Horoskopski rulet: Jeste li rođeni pod kockarskom zvijezdom?

Horoskopski rulet. Znakovi Zodijaka koji su najskloniji kockanju. Koji to znakovi vole kockati? Koji više vole slot aparate, a koji će sreću okušati u sportskom klađenju? Koji će otići predaleko i izgubiti sav novac, pa čak i materijalne vrijednosti, a koji se ipak znaju kontrolirati i ugrabiti i manji dobitak? Većinom su vatreni znakovi, natjecateljskog duha, željni adrenalina i uzbuđenja, s neodoljivom željom za riskiranjem oni koji gube novac, a vodeni znakovi, odnosno Škorpion, najmudrije koriste svoje igračko znanje. Treba svakako dodati da kuća uvijek pobjeđuje, no pogledajmo koji su to znakovi skloni igrama na sreću.

OVAN – HOROSKOPSKI RULET

 

Ovnove predstavlja Mars, planet energije i akcije. Vatreni su i vole se natjecati, stoga su, između ostaloga, skloni i kockanju. Usude se riskirati, vole uzbuđenje, a želja za pobjedom je jača od njih samih. Nisu si u stanju predočiti koliko novca ulažu u kockanje, tako da vrlo lako mogu prijeći granice osobnog budžeta. Upravo zbog neodoljive želje za riskiranjem, problem može nastati kada želja za dobivanjem postane prejaka, zbog čega mogu izgubiti sav novac. Tada se okreću prijateljima i rodbini za posudbu novca kako bi mogli nesmetano nastaviti s kockanjem i zadovoljiti svoj natjecateljski duh. Ako im to postane uobičajena praksa, to ih može odvesti u ovisnost koje će se teško riješiti.

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE!

LAV – HOROSKOPSKI RULET

 

Vladar Lava je Sunce, također planet energije, ali i samosvijesti. Odvažni su i puni samopouzdanja. Upravo ta odvažnost ih može uvesti u svijet kockanja i klađenja. Skromnost nije njihova osobina; ako ih posluži početnička sreća u kockanju, mogu se zanijeti do te mjere da izgube sav svoj novac i stvari koje imaju veliku materijalnu vrijednost. Osjećaju da nešto moraju prodati da bi mogli nastaviti kockati. S druge strane, postoje i grupe Lavova koje i manji dobitak usrećuje, zahvaljujući čemu neće dalje riskirati, nego će taj novac potrošiti na stvari koje su si željeli priuštiti.

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE!

Astro Savjetnik Gordana

STRIJELAC – HOROSKOPSKI RULET 

 

Još jedan vatreni znak čiji je vladar Jupiter, planet sreće i optimizma. Kako Strijelce krasi široki svjetonazor, također će svoju sreću okušati i u kockanju. Njih itekako može poslužiti početnika sreća, najviše zbog toga što je Jupiter povezan sa srećom u novcu. Uspješno trguju vrijednosnim dionicama, poznaju sve valute i pravila na tržištu. Najveća mana im je slaba koncentracija, što ih može nagnati da brže razmišljaju i naprave pogrešku i zbog toga izgube novac. Uvijek kockaju više nego namjeravaju. Kako ovaj znak voli sport, vrlo dobro je upućen i u sportska zbivanja, zbog čega voli i kladionice.

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE!

pitajte:_sanjaricu

ŠKORPION – HOROSKOPSKI RULET 

 

Najintenzivniji znak Zodijaka. Ovim vodenim znakom vlada Pluton, planet transformacije i regeneracije. Služi ih dobra koncentracija i znaju blefirati. Teško će netko znati koje karte Škorpion ima u rukama. Ni jedan pokret tijela ili mimika lica neće odati način na koji razmišljaju tijekom igre, čak i izgube velike novce. Imaju potrebe biti tajnoviti s kockanjem, tako da prijatelji i obitelj vjerojatno neće ni naslutiti da kockaju. Oni se rijetko zanesu. Smireno i tajnovito smišljaju sljedeći potez u igri. Unatoč tome što imaju veliku potrebu riskirati i zbog toga izgubiti dosta novca na kocku, karte i klađenje, i dalje će ostati hladne glave. Moglo bi se reći da je to njihov recept za uspjeh u svim područjima života.

Više o horoskopskom znaku Škorpion doznajte OVDJE!

Imate problema s kockanjem ili nekom drugom vrstom ovisnosti? S povjerenjem se obratite savjetnici Eviti na kodu 604 i savjetnici Ziji na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam odraditi detaljno predviđanje i otkriti uzrok problema te Vam pomoći da se suočite s njima i dovedete svoj život u red!

Pročitajte još:

Ponašanje horoskopskih znakova na društvenim mrežama

Prevara u vezi: Kako se ponašaju horoskopski znakovi kad varaju?

Facebook