Dnevna anđeoska poruka!

Poruka anđela je posebna i odnosi se upravo na dan kada ste ju pročitali. Anđeli točno znaju kada Vam trebaju poslati poruku.

Kada čitate ovu poruku, anđeli poručuju da trebate gledati u nebo i ako vidite najmanje tri sjajne zvijezde u neposrednoj blizini mjeseca, možete očekivati veliku sreću. Za detalje pitajte naše savjetnike, nazovite ih na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Ako ste napeti i ne uspijevate opustiti se, pročitajte OVDJE naš članak!

Današnji anđeoski savjet je uzmete jednu kovanicu od pet kuna i sakrijete ju u saksiju sa cvijećem. Pospite ju s dovoljno zemlje da se kovanica ne vidi. Na puni mjesec saksiju sa cvijećem stavite u prozor. Energija će se aktivirati i u Vašem životu.

Savjet anđela je da na današnji dan ne donosite nikakve odluke u vezi ljubavi. Prema poruci anđela, ako bilo kakve odluke donesete na današnji dan, neće se ispuniti. Sačekajte sutra!

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

 

Imate problema sa zdravljem? Pročitajte OVDJE naš članak! 

Potreban Vam je savjet u vezi odnosa, ne znate trebate li ostati ili izaći iz veze. Tebate pustiti Vašu krivnju i još večeras pitati anđela Atlantide Simiela za pomoć. U večernjim satima zapalite crvenu svijeću, pripremite veliku čašu vode i stavite ju pored kreveta. Prije polaska u krevet popijte pola čaše vode i na glas recite: “ Do jutra ću osjetiti kako trebam odlučiti i donijeti ću odluku u vezi odnosa”. Ujutro, kada se probudite, popijte preostalu vodu. Najkasnije sljedećeg dana do podneva, znati ćete što trebate činiti. Ako se ipak ne dogodi tako, onda je veza između anđela blokirana. Nazovite savjetnicu Tonku, kod 126 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pitajte za brzo čišćenje!

Postoji 12 anđela s Atlantide, saznajte koji je Vaš! Kliknite OVDJE

Zadnja poruka anđela na ovaj dan je da se sljedeći tjedan najkasnije do petka pomirite s osobom s kojom ste u svađi i s kojom odavno niste razgovarali.

Važno je da znate za Vašu poruku anđela, nazovite savjetnicu Ziju, kod 523 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koja će Vam prenijeti poruku koja može promijeniti Vašu sudbinu. Anđeli Vas žele upozoriti jer ako ih ne slušate, financijska situacija Vam može biti ugrožena.

 

Svjetnike možete nazvati i iz inozemstava na brojeve telefona:

Brojevi za inozemstvo

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv