Nevjerojatno! Hamied, anđeo čudesa Vam je poslao poruku!

Anđeo Hamied – Kanali neba se sve više puta otvaraju, ali nažalost, dobivamo samo informacije koje su zloslutne, koje ćete kasnije u nekom drugom članku imati mogućnosti pročitati. Želimo Vas izvijestiti o jednoj fantastičnoj stvari, o Hamiedovoj poruci. Za one koji ne znaju, on je najsjajniji anđeo, njegova svjetlost se golim okom ne može niti gledati.

OVDJE možete pročitati više o anđelu Hamiedu!

Ne možemo Vam otkriti poruku jer bismo s time naškodili božanskim tajnama. Ali suštinu poruke i na koga se odnosi, ćemo Vam sada pisati. Anđeo čuvar i njegova poruka su važni, a da niti ne spominjemo anđele zaštitnike. Međutim, poruka anđela čuda, kada se na nekog odnosi, u njegovoj sudbini slijede velike promjene.

Još uvijek ne znate tko je Vaš anđeo pomoćnik? Klikom OVDJE možete saznati!

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

 

Hamiedova poruka glasi, onima koji žive pošteno i korektno, koji nisu zasljepljeni bogatstvom, ali u srcima osjećaju da su stvoreni za nešto više u ovom životu, znaju da ne žive životom, sudbinom kojom bi trebali. Ovo je poruka za one koji su se često borili s mračnim silama, koji osjećaju da su ih loše sile gurnule u dubinu, ali dobro i dalje živi u njihovim srcima. Za one koji žele biti dobrotvorni, koji žele živjeti u boljem svijetu, ali osjećaju da se nešto vrlo loše približava svijetu gdje će se istinski morati boriti se za svoje mjesto.

OVDJE saznajte koji anđeo Vas čuva!

Kod nas je popis odabranih. Javno ne smijemo razgovarati o njima. Ali na lak način možete saznati jeste li na njemu. Najjednostavnije je nazvati ili pratiti naše emisije gdje šaljemo različite zagonetke i znakove koji se odnose samo za odabrane. Nazovite nas jer ste odabrani i bitni za budućnost. Svaka odabrana osoba živi u nekoj vrsti životne zamke koje su učinile mračne sile, kako bi Vas spriječili da živite s blagoslovom Hamieda anđela čuda. Baš zato, ako osjećate da ste Vi ta osoba, nazovite nas! Pratite naše emisije i SMS poruke jer možda baš Vi budete primili SMS u vezi Hamiedove poruke!

 

Na mnoge ljude se odnosi Hamiedova poruka i svatko je može saznati, samo trebate nazvati našu savjetnicu Zrinku, kod 524 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i dobiti ćete odgovor!

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica