Datum kada ste se upoznali otkriva sve o Vašem odnosu!

Prema vremenu kada ste se upoznali možete saznati budućnost Vašeg odnosa u toku jednog proricanja partnerskog odnosa.
Oni koji su zainteresirani za numerologiju već dobro znaju da svaki broj ima svoju vibraciju, karakteristiku i značenje. Numerologija ima utjecaj i na Vaš ljubavni život. Datum kada ste se upoznali je vrlo važan u Vašem životu, pošto ste se toga dana prvi puta sreli.
Kako biste mogli izvršiti proricanje partnerskog odnosa, morate zbrojiti svaki broj toga datuma, sve dok ne dobijete jednoznamenkasti broj.

Primjer: 22.09.2010.
2+2+0+9+2+0+1+0=16
1+6=7

“1”
Ovaj broj u smislu ljubavi čak može biti i opasan, pošto je broj jedan nazavisna osobnost, zaseban broj. Vibracija ovog broja često rezultira da zaljubljeni neće dugo ostati jedan par. Međutim, ovaj numerološki fenomen se može izliječiti ako ostavljate dovoljno prostora za drugu osobu i ne želite ga lišiti cijele njegove slobode već na početku veze.

“2”
Ovaj broj je sretan jer označava ljudske odnose i efikasnu komunikaciju među zaljubljenima. Na svim razinama veze odlično možete funkcionirati, pošto se svaka dobra veza zasniva na dobroj komunikaciji koja je kod Vas prisutna i bez ljubavne magije. Sve dok je ljubav prisutna u Vašem odnosu, za Vas ne postoji nemoguće.

“3”
Ovaj broj je broj sreće i kreativnosti. Prema numerologiji Vaša veza može biti različita i bogata pozitivnim obratima. U idejama ne manjkate, zato uvijek možete računati na iznenađenja od strane partnera. U ovoj vezi Vam neće biti dosadno. Međutim, obratite pažnju jer će jedna loša treća osoba pokušati uništiti ovu hramoniju.

Niste sigurni jeste li izabrali pravu osobu? Ovih 10 znakova OVDJE će Vam otkriti je li on prava osoba za Vas!

“4”
Broj 4 je muževan broj prema numerologiji, nosi u sebi snažne energije. Ukoliko ste prema datumu Vašeg upoznavanja dobili ovaj broj, u Vašoj vezi druga polovina može biti odlučujuća, ali se to neće pokazati u vladavini nad Vama. Ove muške moćne energije više se odnose na Vaš cijeli odnos, znači ova ljubav ima moć da nadiđe sve prepreke i poteškoće. Sve se zasniva na uzajamnoj ljubavi i poštovanju.

Astro Savjetnik Gordana

“5”
Ovo je broj živahnosti. U ovoj vezi se nikada ne dosađujete. Vašu ljubav činite da bude što potpunija s raznim putovanjima, programima i vremenom koje provodite zajedno. Ukoliko to još niste doživjeli, onda svakako morate mijenjati stvari u pravcu živahnosti jer je Vašoj vezi to potrebno kako biste pravilno funkcionirali.

Niste još našli Vašeg partnera? OVDJE pogledajte 5 ljubavnih magija koje zaista djeluju!

“6”
Ovaj broj nosi u sebi najhramoničnije moći. Ako je to Vaš broj, vrlo ste sretni. U bilo kojem dijelu Vašeg partnerskog odnosa prisutna je harmonija i povezanost. Međutim, ne smijete zaboraviti da ovu sudbinsku sreću i harmoniju morate čuvati. Nastale sukobe i prepreke već na početku morate riješiti, pošto ništa ne može trajati zauvjek ako ne čuvamo na odgovarajući način.

“7”
Ovaj broj u numerologiji predstavlja veliku sreću i duhovnu energiju. Ako je to Vaš broj, onda će kod Vas biti potrebne noći provedene dugim pričama. Ova sudbinska donacija Vam osigurava veliku sreću. Povedite računa o tome da se to ne promijeni. Ako se kasnije ipak dogodi promjena i samo najvažnija događanja dana dijelite jedno s drugim, to nažalost može rezultirati hlađenjem ili krajem Vašeg odnosa.

“8”
8 je broj beskonačnosti, obilja i uspjeha. Ukoliko je to Vaš broj, to emitira puno ljubavi i dug sretan partnerski odnos. Pošto datum Vašeg upoznavanja vodi Vaš odnos ka beskonačnosti, nećete imati samo uravnotežen ljubavni život, nego možete i ostariti jedno pored drugoga.

Želite jedan sretan, doživotan odnos? Pogledajte OVDJE kako je moguće prizivati ljubav u Vaš život!

“9”
Broj 9 je također broj ravnoteže, ljubavi i harmonije. Oni koji dobiju taj broj zaista se mogu nazivati sretnim. Sve je dano sa strane sudbine zato da budu sretni i uravnoteženi zajedno. Međutim, ne smijete se opustiti jer svaki odnos može imati i svoje poteškoće. Postoje i takve situacije kada čak ni karmička ljubavna veza nije u stanju izgraditi odnos za cjeli život.

Tražite Vašeg partnera? Odavno već želite jedan ozbiljan partnerski odnosi ko će Vam upotpuniti život? Ako je tako i želite uravnoteženi harmonični partnerski odnos, onda potražite naše savjetnike na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koji će Vam to privući u život!

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica