Glavne prepreke uspjeha i obilja!

Magije uspjeha isključivo tada funkcioniraju u životu ako i Vi dajete sve od sebe da otklonite prepreke koje stoje na putu obilja. Ako želite dobiti novac, onda napravite bar jedan od pet novčanih magija, ali isključivo tada kada ste se oslobodili od svih inhibirajućih faktora.

Kliknite OVDJE i saznajte kako!

 

Nekoliko prepreka može stajati između Vas i bogatstva. Predstaviti ćemo Vam najosnovnije blokade koje, ako budu uklonjene, ništa Vam ne može stati na putu prosperiteta.

  • Prva i najozbiljnija prepreka, koja i magiju uspjeha osuđuje na propast, je prisustvo negativnih energija. Može to biti najobičnija blokada, urok, prokletstvo, duh ili bilo koje druge tamne demonske sile koje spriječavaju efikasnost magije uspjeha.
  • Protok novca mogu ometati i Vaše negativne misli i strahovi. Ne smijete zavidjeti nikome što se tiče financijske situacije, niti sumnjati u izvor tuđih financijskih sredstava. Potpuno je svejedno kako je došao do novca, o tome nemojte razmišljati jer u međuvremenu zatvarate put protoka novca ka Vama. Nemate puno vremena da čekate bogatstvo?

OVDJE saznajte kako možete postići financijski uspjeh u pet koraka.

 

 

 

želja, skrivena zelja, astrosavjetnik, astro centar, zapisano u zvjezdama, Novatv, savjet, advisor

 

 

 

  • Štednja. Najveći protivnik privlačenju novca je štednja, tj. misli kao što je “ovo neću sada kupiti, pošto nemam novca za to”. Vaš um s time programirate na to da morate štedjeti jer nemate i vjerojatno niti nećete imati novca. Ako biste mislili na to da ćete imati financijske izvore, ne biste sebi podsvjesno naređivali štednju. Verujte u to da ako danas nemate, sutra ćete zasigurno imati novca, a bogatstvo će se pokrenuti u Vašem životu.
  • Nagomilavanje dugova, potrošnja posuđenog novca, sve spriječava protok novca. Pokušajte se osloboditi Vaših dugova s jednom magijom za rješavanje dugova, u tome će Vam pomoći naši savjetnici. Ako ste sve to učinili i nikakva druga negativna energija ne spriječava Vaše bogatstvo, onda odmah možete krenuti na putu obilja.
  • Programi siromaštva iz djetinjstva koji su se u Vašem ranom djetinjstvu bukvalno urezali u Vašu podsvijest. Tada imate takav program siromaštva u životu, ako ste već kao dijete puno puta čuli da ovo nećemo kupiti jer nemamo novca za to, ovo nećeš dobiti jer nismo milijunaši, itd. U toku ovakvih i sličnih izjava Vaš um je naučio i prihvatio da nemate novca niti ćete ga imati. Ove programe naši savjetnici efikasno mogu obrisati iz Vašeg sjećanja, tako da s novim listom možete krenuti na putu bogatstva i obilja.

Ako želite biti bogati i uspješni, skupljajte oko sebe takve predmete koji zasigurno privlače obilje. OVDJE saznajte koji su to predmeti!

 

Ne znate što trebate učiniti kako biste živjeli u obilju? Zatražite od naših savjetnika na broju telefona 064/600-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, da Vam pogledaju imate li na sebi novčanu blokadu, a ako imate, to Vam moraju odstraniti i trebaju Vam ugraditi energije obilja i uspjeha u život!

 

 

 

Naše savjetnike možete nazvati i iz inozemstva na slijedeće brojeve telefona:

 

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica