Horoskopski znaci u stalnoj besparici!

Horoskopski znaci u stalnoj besparici. Astrologija nam daje uvid u mnogo toga, tako otkriva i horoskopske znakove koje troše najviše novca i koji na kraju mjeseca uvijek imaju problema s novcem. Ne ide Vam najbolje vođenje Vaših financija? Možda je krivac Vaš horoskopski znak. Prema astrologiji, određeni horoskopski znakovi si ne mogu pomoći kada je novac u pitanju. Upravo taj nekontrolirani poriv za trošenjem kod njih rezultira besparicom. Što zvijezde kažu? Koji su horoskopski znaci u stalnoj besparici?

Ako ste loši s novcem, to ne znači da trebate automatski prestati uživati u stvarima koje volite. Jednostavno trebate napraviti plan svojih financija i ne trošiti novac na nepotrebne stvari. Nemojte kupovati stvari od kojih nemate nikakvu korist i koje zapravo i ne želite toliko jako kao što mislite.

 

Horoskopski znaci u stalnoj besparici: 

 

Horoskop novca: Strijelac

 

Strijelci zbog svog izraženog optimizma lako prijeđu granice realnosti. Njima ušteda novca naprosto ne ide. Oni u glavi sastavljaju popis stvari koje si žele priuštiti, a za koje apsolutno nemaju novca te su u stanju potrošiti svoju plaću čim je dobiju. Vole zabavu, stoga će i zadnji novac dati za dobar provod. Nema ništa loše u tome da si priuštite ono što će Vas usrećiti, ali trebate biti promišljeni i pokušati se držati prethodno osmišljenog plana uštede.

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE!

 

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka!

 

 

 

Horoskop novca: Lav

 

Lavovi jednostavno obožavaju trošiti novac na sebe. Često ni ne gledaju imaju li dovoljno novca na računu za stvari koje su naumili. Za njih je u tom trenutku najbitnije da uživaju u životu. Skupa markirana odjeća i nakit nešto su na što Lavovi troše najviše novca. Kod njih adrenalin pokreću i igre na sreću, stoga će nerijetko otići i u casino.

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE!

 

Horoskop novca: Vaga

 

Vage su lijene kada je u pitanju upravljanje financijama, smišljanje plana uštede. Na mnogo stvari tijekom mjeseca troše novac, a većinom kupuju malo veće stvari na kredit. Nažalost, ponekad to i rezultira pozivom u banku, jer im na kraju mjeseca ne ostane dovoljno novca za plaćanje tih kredita.

Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE!

 

Sanjarica

Horoskop novca: Blizanci

 

Ovaj znak Zodijaka vjerojatno je najnedgovorniji kada je riječ o novcu. Društvene osobe koje se vole mnogo zabavljati, ali i trošiti na nepotrebne stvari što ih toliko ponese da su u stanju potrošiti cijelu plaću isti dan. Koliko su novca potrošili to osvijeste tek nakon što pogledaju stanje računa nakon velike potrošnje

Više o horoskopskom znaku Blizanci doznajte OVDJE!

 

Horoskop novca: Ovan 

 

Ovnovi su velikodušni. Nikad ne odbijaju pomoć prijatelju u besparici. Ipak, spremnost na pomoć Ovna često može dovesti do toga da i sam ostane bez novca. Za njih je prava umjetnost znati kako raspolagati s novcem i imati viška novca na računu.

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE!

 

Nikad nemate dovoljno novca barem za osnovne potrebe? Neznanje nas skupo košta! Zato nazovite savjetnicu Ladu na kodu 434 i savjetnicu Violetu na kodu 973, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam odati nekoliko učinkovitih metoda za uštedu novca, a uz to Vam predati i Vaš osobni kod za privlačenje novca!

Pročitajte još:

U kojem ste mjesecu rođeni? Vaš partner prema horoskopu!

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!