Horoskop novca za jesen 2018.!

Ovan
Slijedi dobar horoskop za jesensko razdoblje. Očekuje se pojačanje na području financija. Vaš postojeći biznis dobro posluje i ostaje stabilan posao. Ako tražite posao i tad možete imati uspjeha, ali ćete trebati mnogo raditi kako biste imali više novca. Stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliku magiju za privlačenje sreće ako Vam plaća ne pokriva izdatke koje imate!

Bik

Horoskop pokazuje kako dolazi kraj ljetnom kaosu. Sada konačno možete lakše disati. Ako imate neke dugove prema banci, sada ćete primiti dobru vijest! U studenom nemojte nikome posuđivati novac. Trebate vjerovati u sreću i učinite nešto za privlačenje iste još tijekom jeseni, stoga nazovite savjetnicu Taniju na kodu 555, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju za glavni dobitak, jer Vas sada zvijezde u tome podržavaju!

Klikom OVDJE doznajte jeste li rođeni za siromaštvo ili bogatstvo!

 

Blizanci

Jesen dobro kreće, ali u studenom Vam neće biti lako. Sve će biti dobro na području financija ako dijelite troškove s partnerom. U protivnom trebate obratiti pažnju na što trošite novac tijekom studenog. Obratite se savjetnici Vesni na kodu 423, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam uz magiju za privlačenje sreće pomoći da studeni bude mjesec obilja!

Rak

Horoskop za novac pokazuje da će jesen za Vas biti dobra. Sada trebate odraditi sve poslovne zadatke prema planovima, jer ćete na taj način dobiti i nove mogućnosti. Dobit ćete mnogo pomoći od prijatelja, obitelji, stoga trebate ostati u kontaktu s njima! Nazovite savjetnicu Stoju na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer je njena specijalna magija za novac mnogima promijenila sudbinu, a sada će i Vama biti od koristi!

ENERGIJA stvaranja za privlačenja novca dostupna Vam je na sljedećem linku!

 

Lav

Sada ste u vrlo kreativnoj fazi, tako se pokazuje prema horoskopu. Ova Vaša kreativnost će se pokazati i u financijama, jer horoskop predviđa pozitivne utjecaje. Ukoliko imate što ulagati, onda sada to možete i povratiti. Trebate iskoristiti sretne okolnosti koje Vam se pružaju. Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Mirtu na kodu 613, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju za sreću kako biste imali veliki dobitak!

Djevica

Preuzet ćete na sebe jedan veliki izdatak tijekom studenog, stoga ne smijete bespotrebno trošiti novac. Horoskop za novac je dobar, ali ipak uvijek trebate biti pažljivi. Osoba u znaku Strijelca će od Vas tražiti novac na posudbu, ali nemojte to učiniti. S druge strane, ako dobijete neki savjet od osobe koja je rođena u znaku Vodenjaka, taj savjet trebate prihvatiti! Obratite se savjetnici Gordani na kodu 311,064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite detaljno proricanje kako biste doznali u kojem pravcu trebate ići!

punjenje energije, pozitiva, pozitivna energija, Savjetnici, NovaTv, Astrosavjenik

 

 

Ako Vam je hitno potreban novac, sve što trebate učiniti je zamoliti naše stručnjake da za Vas odrade jednu veoma jaku magiju za privlačenje novca. Uz to, zatražite i provjeru negativnih energija koje koče ili blokiraju protok energije novca! Već danas nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će to za Vas odraditi!

 

Vaga
Prema horoskopu se pokazuje pojačanje financijskog stanja. Imat ćete puno dobrih ideja i vrlo dobro ćete rukovati s novcem. Čak želite ostvariti ideju jednog prijatelja, a sve to će Vam donijeti dodatni novac. Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite proricanje za područje novca kako biste doznali do kada traje ovo razdoblje obilja!

Škorpion

Nažalost, tijekom jeseni Vas očekuje nestabilno razdoblje na području financija što će probuditi nesigurnosti. Naime, promjene na poslu će Vam donijeti umanjenje prihoda. Prema položaju zvijezda, to je kratko i prolazno razdoblje. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite osobni horoskop za novac koji otkriva više detalja za budućnost!

Strijelac

Nažalost, dodatni novac tijekom jeseni stiže samo pomoću dodatnog posla. Na poslu je sve nestabilno i nesigurno, ali sada je došlo vrijeme da zatražite povišicu, jer i sami smatrate da svojim radom to zaslužujete. Nemojte zaboraviti na svoju sreću! Obavezno nazovite savjetnicu Marinu na kodu 640, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju za sreću koja odmah može riješiti sve Vaše probleme!

Datum Vašeg rođenja OTKRIVA mnoge zanimljivosti vezano uz novčano stanje!

 

Jarac

Što se tiče prihoda, to će biti stabilno tijekom jeseni, u rujnu se pokazuju dodatni izdaci koje ćete uspješno riješiti. Problem se javlja ako imate velike dugove i to Vas opterećuje. Sada mnogo razmišljate o promjenama, stoga nazovite savjetnicu Stellu na kodu 341, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite mantru za privlačenje sreće koja je osobna za Vaš horoskopski znak!

Vodenjak

Horoskop za novac pokazuje da u predstojećem razdoblju trebate slušati svoje predosjećaje. Ako budete tako učinili, uspjet ćete više uštedjeti. Na poslu je došlo vrijeme da zatražite povišicu plaće kako bi konačno stigle i promjene! Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite proricanje kako biste doznali gdje trebate započeti ako želite zarađivati više novca!

Ribe

Ukoliko s partnerom dijelite troškove, onda ćete se mnogo svađati tijekom studenog. Stoga je najbolje da partneru prepustite rukovanje novcem. No prije svega, očekuje Vas velika sreća u financijama! Kada i gdje, to možete doznati iz osobnog horoskopa, stoga već danas nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite horoskopsku analizu koja je pripremljena samo za Vaš znak! Tako možete doznati sve detalje o tome kada trebate iskušati svoju sreću.

 

Facebook