Dnevna anđeoska poruka

Tijekom cijele godine svaki dan dobijate barem jednu anđeosku poruku i to znači da je ukupan zbroj istih minimalno 365 poruka za Vas. Ako još niste znali kako ih analizirati, sada je došlo vrijeme da obratite pozornost na anđele. Anđeli Vam uvijek pomažu na onom području gdje Vam je to najviše potrebno. Isto tako je vrlo važno da ih zamolite za pomoć jer se neće sami od sebe umiješati u Vaš život.

Kliknite OVDJE i saznajte koja tri znaka govore da Vas čuvaju anđeli!

Danas Vas upozoravaju da ne odlažete poslove, već obavite sve još danas, naročito ako je riječ o službenim stvarima. Za rješavanje službenih stvari najpogodnije je prijepodne jer onda možete izbjeći čekanje u redovima.

Također poruka anđela je: danas u podne pošaljite životopis ako tražite posao kako biste si pronašli posao iz Vaših snova.

Emkiel, atlantis anđeo je zadužen za novac i poručuje Vam da ne štedite i ne računate, već se oslonite na brigu anđela. Kupite si sve što Vam je potrebno i na kraju dana častite sebe nekom sitnicom.

Ako ste radoznali i želite saznati od 12 atlantis anđela koji je Vaš čuvar, kliknite OVDJE!

 

spokoj, mirnoca, Astrosavjetnik, savjetnici, najbolji u Hrvatskoj, Novatv

 

Anđeli Vas mole da danas provedete puno vremena na svježem zraku i krečete se više nego inače. Ako imate mogućnosti birati između dizala i stepenica, onda trebate izabrati stepenice jer danas svaki pokret deset puta jače djeluje na Vaš organizam.

Igrajte se jer tim putem se možete vratiti do sebe iz djetinjstva i možda se sjećate o čemu ste sanjarili u ono vrijeme, što ćete postati kada odrastete i prema tome vidite gdje se sada nalazite. Danas čak i naši suradnici Vam mogu bolje pomoći u ostvarivanju Vaših planova i zato ih nazovite sa povjerenjem.

Ako već duže vrijeme razmišljate o pokretanju Vašeg biznisa, onda jemoguće da je pravo vrijeme za to, stoga pitajte naše savjetnike i oni će Vam točno reći.

Želite saznati Vašu anđeosku poruku ili anđeoske brojeve koji donose novac? Onda su Vam na raspolaganju naši savjetnici na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

 

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv