Desetmilijunti dan – Što nikako ne smijete činiti na današnji dan!

Desetmilijunti dan – Danas, 6. srpnja, je desetmilijunti dan, za koji ste već sigurno mnogo puta čuli. Mnogo puta smo Vam već napisali ono što morate činiti na ovaj dan kako biste imali sreće, ali smo rijetko kad spominjali što ne smijete činiti. Na ovaj dan ako činite loše stvari, to isto tako utječe na Vas, kao i dobre želje. To često može uzrokovati da magija novca ne funkcionira, sreća se blokira, a loša sreća zauzima mjesto u Vašoj sudbini. Prihvatite sljedeće savjete i upozorenja, jer će tako energije desetmilijuntog dana pozitivno utjecati na Vas!

Proricanje pomoću lunarnog znaka, klikom OVDJE doznajte sve detalje!  

Nemojte psovati! Na desetmilijunti dan nikako nemojte psovati, čak i ako nastane neki sukob, problem. Nebesa će Vas sigurno staviti u iskušenje, ali Vi nikako nemojte popustiti i početi psovati. Sada morate znati vladati sami sobom, jer je riječ o svetom danu! Ne smijete izgubiti glavu, posebice ako doista želite da Vam energije desetmilijuntog dana pomognu! 

Stoga nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam reći na koji način možete njegovati unutarnji mir putem meditacije! 

Ne ponašajte se agresivno! Mnogo ljudi misli da oni nisu agresivni, ali često posežu prema istom. Nažalost, čini se da je agresija već uobičajena pojava, to je gotovo pozitivan obrazac, tako da je mnogi ni ne primjećuju. Promet je glavni pokretač agresije. Ovdje nije u pitanju samo stil, već i Vaše misli. Dakako, negativna misao i dragocjene energije desetmilijuntog dana će Vas napustiti! 

Astro Savjetnik Gordana

Kako možete proreći sami sebi putem staklene kugle? Kliknite OVDJE i doznajte sve detalje!  

Ne smijete ubijati životinje! To je teška stvar, jer ne smijete ubiti niti komarca na ovaj sveti dan. Osobito je teško osobama koje rade u mesnoj industriji. Oduzimanje nečijeg života ni na koji način nije prihvatljivo. Zato je bolje da prethodnog dana otjerate komarce i muhe. Ako je ipak potrebno, nemojte to činiti do ponoći!

Kakav biste Vi bili proricatelj? Brzo kliknite OVDJE i upoznajte se sa savjetima naših najboljih stručnjaka! 

Možete nositi uz sebe samo pozitivne simbole! Pogledajte Vaš nakit, znakove na odjeći i njihovo značenje. Većina modnih tvrtki nije zainteresirana za činjenicu da li Vi želite nešto postići ovog dana. Nažalost, mnogi simboli označavaju tamu, stoga njih ne bi trebali nositi! Obratite pozornost!

Također trebate obratiti pozornost na Vašu prehranu! Jedite hranu od prirodnih sastojaka. Izbjegavajte prerađenu ili vrlo tešku hranu, koja Vas može blokirati! Loša hrana je loša energija, i zato je trebate izbjegavati!

Facebook