Dani u 2018. u kojima je opasnost od nesreće veća!

Opasnost, nažalost, vreba na svakom koraku. Stoga nikada ne možete znati kada će Vas zadesiti loša sudbina ili nesreća koju niste ni očekivali.

Da biste izbjegli opasnost, naučite molitvu zaštite svetog Mihaela! 

No problem je što često nije dovoljna samo molitva ili upozorenje naših stručnjaka.
Stoga pročitajte naš članak i zaokružite na kalendaru datume na koje ćemo Vas sada upozoriti. Tim danima nemojte izlaziti na ulicu, jer samo na taj način možete izbjeći probleme ili nesreću:
31. siječnja je prvi dan kada je opasnost od nesreće velika! U siječnju će to biti drugi dan punog Mjeseca što će u potpunosti poremetiti sve i svakoga. Ako je ikako moguće, nemojte izlaziti iz Vaših domova. Uz to, možete pitati i naše stručnjake kako se na Vas osobno odnosi ovo upozorenje i na što trebate pripaziti.

Pitajte anđele za pomoć, kliknite OVDJE!

8. kolovoza mnogima će biti najgori te najopasniji dan od nesreće. Može se dogoditi da osvojite neki veliki dobitak, ali ga isto tako vrlo lako možete izgubiti. Uz to, također Vas može zadesiti i neočekivana nesreća!

Vidovita Tonka

20. kolovoza je dan kada je opasnost od nesreće također velika. Neće proći puno vremena kada ponovno trebate biti na oprezu te pripaziti kada se i gdje krećete.
Stoga budite veoma oprezni na taj dan. Poslušajte savjete naših stručnjaka kako bi Vas opasnost od nesreće zaobišla. Unatoč činjenici kako se broj nesreća na taj dan povećava, imajte na umu da je i mogućnost dobitka također velika.

Što se sve dogodi kad nepoznati asteroid prođe pored Mjeseca

30. listopada je posljednji dan u godini kada je opasnost od nesreće velika, ali je ujedno i posljednji desetmilijunti dan u godini! Na taj dan možete poželjeti što god Vam padne na um, no nikako nemojte zaželjeti nešto što je daleko od Vas kako biste izbjegli nezgode!

Navedenim danima budite veoma oprezni. Uz to, poželjno je da posjedujete i svoje osobne datume upozorenja. Nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., kako se ne biste našli u krivo vrijeme na krivom mjestu!

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva:

Brojevi za inozemstvo

Facebook