2018. godina je godina iskušenja – pripremite se!

Godina iskušenja – 2018. godina sve horoskopske znakove stavlja pred izazov. Stoga sve ovisi o tome koliko dobro ste pripremljeni za suočavanje s takvom situacijom.

Prvo trebate nabaviti 10 predmeta koji će Vas zaštititi od negativnih energija!

Zaštita će Vam doista biti potrebna bez obzira u kojem znaku ste rođeni, jer se pokazuje niz negativnih energetskih napada kao posljedica kretanja mjestima koja su prepuna ljudi. Takva mjesta, kao što su trgovački centri ili javni prijevoz, puna su negativnih energija. Niste zaštićeni ni u svom domu, jer ako Vam u goste dođe osoba koja se kreće takvim mjestima, ona sa sobom donosi te negativne energije. Uz to, energije ostaju prisutne i nakon odlaska te osobe iz Vašeg doma što u velikoj mjeri može negativno utjecati i na Vas.

Nažalost, loše vijesti ovdje ne završavaju. Ako ste rođeni u znaku vodenjaka ili vage, u 2018. trebate svladati prepreke koje ste Vi sami izgradili u posljednjih nekoliko godina. Ako ne znate koje su prepreke u pitanju, obratite se savjetnici Ziji na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min, koja će Vam pomoći putem detaljne analize!

as_zija_523_nokliknite

No bez obzira kojeg ste horoskopskog znaka, trebate razmisliti u kakvom odnosu živite. Možda je sivilo svakodnevice poremetilo Vašu ljubav za kojom ste nekada žudjeli. Uz to, moguće je da ste se i udaljili od svog partnera. No ne brinite, jer ove godine možete pobijediti sve prepreke te tako ponovno postići sklad u vezi s voljenom osobom.

Jeste li znali da je sudbina zapisana u Vašem imenu? Pročitajte naš članak i doznajte sve detalje!

Svima vama koji ste rođeni u znaku škorpiona, lava i strijelca sudbina donosi razne mogućnosti vezane uz posao kada ćete teško znati donijeti pravu odluku. Ako se dvoumite koje radno mjesto odabrati unatoč naizgled dobrim ponudama, zamolite za pomoć nekoga od naših stručnjaka na broju –  064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min!

Karte uvijek točno pokazuju kojim pravcem trebate krenuti, kao i što Vas očekuje na Vašem putu. Uzmite svoju sudbinu u ruke i neka Vam u 2018. godini bude onako kako želite. Nemojte se zadovoljiti manjim od onoga što uistinu želite, jer ste i sami svjesni da zaslužujete više od toga.  

Uz to, uvijek kada idete na spavanje, imajte notes na Vašem noćnom ormariću jer u snovima možete dobiti mnogo dobrih ideja i rješenja vezana za trenutne probleme. Važno je zabilježiti poruke iz sna jer ih veoma brzo možete zaboraviti. Nemojte se uplašiti ako imate noćne more jer i one služe za Vaše dobro. Primjerice, ako sanjate smrt, to ne mora imati loše značenje.

OVDJE možete doznati tibetanske vježbe koje usporavaju starenje!

Imajte na umu da možete skrenuti s Vašeg puta ako se na vrijeme ne pripremite na nadolazeće nevolje. Stoga nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite andeosku poruku upozorenja kako biste spriječili nevolje!

Facebook