Devet savjeta kako bi Vaš brak trajao zauvijek!

Često na samom početku veze ili braka mislimo da će ljubav zauvijek trajati. Naravno, to može biti slučaj ako ste spremni za kompromise i ako ste jako-jako strpljivi. Ali pored ovoga možete prihvatiti i nekoliko dobrih savjeta, ako želite da Vam brak stvarno dovijeka traje.

Ako Vas zanima koji predmeti Vam mogu uništiti seksualni život, kliknite OVDJE!

Prihvatite ove savjete i nagrada će biti vaš sretan brak!
1. Čak ako ste dugo u braku, nemojte zaboraviti na romantiku.
Vremenom svi zaborave kako je bilo na početku, onda kada je vatra gorjela najvećim plamenom. Ako želite brak koji traje do groba, preporučujemo Vam da u svakodnevni život unesete boje, da mu opet ubrzano kuca srce i govorite mu svaki dan da ga volite.
2. U svakom tjednu trebate imati jedan dan samo za vas dvoje.
Ako imate djecu, onda ih trebate ostaviti kod djeda i bake i provedite samo Vas dvoje zajedničko vrijeme.
3. Uvijek saslušajte strpjivo do kraja ono što Vam priča. Iako Vas ne zanima, poštujte ga i saslušajte sve što želi reći.
4. Nemojte imati tajne jedno pred drugim! Prvo ne činite ništa takvo što biste trebali sakriti. Ako ste već zakasnili i tek sada čitate ovaj tekst i ne želite da se sazna tajna, onda zatražite pomoć OVDJE!
5. Trebate znati izviniti se ako pogriješite! I samim time trebate znati i prihvatiti ispriku ako dođe do toga.
6. Ako imate problema u spavaćoj sobi, to ne smije biti tabu. Trebate razgovarati o tome tko što želi i zatražite pomoć čak i od naših savjtenika OVDJE, ako ne znate riješiti probleme samostalno.

Astro Savjetnik Gordana

Kako pozvati partnera na sastanak prema horoskopskom znaku, kliknite OVDJE!

7. Kada se svađate trebate biti realni! Nemojte tjerati samo Vaše pravo, saslušajte što ima za reći i druga strana, naročito što je iza i što je suština iza riječi. Nemojte se natjecati, oboje trebate biti pobjednici i oboje trebate smireno razgovarati o konfliktu, pronaći izvor svađe i zajedno pronaći rješenje. Previše se raspravljate? Pitajte naše stručnjake kako to izbjeći i koji je pravi razlog tome!
8. Čak i u najtežim periodima trebate znati da je on tu za Vas a ne protiv Vas. U svakoj vezi ima problema koji čekaju rješenje i svaka veza ima teške periode. Ne smijete dospustiti da problemi imaju loš utjecaj na Vaš brak, najbolje da zatražite djelotvorno rješenje od naših stručnjaka i stavite točku na kraj kako bi krenuo novi period u vezi.
9. Nosite Vašu burmu. Ima ljudi kojima to uopće nije bitno, ali ima i onih osoba kojima na taj način potvrđujete Vašu ljubav i ponosni su što pripadate njima.

Ako imate probleme u vezi, onda se obratite našim stručnjacima za partnerske odnose koji će Vam pomoći riješiti i najteže probleme. Savjetnica Lea, kod 558 ili Andrea, kod 378 Vam mogu u tome pomoći na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv