Energije iscjeljenja – stvarno postoje?

O postojanju energija rođene su već ozbiljne akademske rasprave, i znanstveni svijet ne poriče da su energije oko nas, iznad nas i ispod nas. U nama su također različite energije, različite kreativne energije se kontiunirano oblikuju na razini vibracije, oblikuju naše zdravlje, financijsku situaciju i ljudske odnose.

I homeopatija koja je široko rasprostranjena i jedna je od suvremenih trendova iscjeljivanja, također temelji na energijama i vibracijama.

Koliko vrsta energija postoji?

Na ovo pitanje odgovor je vrlo jednostavan. Suprotno uvriježenom mišljenju, ne postoji pedeset vrsta energija. Postoji samo jedna jedina energija, najmoćnija kreativna energija koja se može koristiti za puno toga.

Ako je koristimo za materijalno blagostanje, ta razmijena energija se zove energija novca, ako ju koristimo za liječenje, nazivamo ju energijom iscjeljenja, ako ju koristimo za izglađivanje sukoba, to je energija upravljanja konfliktima. Bez obzira kako je nazvali, energija može biti ucinkovita ako odgovarajući stručnjak upravlja energijom na pravi način.

Energije svemira su beskrajne i nepogresive. Nikada ne ponestaju i nikada ih neće biti više. Energije su konstantne, ali razina energije je promjenjiva. U većini slučajeva, fluktuacija energija uzrokuje financijske i zdravstvene probleme.

 

Vlatka , Vlatka 466, advisor, Savjet, Savjetnik, Astrosavjetnik, Hrvatska , Novatv

 

Kako ćete znati da se Vaša razina energije smanjuje?

Ako se osjećate umorno, često Vas boli glava i Imate vrtoglavice, svakako trebate pitati za procjenu energije. Trebate provjeriti razinu energije i onda ako oscilira Vaša financijska situacija, jednom je bolja, drugi puta je mnogo gora, a i raspoloženje Vam je na isti način vrlo nepostojano.

Kako funkcioniraju (rade) energije iscjeljenja?

Energije iscjeljenja ne pomažu samo u liječenju bolesti. Također se mogu koristiti za poboljšanje života, depresiju ili kao “lijek” za ljudske odnose.

Ako ne možete spavati noću, kliknite OVDJE i saznajte kako ćete lakše zaspati!

 

Zelje, savjetnici, Astrosavjetnik, najbolji u hrvatskoj, Novatv

 

Djeluju li energije iscjeljenja i putem telefona?

Samo negativne blokade mogu spriječiti put energijama. Prostor i vrijeme nisu prepreka za energiju. Dakle, i putem telefona možete dobiti energiju iste snage, razmjera i energetske učinkovitosti, kao i osobnim susretom. Međutim,ako postoji na Vama bilo kakva blokada ili negativna energija, u tom slučaju energije Vam ne mogu pomoći ni osobnim susretom.

Puno tehnika energetskog iscjeljenja se koristi u energetskoj medicini. Nazovite Mariju, kod 390 i Semira, kod 669, oni će Vam reći koje su najprikladnije energetske terapijske tehnike za Vas. Može to biti reiki, Pranic Nadi, duhovno iscjeljenje ili bilo što drugo jer sve ove tehnike potvrđuju energije svemira za ozdravljenje i iscjeljenje.

Ako ste zainteresirani s kojim drugim tehnikama možete popraviti Vaše zdravstveno stanje, pročitajte naše članak o iscjeljivanju brojčanim nizovima OVDJE

 

Tonka , Tonka 126 , Savjetnici, Astrosavjetnik, Novatv

 

Ako se želite osloboditi zdravstvenih problema, onda nazovite naše savjetnike u Astro Centru koji su dostupni 24 sata u danu, i doživite slobodu i mogućnosti koje nudi zdravo stanje. Broj na koji ih možete dobiti je 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Sve to možete dobiti ako nas nazovete i iz inozemstva na brojeve telefona:

Astro Savjetnik brojevi iz inozemstva , NOVATV ,pozivi,

Astrosavjetnik, savjetnici, advisori, Novatv, Facebook , Lajk, svidja mi se