Horoskop žena

Horoskop žena. Pobliže Vam otkrivamo horoskop na ženski način, upoznajte svaki od znakova u jednom drugačijem svjetlu. Doznajte kakve su prijateljice i koje osobine i kvalitete posjeduju te što cijene kod drugih ljudi. Koje žene su misteriozne, a koje dominiraju? Koje žene su snažnog karaktera, a koje strah od nepoznatog sprječava da ostvare svoj puni potencijal? Koje žene same plove kroz život, a kojima je potreban oslonac i nježan partner? Sve od navedenog i više doznajte u horoskopu žena.

 

Horoskop žena 

 

Horoskop – Žena Ovan 

 

Žena Ovan je strastvena i impulzivna. Odvažna, samouvjerena i vrlo emotivna. Ali nemojte misliti da možete njome manipulirati. Odlučnog je karaktera. Direktna i precizna. Ne voli komplicirane situacije, stoga odmah reagira i rješava probleme u tijeku. Potreban joj je partner koji je siguran u sebe, svjestan svojih kvaliteta i sposobnosti. Samopouzdanje je ono što je kod potencijalnog partnera privlači. Žena Ovan voli izazove i avanture, ali ipak pobjeđuje njena romantična strana. Želi nekoga tko će se potruditi jer je za nju to najbolje zavođenje. Kad se zaljubi, žena Ovan je vjerna. Prema svom partneru je brižna i darežljiva. Prijateljstva s njom često su vrlo intenzivna. Zato neka od njih ne potraju, ali ona uvijek ima i prijatelje za cijeli život. Svakako, društvo žene Ovna garantira dobru zabavu.

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE! 

 

Horoskop – Žena Bik

 

Žena Bik je zavodljiva i snažnog karaktera. Neka Vas to ne uplaši, ona voli biti mažena i pažena. Voli kada je netko čuva kao kap vode na dlanu. Najviše je privlače osobe s kojima može biti ono što jest. Ako se žena Ovan u Vašoj blizini osjeća voljeno i lijepo, budite uvjereni da radite pravu stvar. Obraća pažnju na sitnice. Mali znak pažnje za nju je velike gesta. Stoga ako želite osvojiti ženu Ovan, budite originalni i spontani. Vjerna je i žudi za stabilnošću, a isto to očekuje i od partnera. Pored toga, odan je prijatelj. Nije nimalo zainteresirana za površne odnose niti za održavanje istih. Teži kvalitetnim odnosima, stoga se može pohvaliti dugogodišnjim prijateljstvima. Svojim prijateljima nesebično se posvećuje i ostaje im lojalna. Zauzvrat očekuje isto. Ljubav igra veliku ulogu u njenom životu.

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE! 

 

Horoskop – Žena Blizanac

 

Ona je živahna i svestrana. Žena Blizanac beskrajno cijeni slobodu i nezavisnost, stoga joj je potreban partner koji je neće ni u čemu ograničavati. Ljubav je za nju važna, spremna je pružiti partneru apsolutno sve, ali mora imati vrijeme koje će provoditi sama u svojim mislima i raditi stvari koje voli. Voli flertati, biti u centru pažnje, ali kada pronađe pravu osobu, za nju nitko drugi ne postoji. Potreban joj je partner koji će je razumjeti i podržati, a isto pruža zauzvrat. U vezi joj je veoma važno povjerenje.

U društvu je vrlo komunikativna, voli razgovore u kojima će jednostavno zaboraviti na vrijeme. Ima širok krug prijatelja i poznanika, upravo zato joj je potreban partner koji je jednako dinamičan. Sklapanje novih prijateljstava joj ne uspijeva uvijek, zbog čega se u društvu nekih ljudi može osjećati usamljeno. Ona sama treba shvatiti da nije svima suđeno da budu u njenom životu.

Više o horoskopskom znaku Blizanac doznajte OVDJE! 

 

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka!

Gordana 311

 

 

Horoskop – Žena Rak 

 

Horoskop žena. Žena Rak je vrlo intuitivna i osjećajna duša. Boji se biti povrijeđena, stoga se trudi sakriti svoje osjećaje kako bi se obranila. Zato je privlače osjećajni i romantični muškarci. Unatoč tome što ima česte promjene raspoloženja, žena Rak voli stabilnost, zbog čega voli biti okružena osobama koje su dosljedne. Ona često slijedi svoje srce, ali je i vrlo oprezna, tako da se trebate potruditi ako joj se želite približiti. Ona će prepoznati imate li ozbiljne namjere. Obitelj joj mnogo znači i oslonac joj je u teškim situacijama. Od partnera očekuje isto. Iako se teže upušta u ozbiljne veze, ljubav je njena najvažnija potreba. Jednom kada nekoga pusti u svoje srce, pokazat će koliko je osjećajna i romantična.

Strah od nepoznatog često je sputava da ostvari svoj puni potencijal.

Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE! 

 

Horoskop – Žena Lav

 

Žena Lav jednostavno plijeni pažnjom. Gdje god se pojavi, sve oči su uperene u nju. Zrači nevjerojatnom energijom, koja posebno privlači moćne ljude. Ženi Lav potreban je partner koji će  joj poklanjati mnogo pažnje, koji će biti originalan i pripremati joj razna iznenađenja. Ona teži za stabilnošću, kako u ljubavi, tako i u privatnom i poslovnom životu. Povjerenje u vezi joj je izuzetno važno. Tolerira ljubomorne ispade do određene granice. Ako se ta granica prijeđe, Žena Lav spremno traži nove ljubavne prilike. Voli akciju i kretanje. Ništa ne prepušta slučajnosti. Nije osoba koja će se prepustiti valovima sudbine. Njen čvrst karakter, volja za životom i uspjehom joj omogućavaju da bude žena koja dominira.

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE! 

 

Horoskop – Žena Djevica

 

Vjerojatno je svima poznato kako žena Djevica teži perfekcionizmu. Stoga joj je potreban partner koji će znati prihvatiti ovu njezinu vrlo izraženu osobinu. Žena Djevica je jednako i osjećajna. Kad voli, partneru će pružiti apsolutno sve. Pamti važne datume bliskih osoba, poput godišnjica ili rođendana. Volu darivati, a pritom je i vrlo originalna. Svatko se veseli poklonu žene Djevice.  Dosljedna je, uvijek stoji iza svojih riječi. Nije tip koji slijepo slijedi svoje srce. Razum je također njena vodilja. Na prvi pogled može izgledati sramežljivo, ali kad se opusti, tad dolazi do izražaja njen vrlo razrađen smisao za humor. U svemu je direktna i obazriva. Od onog što otkriva prikazuje, znatno je važnije što ta poruka krije.

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE! 

 

Horoskop – Žena Vaga

 

Žena Vaga se uvijek potrudi da dobro izgleda. Nekima na prvi pogled može djelovati arogantno jer se svima želi dopasti. Privlače je osobe koje točno znaju što žele. Vrlo je izbirljiva kada je u pitanju partnerstvo i ljubavna veza, ali jednom kad se prepusti nekome, spremne je ponuditi pravu ljubavnu avanturu. Veoma je društvena i komunikativna. Najviše uživa u filozofskim raspravama. Međutim, kad je pred donošenjem odluka, dugo oklijeva i nikako da pronađe pravo rješenje. Ambicioznost joj nije jača strana, potreban joj je netko na koga će se osloniti i prepustiti dio obaveza. Uz to, teže savladava prepreke na koje naiđe. No ako u tome ne uspije, brzo će se s tim pomiriti. Provokativna je po prirodi. Ne voli svađe, ali ipak se nekako u njima nađe. Ali zahvaljujući svojoj inteligenciji, zna pronaći izlaz iz takvih situacija, iako često nije svjesna da je sama pokretač mnogih svađa.

Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE! 

 

Sanjarica

 

 

Horoskop – Žena Škorpion

 

Žena Škorpion je vrlo tajanstvena. Zapravo, teško nekoga pušta blizu, posebice kad je u pitanju ljubavna veza. Nju nije lako upoznati. Ona voli uživati u svom miru, tako da teže ostvaruje povezanost s nekim. Njoj je ljubav jako važna, ali se boji razočarenja i neuspjeha. Ona voli polako i sigurno. Kada pronađe pravu osobu, vrlo je odana i vjerna. U krevetu je vrlo strastvena i domišljata. Ne voli neodlučnost. Ona u većini situacija slijedi svoj instinkt. Zahvaljujući tome, gotovo uvijek donese prave odluke. Vrlo je dobra u čitanju ljudi. Kod nje se nitko ne može provući s nekim igricama. Ona posjeduje veliku moć zavođenja kojoj muškarci ne mogu odoljeti. Voli nametati svoju volju, a to neće moći izbjeći ni njen odabranik. Podsvjesno, ona zapravo želi biti glavna, kako u ljubavnoj vezi, tako i u društvu.

Više o horoskopskom znaku Škorpion doznajte OVDJE! 

 

Horoskop – Žena Strijelac

 

Žena u ovom znaku posjeduje vedar, avanturistički i vatren duh. Voli putovanja i avanture, zahvaljujući čemu se lakše prilagođava promjenama. Ona je puna života, vrlo komunikativna, šarmantna i odvažna. Za nju ne postoje tabu teme. Voli o svemu i dugo razgovarati. Neopisivo uživa u tome. Drugi uživaju u njenom društvu, stoga ima velik krug prijatelja. Kad je riječ o ljubavnoj vezi, privlače je prizemne i realne osobe. Fizički izgled joj je važan, ali nije presudan. Žena Strijelac ima blagu narav, vrlo je iskrena, i kad pronađe pravog partnera, spremna je predati mu se u potpunosti i graditi dugu, stabilnu budućnost. Vrlo je ambiciozna. Neće propustiti ni jednu priliku koja bi joj mogla pomoći da napreduje u životu i karijeri. Tu želju i ambiciju njena okolina može teško shvatiti. Odan je prijatelj i uvijek će pomoći i olakšati situaciju u kojoj se njeni prijatelji nalaze vrlo dobrim smislom za humor.

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE! 

 

Horoskop – Žena Jarac

 

Žena Jarac je najambiciozniji znak Zodijaka. Neustrašiva, disciplinirana, organizirana i strpljiva. Uvijek je fokusirana na svoje ciljeve i ne zadovoljava se manjim od onoga što želi. Kao predstavnica zemljanih znakova čvrsto stoji na zemlji, nije sklona bježanju u svijet nerealnog, već živi u stvarnosti i trudi se napredovati u svakom pogledu. Ženu Jarac nije lako osvojiti. Ona rijetko doživljava velike ljubavi. Radije će biti sama nego u lošoj vezi. No kada jednom zavoli, kad se veže za nekoga, to je za cijeli život. Privlače je osobe s jednakim životnim stavovima. Prijatelji su njena druga obitelj. Prema njima je gotovo pa majčinski nastrojena. Uvijek će rado pomoći i dati savjet. Mnogi njeni prijatelji su rođeni u znaku Raka ili Ribe.

Više o horoskopskom znaku Jarac doznajte OVDJE! 

 

Horoskop – Žena Vodenjak

 

Žena Vodenjak je zabavna i iskrena. Optimističnog duha, originalna i lepršava. Ima veliko srce i uvijek je spremna pomoći. Okolina je nerijetko može teško razumjeti ili shvatiti, ali to je ono što je čini interesantnom i privlačnom osobom. Spontana je i ne voli da joj drugi govore što da radi. U potrazi je za partnerom koji će je mentalno ispunjavati. To će uvijek imati prednost ispred fizičkog izgleda. Njezin lagodan pogled na život ne znači da se lako zaljubljuje. Njoj je potrebno vremena kako bi stekla povjerenje prema drugoj osobi. Obitelj, prijatelji i partner kojeg voli su joj na prvom mjestu. Ne voli trošiti energiju na površne odnose. Radije će imat nekoliko dobrih, kvalitetnih ljudi u svom životu, nego mnogo neiskrenih koji dobro glume. Za najbliže uvijek ima dobar, iskren savjet i prave riječi utjehe.

Više o horoskopskom znaku Vodenjak doznajte OVDJE! 

 

Horoskop – Žena Riba

 

Žena Riba je nježna, senzualna, brižna. Vrlo intuitivna, romantična, topla i odana. Na prvi se pogled čini mirna, ali u njoj se krije velika strastvenost i osjećajnost. Voli pomagati drugima, izuzetno je osjetljiva na to kada se netko nalazi u nevolji. Žena Riba je introvert. Ona ne voli velike grupe ljudi. Svoju pažnju i vrijeme voli posvetiti najbližima. Obitelji, prijateljima i partneru. Ona voli biti zaljubljena. Kako ženama u znaku Ribe vlada Neptun, planet snova i ideala, one vole biti oborene s nogu. Upravo zato je sklona idealizirati osobu koja možda nije za nju. Vole opuštene ljubavne veze. Svađe i prepirke je izuzetno iscrpljuju. Tako da kod nje postoji određena granica koju nije poželjno prijeći, jer će u protivnom nestati iz Vašeg života. Ona je uvijek tu za svoje prijatelje kad god im je potreban savjet ili utjeha. Prema obitelji i partneru se odnosi na isti način.

Više o horoskopskom znaku Ribe doznajte OVDJE! 

 

Pročitajte još: 

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!

Ljetne avanture prema horoskopu!