Dnevna anđeoska poruka

Prema dnevnoj anđeoskoj poruci, trebate jako biti oprezni u uličnom prometu jer se pokazuje opsanost od nesreće. Čak morate biti jako oprezni kada prelazite na pješačkom prijelazu, ako idete pješice. Ako vozite automobil, puno pažljivije upravljajte vozilom, još pažljivije gdje su pješački prijelazi jer ako nekoga pregazite na zebri, jako dugo ćete biti u zatvoru.

Sve o proricanju anđeoskim kartama možete saznati OVDJE

 

Pazite i na izdatke, danas Vas mogu prevariti i više ćete platiti za proizvod, nego što je to redovna cijena, a ne po akcijskoj cijeni. Ako ste u mogućnosti nemojte posuđivati novac i nemojte tražiti pozajmnice.

 

Više o anđelu Hestielu možete saznati OVDJE

 

Čak i na ljubavnom području se vidi prijevara. Budite oprezni i zatražite pomoć atlantis anđela Simiela da zaštiti Vašu partnersku vezu.

Prema anđeoskoj poruci, ako ste samac danas možete upoznati osobu Vašeg života, ali morate obratiti pažnju na znakove. Ako imate bilo koji predosjećaj, npr. imate želju izaći u šetnju kraj rijeke, obavezno otiđite. Već dugo tražite ljubav ili ste nesigurni? Nazovite naše najbolje savjetnike za ljubavno područje na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

Kako Vam može pomoći anđeo Cassiel, možete saznati OVDJE

 

poruka

 

 

Ako već odavno neuspješno igrate igre na sreću, postoji mogućnost da danas privučete dobitne brojeve koje biste trebali upotrijebiti u igrama na sreću. Asiniel, anđeo sreće Vam poručuje da hodate širom otvorenih očiju i zapišite svaki broj koji Vam privuče pažnju tijekom dana. Npr. ako čekate u redu na pošti ii mate redni broj, zapišite to sebi. Ako netko danas ima rođendan i Vi ste pozvani na proslavu? Zapišite koliko slavljenik ima godina. Ako idete ulicom i stalno se javljaju isti brojevi, bilo kuda išli, to su brojevi koji Vam danas donose veliku sreću.
Najbolje je ipak ako nazovete stručnjake na našem broju jer Vam oni mogu dati anđeoske sretne brojeve na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

Na području zdravlja nemate problema, no ako idete k liječniku danas, recite mu sve tegobe i detalje koje možda smatrate suvišnim jer tako možete otkriti dijagnozu za jedan problem koji Vas duže vrijeme muči.

Prema anđeoskoj poruci, danas morate pomoći nekome kome je to potrebno. Može to biti poznanik, ali i nepoznata osoba, bilo tko, i ako to učinite, svemir će Vam to vratiti 100.000 puta.

Želite saznati Vašu anđeosku poruku? Nazovite savjetnice Stellu, kod 341 i Zaru, kod 353 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koje imaju iskustva u komunikaciji s anđelima. Čak možete od njih dobiti anđeoske sretne brojeve.

 

 

Naši suradnici su dostupni iz inozemstva na brojevima telefona:

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

 

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv