Hoćemo li imati bijeli Božić?

Božić je zaista lijep kad pada snijeg. Svake godine postavljamo pitanje kakav će biti naš praznik. Naravno, svaki naš savjetnik ima svoje proročanstvo za Božić i nisu usklađeni.

MAGIJA koja djeluje samo za Božić, detaljnije OVDJE

Činjenica je da naši savjetnici nisu isključivo fokusirani samo na Zagreb, već se oslanjaju i na svoje rodne krajeve. Baš zato je vrlo teško odlučiti da li će biti snijega za Božić ili neće.

Najbolji božićni dar, detaljnije OVDJE

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Dobra vijest je da je više od 70% naših stručnjaka reklo da će ove godine biti snijega za Božić. Nažalost, naši stručnjaci u Zagrebu nisu tako rekli, ali u sjevernom dijelu Hrvatske skoro svi su jednoglasno vidjeli u proricanju bijeli Božić. Prema našoj maloj domaćoj statistici možemo reći da nas očekuje bijeli Božić.

ANĐEOSKA poruka za Božić dostupna Vam je OVDJE

Savjetnici koji žive u južnom dijelu Hrvatske, 20% njih je proreklo bijeli Božić. Ako živite u Šibeniku ili u blizini ili možda u Splitu, onda je velika vjerojatnost da neće biti biti snijega, no unatoč tome možete imati specijalne praznike. Uz sve to, svaki naš savjetnik je naglasio da se vrijeme sve češće mijenja, stoga i na jug može bilo kada sa sjevera stići snježni oblak.

Obitelj je najvažnija! Najbolji poklon koji možete pokloniti članovima obitelji je anđeoska zaštita za sva životna područja, stoga nazovite savjetnicu savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795 i savjetnicu Veru na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.

Facebook