Horoskopski znakovi na dejtu: što kažu zvijezde – tko će s kime?

Horoskopski znakovi na dejtu. Postoji toliko mnogo čimbenika koji pridonose tome s kim ćete završiti u vezi, a ponekad je to jednostavno kao ići na dejt s prvom osobom koja odgovori na Vaše poruke na Tinderu. No, ako imate mogućnost, razmislite o tome da provjerite njihov horoskopski znak.

Šanse su da postoji nekoliko horoskopskih znakova s kojima ćete najvjerojatnije izaći na spoj. Prema astrologiji, kompatibilnost također proizlazi iz Vaše astrološke analize i načina na koji se povezuju.

Naravno, kompatibilnost ne znači uvijek da ćete na kraju ostati s nekim dugoročno, ali biste ipak mogli imati puno zabave tijekom dejtanja.

Dakle, s kim ćete najvjerojatnije izlaziti? U nastavku pročitajte tri glavna znaka koja će Vas privući, na temelju Vašeg horoskopskog znaka i astroloških čimbenika.

 

 

Horoskopski znakovi na dejtu

 

OVAN

 

Horoskopski znakovi na dejtu – Ako ste Ovan u horoskopu, tri znaka s kojima ćete najvjerojatnije dejtati su Blizanci, Strijelci i Vodenjaci.

Ovnovi i Blizanci dijele neizgovoreno međusobno razumijevanje, i privučeni su jedno drugome bez riječi. Znaju zajedno uživati i to stvara zabavnu vezu. Nitko od njih ne podnosi dosadu i uvijek žele doživjeti nešto novo.

Strijelac je dobar par, iz istog razloga. Oboje ste strastveni i avanturisti, pa će Vas privući jedna druga uzbudljiva energija Strijelca.

Možda ćete najviše izlaziti s Vodenjakom, jer oboje razmišljate izvan okvira. Možda je to zato što Vodenjaci vole razbijati granice baš kao i Vi, možda je to Vaša zajednička želja da doživite život punim plućima.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE!

 

 

BIK

 

Kao Bik koji voli utjehu, privlačit će Vas Rakovi, koji jednako uživaju u finim stvarima u životu. Oboje ćete rado provesti večeri kod kuće naručujući hranu za van – i nitko Vas ne može natjerati da se osjećate loše zbog toga.

Djevice će Vas također zaintrigirati zbog činjenice da ste oboje prizemljeni. Dijelite slične vrijednosti i interese. Kad se upoznate, vjerojatno ćete se osjećati kao da se već poznajete na nekoj razini.

Vaga je još jedan komplementarni znak, koji također uživa u ljepoti, umjetnosti i dobroj hrani. Iako ćete možda morati raspravljati hoćete li izaći van ili provesti večeri na kauču, imate potencijala da izlazite dugoročno.

 

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE!

 

 

 

 

BLIZANCI

 

Horoskopski znakovi na dejtu – Onog trenutka kad upoznate Ovna, osjetit ćete automatsku prijateljsku povezanost. Vage će Vas također oboriti s nogu, ponekad do te mjere da se zaista zaljubite. Vaga donosi najfiniju, najveću verziju vas oboje i čini da se osjećate kao da je život prekrasna bajka. S Vagama ćete uvijek nastojati biti najbolji.

Što se Strijelca tiče, vi ste astrološke suprotnosti, i to je dobra stvar. Uzbuđenje među vama nikada neće izostati, a oboje volite osjećaj slobode – pa kad odaberete jedno drugo, to će biti dugoročno.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci doznajte OVDJE!

 

 

Horoskopski znakovi na dejtu – što kažu zvijezde?

 

RAK

 

Najvjerojatnije ćete izlaziti s Bikom, Vašom srodnom dušom u svemu “udobnom”. Dijelite iste vrijednosti u želji za ugodnim kućnim životom, stoga se nemojte iznenaditi ako se vaši ležerni spojevi na Netflixu i opuštanje pretvore u nešto dugoročno.

To je isti razlog zašto padate na kolege Rakove. Implicitno se razumijete i dijelite iste vrijednosti. S Rakom, ljubav je sanjiva i privržena, a obitelj je sve.

Jarac također ima neku vrstu magnetske privlačnosti za Vas. Možda je to njihova odlučnost ili kako razumijete međusobno emocije. U svakom slučaju, skloni ste se zaljubiti jedno u drugo, a zatim se želite prepustiti.

 

Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE!

 

 

LAV

 

Horoskopski znakovi na dejtu – Kao Lav, znate što volite, a to često znači da ćete izlaziti s Bikom. Oni vole finije stvari u životu, baš poput Vas, ali cijenite i to što Vam njihov odmjereni pristup pomaže da se osjećate sigurnije.

Vjerojatno ćete izlaziti i s Vagama, jer se oboje vidite oči u oči kada je u pitanju stvaranje najboljih verzija sebe. Želite skoro pa iste stvari u životu, a nećete dati šansu bilo kome, baš poput Vage.

Što se tiče Riba, s njima se odlično slažete zbog ljubavi prema umjetnosti. Dijelite afinitet prema glazbi, glumi i izražavanju. Velike su šanse da ćete se naći na kazališnom događaju u zajednici, a zatim nećete htjeti prestati družiti se.

 

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE!

 

 

 

 

DJEVICA

 

Dijelite isti element s Bikom, a to znači da se lako slažete i imate sličan fokus u životu, ali vaša će ljubav biti duboka i posebna.

Rakovi su Vam također neobjašnjivo neodoljivi, vjerojatno zato što oboje podjednako brinete o svojim projektima, poslu i svijetu. Oni Vas razumiju. Ne morate se objašnjavati, a oni će Vas obasipati naklonošću čak i u onim danima kada ste zaista strogi prema sebi.

Kao još jedan zemljani znak, Jarac čini ovaj popis zbog činjenice da dijeli Vaš osjećaj ambicije i zabavu u napornom radu i predanosti. Zajedno dijelite jedinstvene poglede i pristup životu.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE!

 

 

Horoskopski znakovi na dejtu – tko će s kime?

 

VAGA

 

Blizanci Vas jednostavno shvaćaju i to možete osjetiti od trenutka kada se upoznate. Ne morate o tome raspravljati, ne morate se previše objašnjavati. Blizanci su na Vašoj valnoj duljini i nekako Vam se čini da Vas zaista čuju čak i ako ne slušaju previše druge. Postoji veza povjerenja koja se temelji na međusobnom razumijevanju.

Lav također ima tendenciju da Vas obori s nogu. Volite što im život čini uzbudljivim i bavite se istim hobijima. Nikada nema dosadnog trenutka kad izlazite s Lavom.

Vrlo je vjerojatno i dvostruko podudaranje Vage. Oboje volite sve elegantno, a ako dugo ostanete zajedno, nesumnjivo ćete zajedno stvoriti lijep dom.

 

Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE!

 

 

ŠKORPION

 

Horoskopski znakovi na dejtu – Vi ćete najvjerojatnije dejtati s Ovnom. Privlačite jedno drugo poput magneta i imate neodoljivu želju da budete bliski. Velike su šanse da ćete morati paziti na susjede, jer je vaša spolna kemija… glasna.

Bik Vas također čini prilično sretnima, ali iz sasvim drugih razloga. U početku se vaš odnos može doimati čudno, ali uravnotežujete jedno drugo na dubok način. Također znate, bez sumnje, da im možete vjerovati, što je glazba za Vaše uši, Škorpioni.

I kod Vas se ističu Vodenjaci. Mnogi znakovi Vas ne mogu dublje upoznati, ali Vodenjak ima sposobnost doista zaviriti dublje. Dijelite međusobno neizgovoreno razumijevanje.

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion doznajte OVDJE!

 

 

Kako se privlače horoskopski znakovi 

 

 

STRIJELAC

 

U Ovnu ćete naći prijatelja i neće proći mnogo vremena dok se vaš odnos ne pretvori u nešto više. Instinktivno se razumijete. Duboko ste stvoreni jedno za drugo. Međutim, vaš odnos može biti intenzivan, pa ako dugo ostanete zajedno, pobrinite se da pronađete način da uspostavite ravnotežu.

Upoznate li Blizanca, otkrit ćete zabavne avanture – i ništa Vas ne može učiniti sretnijima. Zajedno možete putovati svijetom, naučiti nove jezike, započeti nove pothvate – ništa nije izvan granica! Zapaljujete jedno drugo na opipljiv način i to će svaki dan učiniti avanturom.

Vodenjaci se također dobro uklapaju u Vašu avanturističku stranu. Zajedno ćete voditi duboke razgovore o životu i svemiru. Zajedno idete na putovanje izvan normalnog i život nikada neće biti svjetovan oko vas.

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE!

 

 

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka. Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu – Astrosavjetnik, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

 

 

Horoskopski znakovi na dejtu

 

JARAC

 

Cijelo vrijeme padate na Rakove zbog načina na koji uravnotežujete jedno drugo. Neodoljivo Vas privlače bez da su i pokušali. I prije nego shvatite što Vas je snašlo, izlazite na spoj.

Isto vrijedi i za Djevice koje dijele sličan svjetonazor. Oboje prirodno potičete jedno drugo da budete najbolji, što je osobina za koju smatrate da je iznimno važna.

Zapravo, to je razlog zašto ste zadovoljni i s Jarcima. Izgradnja zajedničke budućnosti bit će ozbiljan posao, ali svidjet će Vam se!

 

Više o horoskopskom znaku Jarac doznajte OVDJE!

 

 

VODENJAK

 

Nikada se ne iznenadite kad otkrijete da je Vaša nova simpatija Ovan, jer oni to uvijek i jesu. Strastveni su, intenzivni, spremni riskirati i fascinirani su Vama, pa je osjećaj često obostran.

Strijelci Vas također usrećuju. Oni su poput Vašeg davno izgubljenog prijatelja, pa čak i ako ste se tek upoznali, nekako Vam se čini kao da se poznajete oduvijek. Na neki ste način sudbinski predodređeni, bez obzira na to izlazite li dugoročno ili završite kao prijatelji.

I dejt s Vodenjakom će se osjećati kao nevjerojatna utakmica. Ne morate se međusobno objašnjavati, na istoj ste stranici. Dijelite iste vrijednosti. I oboje ćete točno shvatiti koliko je važno ostati neovisan, čak i za vrijeme spoja.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak doznajte OVDJE!

 

 

Horoskopski znakovi i dejt 

 

RIBE

 

Instinktivno se obraćate ljudima u znaku Bika. Ovaj znak dijeli Vašu želju da se osjećate sigurno i zaštićeno. Lav se također slaže s Vama, zbog njihove ljubavi prema umjetnosti. Dijelite zajedničko razumijevanje da je život kreacija i volite zajedno graditi svoj san.

I Vage to rade za Vas, zbog činjenice da su jednako sanjive i romantične. Osjećate se kao da možete biti svoji u njihovom društvu. One razumiju Vaše dublje vrijednosti i vide Vas onakvima kakvi doista jeste.

 

Naravno, postoji toliko mnogo faktora koji određuju na koga ćete pasti, ali astrološki gledano, navedena tri znaka za svaki horoskopski znak, najviše se ističu. Stoga, za detaljnu astrološku analizu, obratiti se možete našim savjetnicima u Astro centru koji su Vam dostupni od 0 do 24!

 

Više o horoskopskom znaku Ribe doznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

tarot-telefon

 

NE PROPUSTITE:

 

Posljednji intervju Vangeliye Pandeve Gushterove – Babe Vange

 

Satnica – Magija Ljubavnog sata

 

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

 

Seks&veze: 7 načina do obostrane želje za seksom