Nekom ljubav, nekom novac: koga horoskop za 2021. najviše voli

Horoskop 2021. Ovo su najsretniji horoskopski znakovi godine 2021. Otkrijte tko ima sreće u ljubavi i financijama! Iako je 2020. godina bila godina nesporazuma koji su doveli do sukoba, godina koja je donijela pomutnju i bolest, ova nova godina donijet će sreću i spokoj.

Promjena je ključna riječ ove godine, poručuje horoskop 2021. Horoskopski znakovi koji ne žele biti besposleni, ali trebaju promjenu u svom životu, sretni su znakovi 2021. godine jer imaju planete na svojoj strani. Tako nova godina ima povoljne predznake za sve, ali ima i svoje omiljene horoskopske znakove.

 

Najsretniji horoskopski znakovi 2021. godine: 

 

Ovan

 

Horoskop 2021. pokazuje kako od početka ljeta i do kolovoza, Ovnovi imaju šanse upoznati potencijalne romantične partnere, pogodne za dugotrajnu vezu. Oni koji su u dužoj vezi, mislit će vezu učiniti službenom i ponovno otkriti davno zaboravljena uzbuđenja. Profesionalno i financijski su na vidiku uspješni mjeseci, zato ponašajte se hrabrije kad osjetite da imate dobru ideju.

 

Lav 

 

Favoriziran od strane Jupitera barem do srpnja, slobodni Lavovi imaju šanse upoznati ljubav svog života. Oženjeni Lavovi ili oni koji su već uključeni u vezu počet će razmišljati da postanu roditelji. Profesionalno je važno dobiti promociju ili provesti u djelo ideju da sami pokrenete posao tijekom cijele godine, ne samo ljeti, poručuje horoskop 2021.

 

Djevica 

 

U ljubavi, sreća će se početi smiješiti Djevicama, posebno od kolovoza. Parovi su u najpovoljnijem položaju. Točnije, partneri će početi inicirati planove za koje su mislili da ih nikada neće uspjeti primijeniti u praksi. Što se tiče profesije, Djevice će plodove svog rada iz ljetnih mjeseci ubirati zimi, kaže horoskop 2021.

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka. Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu – Astrosavjetnik, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE.

 

 

 

Jarac 

 

Horoskop 2021. pokazuje kako će Jarci uživati u mirnom, zaljubljenom ljetu, u slučaju da se već nalaze u vezi. Međutim, ljubavne veze koje započinju tijekom ljetnih mjeseci bit će burne, bez previše šansi da izdrže test vremena. Iako nas ljeto tjera na razmišljanje o odmoru, za Jarce su ovi mjeseci povoljni za studije i profesionalnu domenu.

 

Najsretniji horoskopski znakovi 2021. u financijama:

 

Ovan

 

Na snagu stupate čak od početka godine uključivanjem u veliki projekt, koji će Vam osigurati financijsku stabilnost u sljedećim mjesecima i odrediti da ulažete u osobni posao koji ste u zadnje vrijeme zanemarili. Čak i ako naiđete na neke poteškoće, na kraju će se svi odabrani dokazi pokazati ispravnima, poručuje horoskop 2021.

 

Bik 

 

Horoskop 2021. pokazuje kako ste sigurniji nego ikad prije u svoju snagu, pa ćete pokrenuti posao o kojem ste dugo sanjali. Čak i ako se čini da je početak prilično težak, na kraju ćete imati sreće i stvari će se početi rješavati i postajati profitabilne, pogotovo jer će određeni ljudi cijeniti Vašu inicijativu i ulagati zajedno s Vama.

 

Sanjarica

 

 

Lav

 

Uživat ćete u godini s puno financijskog zadovoljstva, zahvaljujući Vašoj sjajnoj intuiciji. Osim ulaganja koja će donijeti koristi brže nego što ste očekivali, dobit ćete i značajnu količinu novca, što ste već smatrali gubitkom, pa se čini da su planeti na Vašoj strani.

 

Djevica

 

Iako se čini da početak godine ne najavljuje financijsko bogatstvo, u drugom dijelu 2021. bit ćete na putu prema tome jer ćete se uspjeti uključiti u projekt koji će uskoro donijeti dobit. Vaši bližnji bit će uz Vas, a čak će Vam i pomoći u tom pogledu, pa će stvari i dalje imati uzlaznu putanju.

 

Ribe

 

Čini se da je 2021. godina plodna u financijskom smislu, a ulaganja koja ste izvršili tijekom posljednjih mjeseci donijet će pozitivne rezultate čak i od prvih mjeseci 2021. Štoviše, vjerojatno ćete dobiti značajan iznos novca tijekom drugog dijela godine, tako da se morate pripremiti za savršeno razdoblje, zbog čega biste trebali napraviti nove planove ulaganja.

 

Manje sretni horoskopski znakovi 2021. godine: 

 

Kad govorimo o manje sretnim znakovima, horoskop 2021. pokazuje kako Rakovi i Strijelci trebaju polako prestati brinuti o budućnosti. Nije kraj svijeta ako ne dobijete posao koji želite. Rakovi bi trebali početi raditi za ono što uistinu žele u životu, čak i ako se to ne dogodi na njihovom trenutnom radnom mjestu.

Budući da je 2021. godina harmonije i mira, nije važno pod kojim horoskopskim znakom ste rođeni kada je u pitanju učenje kako biti optimističniji. Kad Vaše razmišljanje postane pozitivnije, u Vašem će se životu početi pojavljivati dobre stvari, poručuje horoskop 2021.

Strijelci bi u novoj godini trebali prestati biti toliko tvrdoglavi. Rakovi bi trebali sjesti i dobro razmisliti, jer će u svom životu pronaći pravu strast. Naime, Rakovi i Strijelci moraju uložiti malo više truda kako bi bili sretni. Ali u tome ima i zadovoljstva, zar ne? Što se više borite da dobijete nešto što zaista želite, to više to cijenite.

 

Rođeni ste pod jednim od manje sretnih horoskopskih znakova?

 

Ako ste rođeni pod jednim od manje sretnih znakova 2021., ne očajavajte! Krenite dalje, budite odlučni i gledajte na ovaj mali nedostatak kao na izazov koji Vam je trebao u životu da biste postali jači. Kao i bilo koji aspekt života, ne morate se usredotočiti na stvari koje ne možete napraviti ili učiniti, već započnite s malim detaljima i sa onim što možete učiniti!

Horoskop 2021. također krije sretne brojeve i prilike za svaki horoskopski znak. Neovisno o tome nalazi li se Vaš znak na popisu najsretnijih 2021., imate velike šanse napredovati u 2021. godini na svim područjima života! Stoga nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921 i savjetnicu Ziju na kodu 523, koje će Vam otkriti Vaše sretne brojeve za 2021. godinu, kao i prilike koje ne smijete propustiti!

UPRAVO SE ČITA: 

Kineski horoskop za 2021. godinu – Godina metalnog Bivola!

Nostradamus o 2021. – nova otkrića u starom proročanstvu!

Horoskop braka za 2021. godinu

Besplatno tarot predviđanje za 2021. godinu

Žena Jarac: horoskopska Žar-ptica