samo nakon toga se tijelo prilagođava našoj odluci tj. počinje se liječiti. Dakle, saznajte što uzrokuje Vašu bolest, odlučite u glavi da se želite izliječiti i dajte upute Vašem tijelu: liječi se! i kreni putem izlječenja.

 

Astma
Astma je suženje plućnih kanala, a lako se otklanja sprejem ili nekim lijekovima. Psihički uzrok može biti da netko stalno uništava Vašu auru, prijeđe onu Vašu nevidljivu granicu i zbog te blizine ne možete disati. Astma pokazuje da ste stalno napeti i ne znate se opustiti jer ste stalno u pripremnosti da se zaštite. Ne dajete sebi niti sekundu opuštanja. Najbolje bi bilo da napravite vježbe za opuštanje ili meditaciju te pomoću njih započnete proces liječenja.

Cista na bubregu
Pošto je bubreg dupli organ, prvenstveno se odnosi na partnerske probleme. Ako živite u partnerskoj vezi, tada se odnosi na to da ne znate kako ispoljiti emocije jer se bojite razočarenja. Ako ste samac, bojite se ući u novu vezu zbog straha od razočarenja u novi partnerski odnos. Morate se osloboditi ovog straha od razočarenja jer trebate krenuti putem izlječenja.

OVDJE možete pročitati i psihičke uzroke drugih bolesti!

 

Astro Savjetnik Gordana

 

 

 

Poremećaj srčanog ritma
U slučaju poremećaja srčanog ritma prvo morate otkriti psihičkih uzrok bolesti. Srce pokazuje ako mu ne dozvoljavate da govori. Previše racionalnih odluka donosite i isključujete Vaše emocije iz Vašeg života. Moguće je da ste samo jednom razočarani i to jako te sada kao zaštitu koristite donošenje racionalnih odluka, ali ako se želite izliječiti morate slušati Vaše srce i pratiti Vaše snove.

Ako se osjećate usamljeno u Vašem problemu, vjerujte da to nije tako, tada OVDJE svakako pročitajte ovaj tekst!

 

Osjetljivost na brašno
To je autoimuna bolest koja se ne može u potpunosti izliječiti, ali se može postići razina stanja bez simptoma. Problem nastaje u tankom crijevu i to uzrokuje da hranjive materije ne ostaju u organizmu, a to izaziva nadutost ili osip. Psihički uzrok prvobitno su skrivene traume iz djetinjstva, strahovi ili situacije koje nisu razriješene. Pokušajte se prisjetiti Vašeg djetinjstva i redom analizirajte događaje kojih se ne sjećate rado, a zatim izgovorite sve nedorečeno. Ovim ćete pokrenuti izlječenje.

 

bogatstvo, buddha, Astosavjetnik. savjetnici, advisor, najbolji u hrvatskoj, Novatv

 

 

 

Upala krajnika
Problemi koji su u vezi sa upalom krajnika se odnose na neke probleme koje niste spremni riješiti i ne želite govoriti o tome. Ako ste stalno pod psihičkim terorom, Vi samo potvrdno odgovarate na sve i uvijek se samo izvinjavate, no nikada ne kažete iskreno što Vas muči i što osjećate, tada se može dogoditi da vrlo četo imate upalu krajnika. Naravno, vrlo jednostavno rješenje je uklanjanje psihičkih uzroka ili kirurška operacija uklanjanja krajnika, ali to neće ukloniti problem. Ako se ne zauzimate za sebe i ne izgovorite što osjećate, upala se može proširiti na ostale organe i stalno ćete imati probleme. Upala krajnika je signal da se Vaše tijelo opire i označava pobunu. I Vi se morate pobuniti i suprostaviti svima koji Vas omalovžavaju. Morate stati na Vaše noge i jasno i glasno iskazati Vaše emocije, čak je najbolje ako vičete. Dopustite da sve riječi izbiju iz Vas, sve ono što niste smjeli izgvoriti i time ste pokrenuli upalni proces. Ovako će duša krenuti putem izlječenja i Vaše tijelo će također krenuti istim putem.

Vi vjerujete, ali i ne vjerujete u ovo što ste upravo pročitali? Pročitajte OVDJE još korisnih tekstova jer niste sami u tome!

 

Osjećate se loše, kronično ste umorni i nedostaje Vam energije? Nazovite savjetnike našeg Astro centra na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako bi Vam povratili izgubljenu energiju i savjetovali Vas o alternativnim načinima liječenja!

 

 

Naše savjetnike možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

 

Brojevi za inozemstvo

 

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv