Dobitak na Lutriji? I to je moguće!

Svatko može dobiti na lutriji, ali ne može svatko biti glavni pobjednik. Tko može osvojiti peticu na igrama za sreću?

 

6 važnih koraka za Vaše osvajanje na lutriji:

1. Možete osvojiti 5 na lutriji, ali morate vjerovati u to – tako kažu učitelji i veliki majstori pozitivnog razmišljanja. Ne biste trebali miješati to s nadom, vjerom i željom! Možda želite biti veliki dobitnik, nadajući se svaki put da ćete možda baš Vi biti sretan dobitnik, no, vjerujete li stvarno da ste baš Vi dobitnik? Radite na tome, doista vjerujte bez sumnje, da je velika nagrada Vaša. Važno je ne misliti da će biti Vaše, ali da je već Vaš dobitak, u sadašnjosti ga posjedujete.

2. Koristite one brojeve za loto koji su u nekim područjima već donijeli sreću tijekom Vašeg života. Na primjer,     ako ste na utrci u trčanju nosili broj 4 kada ste prvi došli do cilja, broj 4 morate svakako izabrati. Ako nemate takve posebne brojeve u Vašem životu, ili ne znate koje upisati i kako igrati s brojevima, možete pitati za Vaše sretne brojeve naše stručnjake telefonom na broju 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

3. Srećku trebate kupiti na Vaš datum rođenja. Pogledajte u vječnom kalendaru Vaš datum rođenja u godini, na koji tjedan je pao taj dan i izaberite isti za kupnju srećke. Ako Vama taj dan do sada nije donio sreću u Vašem životu, najbolje je da pitate –> NAŠE KOLEGE <– da Vam pomognu i na temelju datuma rođenja odrede i izračunaju najsretnije razdoblje u godini. Tako se pobrinite da ne prođete pored Vaše sreće!

astro_banner_cro_zvjezdana_2

4. Ne razgovarajte o tome i ne pričajte o igranju na igrama za sreću. Dovoljno je da drugi ljudi odmahnu rukom uz rečenicu: “Da, kako da ne! Baš ćeš ti biti dobitnik!” i tako već šalju tri kilograma negativne energije na put Vašeg dobitka. Vi sami sebi spriječavate dobitak sa negativnim mislima, ali i negativni komentari osoba s kojima svaki dan razgovarate ili se viđate. Taj tjedan, kada želite dobitak, morate izbjegavati sve one ljude koji šalju svoje negativne energije prema Vama.

5. Također provjerite da li postoji negativna energija na Vama ili imate blokade za sreću ili pak možda prokletstvo ili generacijski urok. Zatražite čišćenje da uklonite sve postojeće prepreke za sreću i da uspostavite pozitivni protok energije. Pročistite i Vaš novčanik i torbicu, ne dopustite da glavna nagrada bude tuđa! Nazovite na telefonski broj 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, potražite najbolje STRUČNJAKE za uroke i uklanjanje negativnih blokada koji Vam mogu pomoći u tome.

6. Posljednji ali i najvažniji korak je taj da od naših –> stručnjaka <–koji se bave magijom zatražite loto-magiju. Kada kupite srećku na lutriji, oni će Vam pomoći energetizacijom da brojevi na tom kuponu sigurno donesu nagradu Vama. Samo onda možete zatražiti i pitati za ovu magiju, kada već imate sretne brojeve koje igrate na lutriji, nakon što ste pitali za čišćenje i zaštitu. Ako igrate brojevima koji nisu namjenjeni samo Vama, Vaši sretni brojevi, i još imate negativne energije koje ometaju uspjeh magije, ne možete biti pobjednik lutrije. Međutim, ako budu ispunjeni uvjeti s navedene liste, ništa neće stajati na putu dobitaka i već slijedeći tjedan možete uzeti peticu na loto jackpotu!

 

 

Dakle, ako želite radikalnu promjenu u Vašem životu i privuči veliku sreću, onda možete nazvati naše najbolje –> stručnjake <–na ovaj broj telefona: 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! DORA i GORDANA mogu Vam pomoći da na najučinkovitiji način dođete do željene velike nagrade!
Vezani članci:

—> Tajne pobjednika loto igara na sreću <—

—> Tajanstvene magije koje zaista djeluju <—

zaintrigaoAS