Dnevna anđeoska poruka!

Možda Vi ne vjerujete u anđeoske poruke i u postojanje anđela, ali su Vas oni ipak vodili za ruku kako biste pročitali ovaj članak.

Ako se želite uvjeriti u njihovo postojanje, onda prije nego što pročitate članak, kliknite OVDJE i pogledajte!

Danas je poruka andjela da date drugu priliku. Ako znate neku osobu koju ste protjerali iz Vašeg života jer Vas je povrijedio ili napravio za Vas neku neprihvatljivu stvar, prevario Vas je itd., onda ga sada potražite i dajte mu drugu priliku.

Dopustite mu da pokaže da se stvarno promijenio jer anđeli poručuju, suprotno uvriježenom mišljenju, ljudi su doista u stanju promijeniti se i često se protiv svoje volje promijene. Jedna osoba manje koja se ljuti na Vas, jedan otkucaj srca više u Vašem životu.

Anđeli Vas stalno paze. Klikom OVDJE možete više saznati o tome.

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Anđeli Vas također upozoravaju da danas sa oprezom upotrebljavate elektronske uređajenjer zbog visoke razine energetske fluktuacije, može se pokvariti više naprava, bez ikakvog razloga dođe do kvara na različitim uređajima. Ako ne morate danas, nemojte koristiti strojeve, nemojte gledati televizor i nemojte prati perilicom za rublje. Sutra će biti puno sigurnije koristiti ove uređaje.

Ako putujete javnim prijevozom, obavezno kupite kartu, ako putujete automobilom, uplatite naknadu za parking i pridržavajte se ograničenih brzina jer danas očekuje niz kazni one koji nisu oprezni.

Anđeli Vas također upozoravaju na očuvanje Vašeg zdravlja. Snažna mješavina vitamina može spriječiti pojavu bolesti. Ojačajte Vaše tijelo konzumiranjem puno voća i pijte više vode.

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

 

Zamolite Vašeg anđela čuvara da Vas čuva jer je anđelima samo onda dozvoljeno intervenirati i pomoći ako ih Vi zamolite da to učine.

Saznajte koji od 12 anđela Atlantide Vas prati i pazi, i od kojega trebate tražoti pomoć još danas OVDJE.

Ako želite znati Vašu osobnu poruku anđela, koja glasi samo na Vas i samo danas, pitajte savjetnike za pomoć. Oni razumiju poruke iz druge dimenzije, pomoći će Vam da ih i Vi razumijete.

Saznajte Vašu osobnu anđeosku poruku od stručnjaka kao što su Tonka, kod 126 i Slavica Ela, kod 712! Odlični su stručnjaci i od njih možete zatraziti pomoć anđela na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

 

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica