Otkrivamo Vam Feng Shui magiju koja Vam donosi sreću!

Donošenje sreće – Već ste isprobali nekoliko savjeta za sreću, ali Vam novac nekako klizi iz ruku?
Vjerojatno niste čuli još za Feng Shui magiju novčanika, ali je ona najvažnija od svega.
Isto tako kao što se mi ne osjećamo dobro u stanu gdje je prostor uzak i gdje je nered, tako niti novac ne voli novčanik koji nije lijep, pun je blokada i stvari kojima nije tu mjesto zbog uskog prostora.
Naše savjetnike možete pitati za uklanjanje blokada i pridržavajte se sljedećih pet magijskih savjeta!

Klikom OVDJE možete saznati koji Vam dani donose sreću u 2017.!

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Evo pet Feng Shui savjeta za privlačenje sreće kojih se vrijedi pridržavati. Ako slijedite svih pet koraka, odradili ste najmoćniju Feng Shui magiju novčanika koja postoji.

  • Kod odabira novčanika obratite pažnju na veličinu novačanika, neka bude dovoljno prostran i dugačak u koji ćete novčanice moći smjestiti bez savijanja. Važno je da novčanice nikada ne gužvate u novčanik, uvijek ih trebate lijepo smjestiti.

Potrebna Vam je sreća? Mislite da Vam ova godina neće biti baš sretna? Klikom OVDJE možete saznati što Vas očekuje ove godine!

  • Neka u novčaniku postoji odvojeni dio za sitan novac ( kovanice ), dakle, ne smijete imati samo jedan pretinac gdje sav sitan novac držite na jednom mjestu. Kovanice ne sortirajte prema vrijednosti nego prema boji, ako postoje različite boje. Posebno stavite kovanice srebrne boje, posebno brončane i posebno bakrene. Možda se čini teškim to odraditi i paziti, ali isplati se jer možda je baš ovo Vaša godina sreće, a Vi je na neki način zaobilazite.

Pročitajte OVDJE koja je tajna sreće!

  • Sortirajte apoene novčanica i držite ih u posebnim pretincima. Ako nemate toliko pretinaca u novčaniku koliko postoji apoena, onda novčanice s najvećim apoenima držite jedan pored drugog, a manje apoene u drugom pretincu, isto jedan pored drugoga. Mnogi ljudi to ne rade tako, ali to je jedna najjača Feng Shui praksa za sreću koje se uvijek trebate pridržavati.
  • Napravite jedan talisman za privlačenje sreće i stavite ga na najtajanstvenije mjesto novčanika, nikada više ga nemojte dirati, samo trebate znati da je tamo. Ako ne znate kako napraviti talisman, možete pitati naše stručnjake za pomoć!
  • Prema Feng Shuiu, boja obilja i bogatstva je zelena,crvena, ljubičasta i plava boja. Kada kupujete novčanik odaberite jedan od ovih boja.

Želite živjeti bolji život u svakom pogledu? Zatražite najjače magije uspjeha, sreće i bogatstva od naših najboljih savjetnica na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i zaživite konačno!

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica