Horoskopski znakovi koji u 2018. trebaju biti na oprezu!

Horoskopski znakovi – ova 4 horoskopska znaka trebaju biti na oprezu u 2018. godini! Saznajte u nastavku teksta i zašto!

Ovan

U 2018. trebate znati raspolagati onim što imate, jer u suprotnom možete očekivati mnoge poteškoće. Uz to, veoma je važno da budete spremni i na neočekivane troškove, kao i na mogućnost pojave novih potreba. Ako postupite kako je opisano ili imate postavljene dobre temelje za cijelu godinu – ništa Vas neće pokolebati. Naime, prema horoskopu za 2018. godinu postoje i mogućnosti za veću zaradu, a ne samo za izdatke. Možda biste trebali ozbiljnije razmisliti o promjeni radnog mjesta, jer se pokazuje kako na taj način možete samo povećati prihode tijekom godine. Uz to, imat ćete više prilika za ugrabiti sreću u 2018.! Stoga nazovite savjetnicu Selenu na kodu 571, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako Vas pozitivne promjene sreće ne bi zaobišle! U drugoj polovini godine Vaša nepažnja može uzrokovati probleme jer ćete biti skloni ignorirati neke druge stvari pored posla. Stoga se potrudite kada govorimo o postizanju ravnoteže u životu! Do kraja godine možete susresti prijatelje koje već duže niste vidjeli. Ne zaboravite da svaka osoba sa sobom i u sebi nosi neku priliku!  

Blizanci, kliknite OVDJE te doznajte koji bi prema horoskopu trebao biti Vaš stil! 

Bik

Prethodna godina bila je godina jednoličnih zbivanja. No ove godine ćete konačno imati priliku za uljepšavanje. Veći dio planova ćete uspješno ostvariti, no morat ćete odlučiti: hoćete li se držati svojih planova ili isprobati neke nove mogućnosti koje će Vam se pružati. Vrata mogućnosti su za Vas otvorena, no trebate biti sigurni kojim putem trebate krenuti. Prije nego se odlučite na veliki korak, nazovite savjetnicu Lauru na kodu 105, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite predviđanje ciganicama! Morate biti hrabri i odlučni, jer ćete se trebati odreći nečega na čemu inače veoma inzistirate. Stoga Vas u drugoj polovini godine očekuje mnogo iskušenja. To se također odnosi i na Vaše financije. Sigurno je da su Vam potrebne neke stvari, no nemojte obaviti sve u jednoj kupnji, jer se pokazuje kako možete uštedjeti više tisuća kuna. Kada govorimo o ljubavi, ne budite sumnju kod partnera. Ako je Vaš odnos stabilan, a ne osjećate da ste jedno, sada je pravo vrijeme da pokrenete razgovor na tu temu. Naime, ove godine ne biste trebali održavati vezu za koju niste sigurni u kojem smjeru budućnosti ide. Sreća može biti uz vas, ali samo u određenim situacijama. Spomenuta savjetnica Laura također Vam može reći detalje kada Vas i gdje sreća očekuje!

Bikovi, OVDJE doznajte koji bi prema horoskopu trebao biti vaš stil! 

Astro Savjetnik Gordana

Blizanci

Bez obzira na činjenicu da Vam ova godina neće biti ispunjena srećom, još uvijek možete mnogo toga učiniti za vlastitu sreću. No sreća nije samo u igrama na sreću, nego i na poslu: “Pitaj, i dobit ćeš.” –  upravo to trebate primijeniti, posebice u prvoj polovici ljeta! Pitajte za unaprjeđenje ili povišicu plaće jer imate dobre mogućnosti da to i dobijete. No Vaš posao je daleko vredniji od Vaše plaće. Obratite se savjetnici Ognjeni na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam uz pomoć magije uspjeha pokazati pravi put! Kada je riječ o ljubavi, budite oprezni jer Vas očekuje mnogo flerta. Ne biste trebali buditi ljubomoru u svom partneru, jer će vam u suprotnom cijelo proljeće proteći u sumnji, a ljeto u prekidu. Bez obzira kojeg je horoskopskog znaka Vaš partner, oboje ste skloni, kako se često kaže: od muhe napraviti slona.  Upravo zbog toga, sumnji dajte prostora jedino ako ste sigurni da ste u pravu!   

Doznajte kako postati fit ako ste rođeni u znaku Blizanaca! 

Rak

Vama svaka godina može biti godina sreće, uspjeha ili novca, no postavlja se pitanje: hoćete li pronaći pravi put do njih. Koji su Vaši planovi za 2018.? Ako imate planove, blizu ste uspjeha. U suprotnom Vam je pod hitno potreban plan, jer ne možete biti jedan od onih rakova koji se kreću samo za vrijeme plime. U prva tri mjeseca možete napredovati na poslu, stoga bi bilo dobro da znate što točno želite. Sreća će kasnije biti Vaš partner. Kako biste imali više novca, potrebno je odraditi magiju sreće 2018. godine! Stoga nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite odradu tajne magije za cijelu godinu! Horoskop za ljubav previđa sretnu godinu. U ljetnim mjesecima možete očekivati lijepo razdoblje, no posljednja dva tjedna u godini bit će najsretnija. Budite veoma oprezni u prometu, posebno kada je hladnije vrijeme i putevi su zaleđeni. Uz to, ove godine nemojte posuđivati novac jer se ne pokazuje povrat istog, zbog čega možete imati velike gubitke u 2018. godini!

2018. nije godina bogatstva, no Vi još uvijek možete nešto poduzeti da Vas sreća i uspjeh prate tijekom cijele godine. Već danas izgradite temelje za ovu godinu! Nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju obilja za 2018. godinu!  

Facebook