Horoskopsko kolo jesenske sreće!

Horoskopsko kolo jesenske sreće. Stigla nam je jesen. Kako nas zvuk duge jesenske kiše uspavljuje, ipak postoje znakovi Zodijaka koji su ovu jesen budno dočekali i kojima slijedi neopisiva sreća. Saznajte kojim će horoskopskim znakovima horoskopsko kolo jesenske sreće donijeti prelijepe trenutke.

 

Horoskopsko kolo jesenske sreće – Vaga

 

Osim toga što im donosi sreću, Vagama je jesen ujedno i najomiljenije godišnje doba. Njihova jesenska, kišna, jutra, rezervirana su za razne aktivnosti; šetnja ili trčanje prirodom.

Tijekom sunčanih dana jeseni također rado planinare, same ili u društvu, što im pruža priliku da napune svoje baterije uživajući u čarima prirode.

Vage obraćaju i pažnju na pravilan način prehrane. Posebno se raduju sezonskom voću i povrću, kao i za vrijeme ostalih godišnjih doba. Vage vode računa i o tome kako izgledaju; uvijek su njegovane te jedva čekaju da si priušte novi komad odjeće koji će njihove jesenske šetnje učiniti još ljepšim i ugodnijim.

Najljepše razdoblje za Vas u ljubavi je definitivno listopad. Venera prolazi kroz Vaše nebo i omogućava Vam da ponovo oživite uspavanu strast i emocije. Ovaj period pogoduje i samcima u cilju upoznavanja novih ljudi. Stoga, ako ste sami, ove jeseni maksimalno iskoristite svoj šarm!

Kad govorimo o karijeri, zima će za Vas svakako biti uspješnije razdoblje. No, pružit će Vam se više prilika da još tijekom jeseni izgradite nove temelje. Uspješno ćete svladati profesionalne prepreke, a to se odnosi i na osobe koje su u potrazi za novim ili boljim poslom. Što god da se dogodi, veoma je važno da ne gudite nadu i da ostanete pozitivni.

Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE! 

 

Horoskopsko kolo jesenske sreće – Bik

 

Bik je u velikoj mjeri povezan sa zemljanom energijom. Stoga uživa u jesenskim bojama zemljanih tonova. Šuštanje lišća po kojem hoda za njega je nešto neopisivo lijepo i mogao bi to raditi satima.

Bik obožava jesenju kišu, posebno u kućnoj atmosferi ispod deke. Zašto Bikovi toliko uživaju u kiši? Kiša ih, naime, pročišćava od negativne energije.

Uz to, Bik je veliki obožavatelj kestena. Pa, zapravo, više njegovog mirisa, pečenog i kuhanog. A najvažnije od svega, jesen Bikovima pruža posebnu motivaciju za uspjeh u poslovnom svijetu.

Sreća Vas prati i na polju ljubavi. To se posebno odnosi na usamljene Bikove koji će ove jeseni upoznati srodnu dušu o kojoj su tako dugo sanjali.

Jesen je razdoblje kada će Vam sve polaziti za rukom. Tako i na području karijere slijede dugoročni uspjesi, a novčano ćete također dobro stajati; mnogi Bikovi će tijekom jeseni ostvariti novčane dobitke!

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE! 

 

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka!

Gordana 311

 

Horoskopsko kolo jesenske sreće – Rak 

 

Jesen je idealno godišnje doba za ovaj znak Zodijaka. Najviše zbog toga što su Rakovi nježni i i nerijetko se vole zatvoriti u svoj svijet. Tada sebi mogu priuštiti  divnu šetnju prirodom i prepustiti se svojim mislima i planovima za budućnost.

Jesensko šarenilo u njima potiče kreativne ideje.

Rak tijekom jeseni također jednako uživa u zajedničkim programima s obitelji i u pripremi omiljenih jela, poput specijaliteta s gljivama i bundevom. Juha od bundeve omiljena je jesenska poslastica Rakovima. Energija jeseni ih posebno opušta i donosi mir.

Imate mnogo planova koje ćete tijekom jeseni uspješno realizirati. Prepreke Vam također neće predstavljati velik problem, već ste naučili rješavati sve poteškoće najbolje što znate.

Imat ćete podršku voljene osobe. Nalazite se u razdoblju koji će Vašu ljubav samo ojačati. Stoga, samo hrabro naprijed.

Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE! 

 

Sanjarica

 

Horoskopsko kolo jesenske sreće – Strijelac 

 

Strijelac se raduje periodu žetve, razdoblju kada ubiremo plodove svog rada. Strijelac i jeseni uživa u svojim omiljenim aktivnostima. Ovaj avanturistički duh najviše uživa u putovanjima, pa se tako i tijekom jeseni uputi u njemu nepoznate destinacije. Strijelac jednostavno treba zabilježiti sve živopisne promjene koje se događaju tijekom jeseni.

Međuljudski odnosi sada dobivaju novu svrhu, zahvaljujući čemu slijedi poboljšanje komunikacije, posebno u krugu prijatelja i obitelji. Ljubav Vam je također naklonjena, stoga je ovo idealno razdoblje da s partnerom razgovarate o planovima za zajedničku budućnost.

Pored toga, jesen Strijelcima ova jesen daje veoma jake energije koje mogu usmjeriti u nove poslovne uspjehe. Ova jesen Vam donosi i veliko poboljšanje na području financija. To će se manifestirati u oblike nove poslovne sreće. Naime, postići ćete jedan poslovni dogovor koji će biti od velikog značaja. Bez sumnje, ova jeseni sreća postaje Vaša vjerna pratilja!

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE!

 

Bez obzira nalazi li se Vaš horoskopski znak na ovoj listi, svakako je dobro obratiti se stručnjacima astrolozima koji će pogledati položaj planeta u Vašem horoskopskom znaku; upozoriti Vas na razdoblja kroz koja trebate koračati s većim oprezom te na ona koja pružaju fantastične prilike za napredovanje! S povjerenjem se obratite savjetnici Gordani na kodu 311  i savjetniku Damiru na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.,koji će Vam rado pomoći!

Pročitajte još:

Horoskopski parovi kojima ljubav nije zapisana u zvijezdama!

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!